Arkadaşlar önceden de bu projeyi denemiştim biraz kötü yönden bakıldığı için siteyi kapattım.Şimdi yeniden başlatmayı düşünüyorum ve BETA sürecinde başlatmayı düşünüyorum.Tabiki bir yönetici ekibi aranıyor.Ben dahil 5 kişi arıyorum, grafik tasarım (1), genel yönetici (2), Rol denetleyicisi (1) şeklinde alım yapmayı düşünüyorum isteyen arkadaşların aşağıdaki formu doldurmaları yeterli olacaktır.
[b][color=#FF3300]Adı Soyadı :[/color][color=#000000][/color] [color=#FF3300]RP Geçmişi (Oynadığı siteler.):[/color][color=#330000][/color] [color=#FF3300]Hangi görev türünü istiyorsunuz ? :[/color][color=#330000][/color] [color=#FF3300]Online kalabileceğiniz süre:[/color][color=#330000][/color] [color=#FF3300]İletişim kurabileceğimiz bir adres(Hotmail,facebook vb.)[/color][color=#FF3300][/color][/b]
Bence güzel olur
quote:
Orijinalden alıntı: Gray Owl
Bence güzel olur
Bence de
YÖNETİCİ ALIMI DEVAM ETMEKTEDİR!
daha üyeler kayıtol' da bile zorlanırken bence bu form biraz saçma olmuş daha az üye yapar siteye.
quote:
Orijinalden alıntı: WakaWakas
daha üyeler kayıtol' da bile zorlanırken bence bu form biraz saçma olmuş daha az üye yapar siteye.
Kesinlikle katılıyorum. Bende RP değil Web Tabanlı Browser Game olsaydı daha iyi olurdu