Şimdi Ara

Zomzom Dürüm - DH'ye Özel İndirim Fırsatı (Maslak,...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
4
Favori
26.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Zomzom Dürüm - DH'ye Özel İndirim Fırsatı (Maslak,...)

Güncelleme: Fiyatlar güncellenmiştir. Afiyet olsun...

Arkadaşlar Merhaba,

Zomzom Dürüm İşleri ailesi olarak DH halkına özel %10 indirim uygulanmaktayız. Tek yapmanız gereken bizi aradığınızda ya da şubemize geldiğinizde DH'li olduğunuzu belirtmeniz...

Şubemiz Maslak'ta yani paket servis için Maslak ya da yakın çevresinde olmanız gerekiyor.

Telefon :(0212) 346 08 04

Servis verdiğimiz plazalar :

*Nurol Plaza
    *Uso Center
    *Vodafone M. Plaza
    *Spring Giz
    *Beybi Giz
    *Veko Giz
    *Park Plaza
    *Guney Plaza
    *Polaris Plaza
    *Ata Center
    *Rentaş İş Merkezi

İndirim sadece telefonla siparişlerinizde ya da geldiğiniz zaman uygulanmaktadır.

Maslak İçin Paket Servis Alt Sınırı = 10 TL

Promosyonlar

(%10 indirim, promosyonları da kapsamaktadır.)

Zomzom Dürüm Facebook

Fiyatlar

Zomzom dürüm artık daha büyük, daha doyurucu !!

Ulaşım Bilgileri:

Ahi Evran Cd. Nazmi Akbacı İş Merkezi No:4 Maslak / İST

İş merkezinin en alt katındayız.

Telefon :(0212) 346 08 04

Servis Saatleri: 10:30-22:00

Yorumlar:

quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Bugün 1 adet et 1 adet tavuk dürüm sipariş ettim. Yumuşacık yufkanın içerisinde gerçekten lezzetli sosu ile çok güzel bir dürümdü.
    Etlisini daha bir beğendim ama tavuklusu da normal bildik tavuk dürümlere 5 basar :)
    Telefonda çekindim ben DH'denim demeye ama sağolsun yusuf kardeşimiz benim yerime telefon açıp iletmiş.
    1 adet et dürüm 1 adet tavuk dürüm ve kutu kolayı 12 liraya mideye indirdik. :)
    bir sonrakine et dürüm + kumru dürüm düşünüyorum eğer sosis salam vs bildik bir marka ise...

Not: Sosis ve sucuklarımızın markası marettir.
    (Umarım reklam olarak algılanmaz.)

quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

bu mesajlardan yola çıkarak izlenimlerimi paylaşmak istedim.

Dün öğle arası mekandaydık 4 kişi gittik önce birer dürüm söyledik. İlgi alaka 10 numara. Mekanın sahibi burada msj yazan arkadaşın babasıymış, referans ile mi geldiniz dedi. Evet donanimhaberden geldik dedik. 1lt kola getirdi. varsa 1lt kola yerine 1lt ayran almayı rica ettik. litrelik ayran yokmuş bunun yerine bize birer büyük ayran verdi(ücretsiz). hatta litrelik kolayıda yine ücretsiz olarak bıraktı. Ama ayıp olmasın diye geri çevirdik. burada içecek mevzusu yapmanın pek alemi yok kısaca. siparişlerde ulaşım maliyetinden dolayı bukadar bonkör olmaz belki ama mekana gittiğimde maslakta hiçbiryerde bulamadığım ilgi alakayı buldum.

Mekan çok küçük bu arada ağarlıklı olarak paket servis için çalışıyorlar. kapasite küçük olduğundan ilgi alaka on numara oluyor. biraz masa sandalye sayısını arttıracaklarmış ustanın söylediğine göre.

Maslakta çoğu yerde yemek ardına dayanan leş çay yerine, on numara çay demlemişler. iki bardak ard arda zevkle içtim(ücretsiz). maslakta yemek sonrası içtiğim en iyi çaylardan biriydi.

Üzerine usta birer de çikolata ikram etti anladığım kadarıyla ayağımız alışsın diye. bidahaki gidişimizde olmaz muhtemelen ama benim ayağım alıştı.

bu arada dürümleri çok beğendik ancak yufkaya sarılı olduğundan bir adet ile doymanız pek mümkün değil. öyle 1 cm kalınlığında lavaş arasına 1 cm kalınlığında adana dürüm seviyorsanız burası sizi pek sarmaz. incecik yufka arasında bol etli bir dürüm (dürümün kapalı hali iki avuçtan biraz uzun resimlerde az daha büyük görünüyor).

biz ikincileri de söyledik. zaten 4 kişi ikişer dürüm söylese 1+1 litre kola alabilirsin. yada iki kişi 2 şer dürümden yine 1 lt kola eder. içecek geyiği yapmanın pek alemi yok kısaca. zaten içecekler beleş olduğundan sen dışardan getirsen belkide dahada mutlu olurlar.

bir arkadaş pancar sos sormuş ben dürümlere pancar sos koydurmadım tadını bilmiyorum o yüzden ama mekanda masalarda heinz chili sos vardı on numaraydı.

