Şimdi Ara

Zomzom Dürüm - DH'ye Özel İndirim Fırsatı (Maslak,...) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
4
Favori
26.090
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpayfatih

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Eskiden ucuz oluyor diye dürüm falan yerdim, artık yemiyorum.

Dürüm+Ayran 10 liradan fazla, gider Burger King'ten Whooper menü yerim veya arkadaşım varsa 2li menü alırım daha ucuza tıka basa boyarım.

dimi böyle beslene beslenede 40 yaşına gelince damar tıkanıklılığı vs. vs... bi dünya hastalı başlar.
    uzak durun şu burgercilerden!

Dürüm zaten damarlari tikamaz dimi ? Hayvansal yağ yok onlarda.

Boş boş laf etme burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maslak dışına servisiniz var mı?
  • hala ankara yokmu yuh size
  • Maslak dışı derken, tam bir yer ismi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Forum içerisinde kimsenin düşüncesine boş deme hakkınız yok.

Menü yeme olayına gelince 12 TL ye 2 tavuk dürüm + kola alabiliyorsunuz -whooper yemediğimden değil ama- bence burgerdan bin kat daha iyi. Ben bazen 2li Whooper JR menünün patateslerinden başlamak istiyorum çünkü patatesler saman gibi oluyor 5 dk ya kalmadan. Patatesler ve kolalardan biri bitince diğer kola su oluyor bildiğiniz gibi sonra whooperları yemeye çalıştığımda köftenin üzerinde katılaşmış yağı ısırdığım zaman ağzımda ve burgerda görebiliyorum. Köfte plastik gibi ve sonuçta kola da su gibi karnınızı yemekten zevk almadan dolduruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Forum içerisinde kimsenin düşüncesine boş deme hakkınız yok.

Menü yeme olayına gelince 12 TL ye 2 tavuk dürüm + kola alabiliyorsunuz -whooper yemediğimden değil ama- bence burgerdan bin kat daha iyi. Ben bazen 2li Whooper JR menünün patateslerinden başlamak istiyorum çünkü patatesler saman gibi oluyor 5 dk ya kalmadan. Patatesler ve kolalardan biri bitince diğer kola su oluyor bildiğiniz gibi sonra whooperları yemeye çalıştığımda köftenin üzerinde katılaşmış yağı ısırdığım zaman ağzımda ve burgerda görebiliyorum. Köfte plastik gibi ve sonuçta kola da su gibi karnınızı yemekten zevk almadan dolduruyor.

içindeki et - bilmem kaç derecede dondurulmuş ve 5 dk içinde pişirilip veriliyor zararlarını uzun uzadıya yazmaya gerekyok.
    patates için konuşmaya bile gerek yok o yağ sabahtan akşama kadar kaynıyor, yağın belli bir dereceden sonra kimyası bozulup zararlı bir hal alıyor, kanserden damar tıkanklğına kadar bir dünya hastalık.
    benden bir dost tavsiyesi uzak durun şu ürünlerden!
    ek olarak en azından yediğim şey belli temiz diyorsanız emin olun çokta hijenik değil!!!

• quote:

Maslak dışı derken, tam bir yer ismi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım

Şişli, İstiklal, Gaziosmanpaşa?
  • 50TL alt sınır ile var servis.
  • quote:

50TL alt sınır ile var servis.

Bizede mi altsınır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Eşekler elf mi?

quote:

Bizede mi altsınır...

Mesafeden ötürü, kusura bakmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eşekler elf mi?

quote:

Bizede mi altsınır...

Mesafeden ötürü, kusura bakmayın

ankaraya alt sınır nekadar?
  • alijchan A kullanıcısına yanıt
    300-500 dürüm sipariş etmek isterseniz düşünürüz Hatta stand falan kurabiliyoruz özel etkinliklerde
  • dün aynı iş merkezinin köşesindeki kebapçıda 10-15 dakika arası sipariş vermek için bekledikten sonra. bu ne rezalet diyerek oradan kalktık. gidelim hem güzel güzel yiyelim hemde ilgi alaka görelim dedik ve iş merkezinin içindeki zomzomda aldık soluğu yine. usta mekanın önünde ayakta karşıladı bizi. daha siparişleri verirken çay bardaklarını dizdi semaverin yanına yemeğin üstüne içelim hemen diye

birde denememiz için muzlu çikolatalı dürüm ikram etti ne yazık ki. bundan sonra bir dürümde muzlu çikolatalı yemek zorunda kalacağız artık.

Not: Turşu denedik bu sefer ama lezzetli değildi. başka maka tercih etmenizde fayda var.
  • thsn_can kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, yine bekleriz

Turşu olayını bir konuşayım ben...
  • Hocam hayırlı işler. Ayazağa'ya servisiniz var mı, varsa alt sınırınız nedir? Denemek isteriz uygun bir zamanda
  • kardeşim akşam akşam canımı çektirdiniz yahuu
  • orcntpz kullanıcısına yanıt
    Oraya servis varmış alt limit de 20 TL imiş.

• UP UP
  • Güncel, siparişlerinizi bekliyoruz.
  • Çok güzel görünüyor, eskişehire gelseniz denerim ama şimdilik donas ile devam
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.