Şimdi Ara

Zırh değişimi(garment>armor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadashlar blade full str char lvl 38 garment takılıyorum alt konuların birinde biligili (sanırım) bi arkadaşıumız blade armor giyerse daha mantıklı olur diyo ve banada mantıklı geldi .Ancak garmentten nasıl armora dönecem bilen biri yardım edebilirmi. Şimdiden teşekkürler

• garmenti çıkarcan armor u giyceeen bukadar basit
  • oncelıkle stalları dolascan weya defence npc sınden garment setı tmmlıcan..
    2. olara ustundekı butun armor parcaları cıkaracaqsın cunku baka turlu kabul etmez charının ustundekı her seyı cıkar sonra garment setı gıy bu kadar basıt
  • arkadaşın bayya bi BULLSHİİİİİİİİİİİTTTTTT yapmış garment giyersen açıklarını kapatmış olursun armor kesinlikle intçiler içindir str yi hantallaştırır ok? sen hiiiiiiiiiç geçme hybridsen protector giy
  • garmenttan armora dönmek çok kolay, armor alırsın sonra giyersin olur biter ama bence garmentta kal, str olduğun için zaten mp sayın çok az, garment mp harcamayı 20% oranında düşürür, hızın da 20% oranında artar. bu nedenle strlerin garment giymesi daha mantıklı olur, hem de nukerlara karşı onların yanına gidene kadar seni magical attacklardan korur, onların yanına gitiğinde bırak nasıl korunucaklarını onlar düşünsün
  • bu arada on başı olmuşum bi kutlayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_aksoy

bu arada on başı olmuşum bi kutlayın

aferin böyle post kasmaya devam et, 1 aya kalmaz binbaşı bile olursun sen
  • postt? ha ne postu be rütbeyi napiim ben sanki skill açılcak ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_aksoy

bu arada on başı olmuşum bi kutlayın

Hallağım ya!!!O zaman bende teğmen oldum kutlayın
  • kutluyorum arkdasım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.