Şimdi Ara

Zombi Mod Single Özel Kutu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi el atın zombi moda giremiyorum. Serverlar kapalı gibilerinden bişey diyorwww.callofduty.com/blackops/status/update diye bi adres verip ana menüye dönüyo.
    Single zombi yokkmu ben mi yapamadım acaba. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn42 -- 13 Kasım 2010; 9:44:15 >

• Evet bende giremiyorum, aynı hatayı veriyor
  • oyunu bitirdim otomatik kendi girdi zombi moduna sonra çıktım bidaha gireyim dedim aynı hatayı verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk ufuk

oyunu bitirdim otomatik kendi girdi zombi moduna sonra çıktım bidaha gireyim dedim aynı hatayı verdi

Edit: Önerilerimi kendime sakladim :D Galiba ilaç ile ilgili problemler var.Zombie mode bende de ayni hatayi gösterdi.Bu kadar oyuncu yanılıyor olamaz xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRey -- 11 Kasım 2010; 4:47:36 >
  • Galiba ilaçlamanın yeniden yapılması gerekli =)
  • orjinal alın :p
  • fix i var..
  • Zombi modu online sorunu düzeldi, biraz önce Find Match dan girdim 4 kişi online oynadık, bir Left 4 Dead 2 tadı vermiyor ama fena da değil.
  • şu anda hamachi ile çalışmıyor yakında onuda destekleyecekmiş, ayrıca hacked serverlarda yolda
  • Fix var ama sanırım onlarda sorunlu girme çıkma sorunu oluyomuş halen, tam anlamıyla oynayabilen yok. Treyarch bi patch atarsa artık onu bekliycez başka yolu yok. Yıllardır sorunsuz oynadığım bi serinin de böylece içine etmiş oldular :D
  • Tek kişilik oynamak bu kadar zor mu ? Bir de bu üstünde ayı olan kutucuklar var ne işe yarıyor bilen varmı ? Önceki zombi gibi özel bi kutu varmı silah çıkaran acayip zor oluyor 5-6 raunddan sonra...
  • su andada galiba mp ye kapalı giremiyorum sizdede oylemi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn42

Fix var ama sanırım onlarda sorunlu girme çıkma sorunu oluyomuş halen, tam anlamıyla oynayabilen yok. Treyarch bi patch atarsa artık onu bekliycez başka yolu yok. Yıllardır sorunsuz oynadığım bi serinin de böylece içine etmiş oldular :D

hem korsan oyna hemde içine etti de adama bak
  • @bluepower
    Ne oynadığım seni bağlarmı ??
    Ahlak dersi vermeye kalkma bana kaç tane lisanslı programın var elinde acaba çok merak ettim. Orjinalide farksız kopyasından, gir bi forumlara bak orjinal oynayanda kopya oynayanda şikayetçi oyundan dangır dungur konuşuyosunuz para mı veriyorlar size ne anlamıyorum ki. Git treyarch ın yalamalığını yap sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn42

@bluepower
    Ne oynadığım seni bağlarmı ??
    Ahlak dersi vermeye kalkma bana kaç tane lisanslı programın var elinde acaba çok merak ettim. Orjinalide farksız kopyasından, gir bi forumlara bak orjinal oynayanda kopya oynayanda şikayetçi oyundan dangır dungur konuşuyosunuz para mı veriyorlar size ne anlamıyorum ki. Git treyarch ın yalamalığını yap sen

zombi modu oynayamaman korsan olduğu için millet nasıl oynuyor birde konuşuyorsun burda
  • Kardeşim tmm zombi mod korsan yüzünden ama genel konuşmak gerekirse çoğu insan oyunu beğenmemiş, konuların çoğuda bunu işaret ediyor. Bir tek zombi modu olsa iyi ama oyunu gören orjinal almaktan vazgeçiyor. Şu ülkede de orjinal oyuna para vermek bence israftır, parası çok olanlara saygı duyuyorum ama herşey ortada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.