Şimdi Ara

Zombi Şehri RPG (Beta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden de bu projeyi denemiştim biraz kötü yönden bakıldığı için siteyi kapattım.Şimdi yeniden başlatmayı düşünüyorum ve BETA sürecinde başlatmayı düşünüyorum.Tabiki bir yönetici ekibi aranıyor.Ben dahil 5 kişi arıyorum, grafik tasarım (1), genel yönetici (2), Rol denetleyicisi (1) şeklinde alım yapmayı düşünüyorum isteyen arkadaşların aşağıdaki formu doldurmaları yeterli olacaktır.

[b][color=#FF3300]Adı Soyadı :[/color][color=#000000][/color] 
    [color=#FF3300]RP Geçmişi (Oynadığı siteler.):[/color][color=#330000][/color]
    [color=#FF3300]Hangi görev türünü istiyorsunuz ? :[/color][color=#330000][/color]
    [color=#FF3300]Online kalabileceğiniz süre:[/color][color=#330000][/color]
    [color=#FF3300]İletişim kurabileceğimiz bir adres(Hotmail,facebook vb.)[/color][color=#FF3300][/color][/b]

• Bence güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Owl

Bence güzel olur

Bence de
  • YÖNETİCİ ALIMI DEVAM ETMEKTEDİR!
  • daha üyeler kayıtol' da bile zorlanırken bence bu form biraz saçma olmuş daha az üye yapar siteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WakaWakas

daha üyeler kayıtol' da bile zorlanırken bence bu form biraz saçma olmuş daha az üye yapar siteye.

Kesinlikle katılıyorum. Bende RP değil Web Tabanlı Browser Game olsaydı daha iyi olurdu
  • Onu bir sistem ekibinin yapması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Empire Earth Tarzı Oyun
    8 yıl önce açıldı
    Warzone güzel oyun
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence oyun açıldıktan sonra yapmalıydın bu işlemi
  • neden olmasın
  • Sitenin tamamlanmasına çok az kalmıştır.Beklemede kalın!
  • Tam tarih belli mi acaba ?
  • Tam tarihi belli değil ama bu hafta ya da en kötü bir daha ki hafta içinde aktif olacak.
  • Konusu güzel.Başarılar.
  • Hazırladığım site "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir." neden olduğunu bende anlamadım.Düzelirse devam edeceğim projeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendeTTa06

Hazırladığım site "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir." neden olduğunu bende anlamadım.Düzelirse devam edeceğim projeye.

ip değiş
  • Sanırım proje yalan oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.