Şimdi Ara

Zombie Rock RPG [Durgun RP piyasasına yeni bir soluk]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Zombie Rock RPG [Durgun RP piyasasına yeni bir soluk]

http://zombierock.rpg-boards.com

Tamamiyle hazır ve yeni kuruldu. Fazlasıyla modaratöre ihtiyacım var.
    Eğer kurgu beğenilmezse değişiklikler ve eklemeler yapılabilir.

• Güncel.
  • Cık yok , olmamış.İlk olarak sistem yok. 2. olarak kimse aktivasyon kodunu doğrulamakla uğraşmaz RP piyasasında.Son olarak ta rol imkanları kısıtlı rol yaratamazsınız böyle.Yetkinforum gibi sistemsiz bir sitede rol yapanlara artık gülüyorum yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 3 Şubat 2012; 12:15:11 >
  • Öncelikle sistemi oturtmak için üyelere ve dungeon masterlara ihtiyacım var. Şu anda forumda bir tek ben varım. Bir tane roleplay organizasyonu gerçekleşmedi henüz.
    Aktivasyon kodu olayını kaldırırım.
    Rol imkanlarının neden kıstlı olduğunu açıklarsan mutlu olurum.
    Son derece istikrarsız bir RP piyasası için domain ve host satın alıp tüm zamanımı bu konuda harcayamam. Zaten şu anda kimsenin herhangi bir sitede rp yaptığı da yok. Belki DH'den birilerini bulurum demiştim, yanılmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsterican -- 3 Şubat 2012; 12:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsterican

Öncelikle sistemi oturtmak için üyelere ve dungeon masterlara ihtiyacım var. Şu anda forumda bir tek ben varım. Bir tane roleplay organizasyonu gerçekleşmedi henüz.
    Aktivasyon kodu olayını kaldırırım.
    Rol imkanlarının neden kıstlı olduğunu açıklarsan mutlu olurum.
    Son derece istikrarsız bir RP piyasası için domain ve host satın alıp tüm zamanımı bu konuda harcayamam. Zaten şu anda kimsenin herhangi bir sitede rp yaptığı da yok. Belki DH'den birilerini bulurum demiştim, yanılmışım.

Domain ve host almanıza gerek yok.Bedava ve gayet hızlı host sağlayıcıları var.Zaten üyelerin güvenini kazandınız mı gerisi gelir.Shop,battle,cash gibi modları yüklediniz mi işte o zaman tadından yenmez. Ama bunları yapacak babayiğit çevrede olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY
    Domain ve host almanıza gerek yok.Bedava ve gayet hızlı host sağlayıcıları var.Zaten üyelerin güvenini kazandınız mı gerisi gelir.Shop,battle,cash gibi modları yüklediniz mi işte o zaman tadından yenmez. Ama bunları yapacak babayiğit çevrede olduğunu sanmıyorum.

Her şey tamam, bunları yaptığımı varsayalım. Bunları yaptığım zaman sen dahil, üyeler gelicek mi foruma? Yoksa birkaç kişi "Ooo, güzel forummuş." diyip geçicek mi? Senin anlattığın şey, her türlü çok fazla zaman ister ve kimse bana garanti vermeden bu işlere kalkışamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsterican

quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Her şey tamam, bunları yaptığımı varsayalım. Bunları yaptığım zaman sen dahil, üyeler gelicek mi foruma? Yoksa birkaç kişi "Ooo, güzel forummuş." diyip geçicek mi? Senin anlattığın şey, her türlü çok fazla zaman ister ve kimse bana garanti vermeden bu işlere kalkışamam.

Zombi severlerin sayısı az ve kısıtlı rol içeriği var. Orta Dünya sevenlerin sayısı fazla ve zengin rol içeriği var.Çevremde uygun konu ile açarsan forumuna gelebilecek en az 30 rolcü var ama güzel bir çalışma yapman lazım.O da zor gibi görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba CyBeRBoY
    Belki beni hatırlamazsın,bir ara Star Wars RP düşünüyorduk beraber. :)

Şimdi siteye kaydoluyorum.
    Ve iyi düşünülmüş bence.Herkes uğraşamaz zombilerle.
    Herkesle görüşmek dileğiyle ... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkancanik -- 5 Şubat 2012; 4:02:15 >
  • Öncelikle üye olmanız beni gerçekten mutlu etti. Sanırım Gabriel Deep sizsiniz. DH ruhuna güvenerek, eğer yönetimde bir pozisyonda bulunmak isterseniz site içinden haberleşelim. Alp isimli kullanıcı benim.
  • Monsterican kullanıcısına yanıt
    Beyler Alın size oyun kodu 30 gün geçerli !! -----> MPCP-HKXU-KU00-1792 <-----
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.