Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sepetsiz site kargo bedavaya gelsin diye 5 ayakkabı kacırdım
  • Resmen tarihi bi olaya tanıklık ettik,ürünlerin gelmeme şansı yok, o yüzden kim ne aldıysa çok şanslı, konu kilit üye ban
  • Yerimi alayim 120 lira yatirdim
    Bence gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmucu

Resmen tarihi bi olaya tanıklık ettik,ürünlerin gelmeme şansı yok, o yüzden kim ne aldıysa çok şanslı, konu kilit üye ban

Hocam gözünüzü seveyim ne yaptınız öyle ban falan?
  • Yarin iptaller gelir. Sikayet etneye hazir miyiz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=103682420
    gece gece yurdu ayağa kaldırıyordum olm güldürmeyin lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Bir dexter alabildim 60 liraya umarım mağdur olmayız. Ama sepete ekleyip kaçırdığım ürünler için üzüldüm. Birden sıfırlandı stoklar

Hocam pegasuslar kaçtı.

Pek güvenemedim fiyatlara affetmezdim yoksa :(
  • Arkadaslar stok temizligi yapılır evet ama nerde gorulmus harley davidson, the north face, dexter de stok temizligi. 59 tl ye satılan harley leri 100 tl ye satsa yine stok sıfırlanır. Bende aldım ama hic zannetmiyorum.

• gelir gelir rahat olun, elde kalanları yollayacaklar işte belki Çakma olacak ama gelecek bir Sürü kişiyle papaz olup markaya zedeleyeceklerine Çakmaları yollarlar olur biter

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım CORSAIR VIN'lar sezon ürünü, stok temizliği nasıl yapılıyor? 60 TL'den sattılar sezon ürününü. Aklın mantığın kesiyor mu? CAT botlar her sene aynı model hiç değişiklik yok, stok temizliği yapacaklar ha?

Stokla alakası yok. Belki de iflas açıklayacaklar ne kadarını nakite döndürsek kardır diye uğraşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackkerL

gelir gelir rahat olun, elde kalanları yollayacaklar işte belki Çakma olacak ama gelecek bir Sürü kişiyle papaz olup markaya zedeleyeceklerine Çakmaları yollarlar olur biter

Çakmaları yollamaları hiç yollamamalarından daha kötü birşey
  • Bence gelecek fakat gelmedi diyelim neden mağdur olalım arar yanılışlık olduğunu iptal edeceklerini söylerler bizde zar attık gelmedi deriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Bence gelecek fakat gelmedi diyelim neden mağdur olalım arar yanılışlık olduğunu iptal edeceklerini söylerler bizde zar attık gelmedi deriz.

Hocam paralarımızı böyle sahte ürünle ile toplayıp değerlendirmeleri suçtur ve bir mağduriyet sebebidir.
  • Lanet olasılar sepetimdeki 4 ayakkabıyı benden önce aldılar

Kısa günün karı magista krampon.
     Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

• JackkerL kullanıcısına yanıt
    Yanlışlık yok ve ürünler gelirse çakma olmayacağına eminim.
  • ARKADAŞ biz bu foruma dün gelmedik zizigo ne yazdıysa onu orjinal ürün olarak gönderir çok aksi bir durum olamdıkça hata varsa ki
    olduğunu düşünmüyorum bu fiyatlardan stok temizliği yaptılar bu arada stokları sizin düşündüğünüz gibi tabiki tutmuyorlar

sözün kısası sipariş verenlerin siparişleri gelecek boş boş konuşmanın kimseye faydası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 13 Mart 2015; 1:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Yanlışlık yok ve ürünler gelirse çakma olmayacağına eminim.

inşallah Çakma olmaz tabi herkes mutlu oldu birşeyler kaptığına, Boşa çıkmasını istemem bende.

bir Sürü şey Aldı millet yarın "beyler bu ne işe yarıyor" konularını görürüz :)

• Beyler 42 giyiyorum. Lacoste 43 numara aldım numara kalmadığından büyük mü olur? Nasıl numaraları?
  • quancore kullanıcısına yanıt
    hocam bu para değerlendirme olayı saçmalıktan başka bir durum değil bilginiz olsun.ufak tefek bir firma olsa bu sektörde gelecek felan görmese belki iptal dilekçesi süreci için bunu dener.toplam cirodan gelen bir kaç günlük faiz zizigonun bir adet reklam ücretini karşılamaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.