Şimdi Ara

Zirve Üniversitesi nde haksızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Zirve bilgisayar Müh. Lisans Uzaktan Eğitim
    öğrencisiyim 2012 yılında kayıt oldum geçen yıl birinci dönem uzaktan eğitim ücretlerinin çok yüksek olduğu konusunda 9 arkadaşımla beraber dilekçe yazdık dilekçemize cevaben her yıl mütevelli heyeti ücreti belirlediği yıl sonunda değerlendirileceği söylendi evet yıl sonunda 2013-2014 yılında kayıt yaptıracak öğrenciler için ücret %55 oranında aşağıya çekilmiş fakat bizim ücretler aynı , sayın rektörden randevu istedik vermedi, genel sekreter muhatap alıp bizimle konuşmadı sadece dekanımız dinledi sonra dilekçe yazdık ve olumsuz cevap aldık son çare mahkemeye başvuracağız, lütfen bu haksızlığa el atın böyle hak hukuk olur mu size soruyorum böyle vicdansızlık olurmu? Koskoca Zirve'ye yakışmadı bu hareket , yazık biz 9 kişiydik ilk öğrenciler olarak çok güzel bir intiba oldu.....hakkımızı savunacak kimse yok, Allah'a havale ediyorum bu haksızlığı yapanları...Hakkımızı arayacak kimse yok mu bizim???

tercih edecek arkadaşlar kesinlikle yaklaşmayın benden sizw tavsiyem.....

• ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan15f -- 14 Temmuz 2013; 1:18:10 >
  • hakkımızı istiyoruz sadece bizim dilekçemiz ile ücretler düzenlendi %50 aşağıya çekildi fakat bize yansıtılmadı ve biz 9 kişiyiz bu kadar da ince hesap yapılmaz sizi vicdanlarınızla başbaşa bırakıyorum tabi varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan15f -- 14 Temmuz 2013; 1:17:29 >
  • Ben tam burslu olarak okuyorum aynı bölümde ama arkadaşların çektiklerine bizzat şahidim. Allah vicdan versin diyeyim, elden başka birşey gelmiyor.
  • sizi Allah ıslah etsin.... hakkımı helal etmiyorum... o kadar yapabileceğim başka bir şey yok sizi Rabbime havale ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan15f -- 14 Temmuz 2013; 1:15:59 >
  • Senato kararı nedir, öğrenin mutlaka. Yeni öğrenciler için karar alınmışsa bir sonuç çıkmaz, fakat öğrenciler gibi genel bir tanımlama yapılmışsa davadan bir sonuç almanız mümkün. Yalnız öncesinde YÖK'e de yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir çifte standart uygulaması olabilirmi çok saçma geldi. bende şimdi bir konu açmıştım DGS ile geçmek istiyorum acaba olabilirmi diye böyle bir uygulama varsa yarın bizede yaparlar aynısını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yesevi yi tercih edin zirveye yaklaşma kayıt olana kadar herşey, insanın gözünü iyi boyuyorlar kanmayın arkadaşlar , ondan sonra seni para kaynağı olarak görüyorlar ben yeniden sınava gireceğim gitti 1 yılım, nasıl bir düzendir anlamadım hak yok hukuk yok terkedeceğim bu ülkeyi az kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan15f -- 14 Temmuz 2013; 15:13:15 >
  • Peki hocam bu donem icin kayit yaptirmayi da mi tavsiye etmiyorsunuz?
    Suan elimde tek secenek olarak Yesevi Universitesi var. Sakarya ve Karabuk'u yerinde devam zorunlulugu yuzunden direk eledim. Zirve'de de durum bu sekilde mi degil mi bilmiyorum ama Yesevi'ye alternatif olarak yazmayi dusunuyordum. Egitiminin kaliteli olup olmamasinin kendi acimdan pek bir sorun teskil edecegini dusunmuyorum.
    Bu konuda tavsiyeleriniz olursa minnettar kalirim.
  • Ben hiç tavsiye etmiyorum. Benim genel değerlendirmem vasat altı bir üniversite olduğu yönünde. Boğaziçi bilgisayar muhendisliğini bitirip ingilizce olarak işlenen matematik dersinden 64 aldığınızı düşünelim bu dersi saydıramıyorsunuz. Çünkü 65 gibi saçma sapan bir not barajı belirlemişler saydırma işlemleri için. Ama bu dersi sütçüimamda 2 yıllık büro bölümünde alın 65 le geçin kabul ediyorlar. Kendi geçme notları'da 50. Yani diyorlarki bizim 50'miz, dünyanın en iyi üniversitesinin 65'ine bedeldir. Ayrıca üniversiteye kayıt olan herkese macbook vereceklerdi onun da üzeri yattılar. Ayrıca istanbul ve ankara da yüzyüze dersler olacak dendi onunda üzerine yatma peşindeler şu aralar. Allahtan ilk sene istanbulda yaptılarda yırttım.

Ben genel olarak tavsiye etmiyorum. Diğer üniversiteler hakkında bilgim yok.
  • Anladim hocam. Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.
    Aslinda muafiyetle ilgili maalesef tam olarak bir bilgim yok. Bildigim tek sey: edebiyat, inklap ve ingilizce derslerinden muaf olabilecegim. Suanlik yesevi yine tek secenek olarak duruyor. Isin kotu tarafi cok dusuk bir puan aldim. Simdi yerlesemezsem endisesi yuzunden baska alternatifler ariyorum. Suan tek tercih olarak yesevi yazili bakalim. Gelirse gelir, gelmezse ikinci tercihlerde bi daha yazarim.
  • Arkadaşlar devam eden var mı? Canlı ders ile ilgili bir şey soracağım.
  • Eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.