Şimdi Ara

Zombi Romanı Türkiyede ilk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyenin ilk ve tek Zombi Korku Gerilim Romanı

Facebook Fan Sayfası : Zombilerin Dünyası

Kitabın Yayınlandığı Sayfaya Giriş Yapmak İçin Lütfen Tıklayınız

• Okumaya başladım 1.bölümden eğer güzelse kendi facebook kitap grubumdaki üyelere tavsiye edicem
  • Birinci bölüm kötü de üç ve dörtten sonra roman açılıyor. başlangıcı bir daha yazması lazım. ama çok usta bir yazar değil. Usta yazar gibi değerlendirmek yanlış olur.
  • Mekan ve karakter isimleri çok hoşuma gitti.Açıkca söylemem gerekiyorki zombilerle ilgli bir konunun Türkiyedeki bildiğimiz bölgelerde geçmesi başlarda insanı zorluyor çünkü tamamen alışılmışın dışında ve olması gereken şey bu yönde tabi biz buna alışık değiliz.Ben bir çok usta yazarın kitaplarıdansa bunu tercih ederim ve yazarı kutluyorum kendini geliştirerek devam etmesi lazım ve eğer farklı konuda birşey yazacaksa Açlık oyunları ve/ve ya Amy Kathleen Ryan | Parıltı gibi kitap serilerinin yazarları gibi tamamen hiç düşünülmemiş bir konu yaratabilir buna yeteneği var bence.Teşekkürler burda paylaştığın için devamı gelir umarım.
  • Türkiye'de ilk değilsin Emrah abi ben de varım :) Ve roman değil internet hikayesi

https://www.facebook.com/pages/Salg%C4%B1n-%C4%B0stanbul-Bir-Zombi-Hikayesi/186617094763936 bu da bir başka hikaye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drathan

Türkiye'de ilk değilsin Emrah abi ben de varım :) Ve roman değil internet hikayesi

https://www.facebook.com/pages/Salg%C4%B1n-%C4%B0stanbul-Bir-Zombi-Hikayesi/186617094763936 bu da bir başka hikaye :)

emrah abin kim bilmiyorum. senin yazdığına da baktım fakat dediğin gibi internet hikayesi yazıyorsun bana göre de diğeri roman bölümleri uzun ve sonuca bağlanıyor. seninkini okudum ama son bölümlerde ne yazmak istediğini bile anlamadım o kadar karışık ki. Anlatım bakımından ikisinin dağlar taşlar kadar da farkı var. biraz daha çalışmalısın üstünde. çalıştıktan sonra olacak eminim. internet hikayesi dediğin şey senin tarzında yazdığın oluyor. ama bu adamın yazdığı roman başka yerde söyleme gülerler sana. senin sekiz bölümde yazdığını adam bir bölümde yazmış. şimdi objektif bakıyorum ama adamı da tanımam etmem seni de tanımam etmem ama aranızda çok fark var dağlar kadar fark var. bir yazmışın üç dört bölüm sonra üç ay yoksun sonra tekrar yazmışın adamın bir bölümde yazdığını sen bir sezonda yazamamışın gördüğümü söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CarrieWhite

Mekan ve karakter isimleri çok hoşuma gitti.Açıkca söylemem gerekiyorki zombilerle ilgli bir konunun Türkiyedeki bildiğimiz bölgelerde geçmesi başlarda insanı zorluyor çünkü tamamen alışılmışın dışında ve olması gereken şey bu yönde tabi biz buna alışık değiliz.Ben bir çok usta yazarın kitaplarıdansa bunu tercih ederim ve yazarı kutluyorum kendini geliştirerek devam etmesi lazım ve eğer farklı konuda birşey yazacaksa Açlık oyunları ve/ve ya Amy Kathleen Ryan | Parıltı gibi kitap serilerinin yazarları gibi tamamen hiç düşünülmemiş bir konu yaratabilir buna yeteneği var bence.Teşekkürler burda paylaştığın için devamı gelir umarım.

Facebook sayfasına baktım. Birinci kitap vol.2 yeni başlamış. 21 bölümden oluşacakmış her hafta cumartesi akşamları yayınlanacakmış bölüm bölüm.
    bu birinci kitap bittikten sonra 2 kitap daha yayınlayıp bitirecekmiş.

sonra da gazete haberine göre paranormal hikayeler yazacakmış yazar. Sana katılıyorum özgün bir senaryosu var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.