Şimdi Ara

Zirkonyum hakkında bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün zirkonyum diş için gittim. Sadece tek bir dişime yaptırıyorum. Bugün küçültmeyi yaptılar ve yerine geçici plastik diş taktılar. Lakin bu plastik diş yamuk ve düzgün durmuyor. Gelecek olan zirkonyum böyle olmayacak değil mi? Çok aklıma takıldı lütfen yardimci olun:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçin rahat olsun geçiciler yemek yerken filan sıkıntı olmasın diye idareten takılıyor zaten idâre et hocam.

Fiyatı ne kadar bu arada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

İçin rahat olsun geçiciler yemek yerken filan sıkıntı olmasın diye idareten takılıyor zaten idâre et hocam.

Fiyatı ne kadar bu arada?
    400 TL tek diş

Hocam bir de rengi falan da sırıtıyor bu geçicinin.

Zirkonyum böyle olmayacak de mi ?

• Upup

• Toplam kaç gün sürecekmiş bu işlem bir bilgi verildi mi size hocam? Bir de acı sızı işlem süresi nedir deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim bende yaptırmak istiyorum ama kesim islemi canımı sıkıyor düşününce

• quote:

Orijinalden alıntı: Pijamalı Ninja

Toplam kaç gün sürecekmiş bu işlem bir bilgi verildi mi size hocam? Bir de acı sızı işlem süresi nedir deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim bende yaptırmak istiyorum ama kesim islemi canımı sıkıyor düşününce

Hocam korkucak bir şey yok bende 7-8 ay önce kaza yaptım bisikletle dişimi kirdim bende zirkonyum yaptirdim şansima karsi komsu dişçi olduğu için çok ucuza yapti neyse ağrı sızı olmuyor çünkü dişi traş ederken uyuşturuyorlar iğneyle hiçbir şey hissetmiyorsunuz ve takma işlemi 5 dk bile surmuyor, traş etmeside yaklasik 5-10 dk sürer. Dişin rengi ve şekli tamamen doktora kalmış (şekil derken dış görünüşü yoksa alttaki dişe oturmasinda problem olmaz).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

quote:

Toplam kaç gün sürecekmiş bu işlem bir bilgi verildi mi size hocam? Bir de acı sızı işlem süresi nedir deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim bende yaptırmak istiyorum ama kesim islemi canımı sıkıyor düşününce

Hocam korkucak bir şey yok bende 7-8 ay önce kaza yaptım bisikletle dişimi kirdim bende zirkonyum yaptirdim şansima karsi komsu dişçi olduğu için çok ucuza yapti neyse ağrı sızı olmuyor çünkü dişi traş ederken uyuşturuyorlar iğneyle hiçbir şey hissetmiyorsunuz ve takma işlemi 5 dk bile surmuyor, traş etmeside yaklasik 5-10 dk sürer. Dişin rengi ve şekli tamamen doktora kalmış (şekil derken dış görünüşü yoksa alttaki dişe oturmasinda problem olmaz).

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam bakalım bi cesaret gidicez benimde ön dişlerden biri kırıldı korkudan gidemedik tek 400 lira çok pahalı benim bide dipten kırıldı 3lü yapıcak sanırım ortaya da yapay koyucak boş kalmaması için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam peki şuan ben de geçici plastik diş var ve bu diş yamuk ve rengi sırıtıyor zirkonyum böyle olmayacak de mi

• quote:

Orijinalden alıntı: TommyVito

Hocam peki şuan ben de geçici plastik diş var ve bu diş yamuk ve rengi sırıtıyor zirkonyum böyle olmayacak de mi

Alıntıları Göster
    Hocam bana geçici dişte takmadılar traş ettikten sonra 1-2 gün sonra galiba yaptılar benimkisini ama geçici dişi neden boyamakla uğraşsınki adamlar zaten zor bir iş tam rengini vermek o yüzden tam oturmasına bile özen göstermemiş olabilirler kısa süreliğine kalicak diye.

• TommyVito kullanıcısına yanıt
    Aranan kan geldi

Tavşan dişlerimden biri zirkonyum 4 senedir kullanıyorum ben söylemediğim sürece farkeden olmadı
    Direk yapıştırdılar benimkini ilk başlarda rahatsız oluyordum sonradan alıştım varlığını bile hissetmiyorum artık

Sana takılan muhtemelen protiptir

Gittiğim diş hekimi çok ilgiliydi sırf rengi için 2 kere geri gönderdi yapılan dişi en son olmayınca ben gittim orda renk olayını ayarladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irresolute -- 15 Eylül 2018; 12:35:23 >
  • geçiçi diş akrilikten yapılır, üstünkörü yapıştırdığı için yamuk duruyor, kalıcılıyla değiştirdiği zaman sorun kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8643D86AA

geçiçi diş akrilikten yapılır, üstünkörü yapıştırdığı için yamuk duruyor, kalıcılıyla değiştirdiği zaman sorun kalmaz
    Çok sağolun hocam içimi rahatlattınız yoksa böyle olmazdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.