Maslaktaki severek gideceğim mekanlar arasına eklendi. saygılar, sevgiler.

quote:

Orijinalden alıntı: cetyil

Arkadaşlar biz şirket olarak denedik beğendik. Gerçekten lezzetli ve malzemeden kesinlikle çalınmıyor. Hijyen ve hızlılıkta da bence çok iyiler. Fiyatlar çok da pahalı değil...

quote:

Orijinalden alıntı: okaHEY

Merhaba,

Bugün deneme fırsatım oldu ve fiyat performans ürünü diyebilirim. Eğer kalitede değişiklik olmazsa sıklıkla tercih edebileceğim bir lezzet.

quote:

dün aynı iş merkezinin köşesindeki kebapçıda 10-15 dakika arası sipariş vermek için bekledikten sonra. bu ne rezalet diyerek oradan kalktık. gidelim hem güzel güzel yiyelim hemde ilgi alaka görelim dedik ve iş merkezinin içindeki zomzomda aldık soluğu yine. usta mekanın önünde ayakta karşıladı bizi. daha siparişleri verirken çay bardaklarını dizdi semaverin yanına yemeğin üstüne içelim hemen diye

birde denememiz için muzlu çikolatalı dürüm ikram etti ne yazık ki. bundan sonra bir dürümde muzlu çikolatalı yemek zorunda kalacağız artık.

Not: Turşu denedik bu sefer ama lezzetli değildi. başka maka tercih etmenizde fayda var.

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

6 kişi yedik. Tavuk şiş ve tavuk mantar dürüm denedik. Bence lezzetli ve doyurucu. Tavuk şişin sosuna da bayıldım.

quote:

bugün ofise sipariş verdik 8 tane . resepsiyondaki arkadaşın muayen gününe denk gelmesi nedeniyle kurye arkadaşı bi 15 dakika bekletmiş bize haber vermeden. Dürümler yinede sıcak ve lezzetliydi :) teşekkür ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 28 Mart 2015; 23:41:06 >

• kola 2.5 lt lik mi?
  • çohiyimiş kullanıcısına yanıt
    En alttaki menüde bulunan kola kutu koladır.

Belirtmeyi unutmuşum hemen düzeltiyorum, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: varevolverine

kutu kola markette 1.5 tl, dürümden kestiğimi içecekten itelerim diyosun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Su nerden geliyor?
  • çohiyimiş kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja içecek ile ilgili promosyonları ekledim tekrar bakabilirsiniz.

Ayrıca onlar da cazip gelmesse sadece dürüm söyleyebilirsiniz.

Teşekküler, iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 25 Eylül 2013; 16:00:48 >
  • Damla markalı su.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 25 Eylül 2013; 10:59:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurabiyee Canavari

quote:

Su nerden geliyor?

Alıntıları Göster
    Eskiden ucuz oluyor diye dürüm falan yerdim, artık yemiyorum.

Dürüm+Ayran 10 liradan fazla, gider Burger King'ten Whooper menü yerim veya arkadaşım varsa 2li menü alırım daha ucuza tıka basa boyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Eskiden ucuz oluyor diye dürüm falan yerdim, artık yemiyorum.

Dürüm+Ayran 10 liradan fazla, gider Burger King'ten Whooper menü yerim veya arkadaşım varsa 2li menü alırım daha ucuza tıka basa boyarım.

Alıntıları Göster
    saat 11 daha ve deli gibi acıktım sayenizde
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Dürümlerimiz tecrübelerimizin ürünleridir.

Bu işi yapan diğer firmalardan daha büyük boyutta dürüm çıkarmaktayız.

Ayrıca promosyonlarımıza göz atmanızı öneririm.

Teşekkürler, iyi forumlar...
  • quote:

Dürümlerimiz tecrübelerimizin ürünleridir.

Bu işi yapan diğer firmalardan daha büyük boyutta dürüm çıkarmaktayız.

Ayrıca promosyonlarımıza göz atmanızı öneririm.

Teşekkürler, iyi forumlar...

İzmirde şubeniz varsa denemek isterim tabi ki
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Biz bu işe kollarımızı sıvadık. Bu ilk şubemiz ve Maslak'ta. Bakarsınız ileride nasip olursa İzmir'e de şube açarız Allah bilir...
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Kusurumuza bakmayın
  • quote:

Kusurumuza bakmayın
    Mahallemde kuzu dürüm 7 lira, kebap dürüm 6 lira ve gayet lezzeti
  • İçeceklerin fiyatları ibretlik gerçekten. Hadi büyük restaurantlarda kazıklanmaya alıştık da küçük esnafa ne oluyor be kardeşim. 5 yaşındaki çocuğun fiyatını bildiği ürünü 2 katı fiyatla satmaya çalışıyorsun sonra kimseyi zorlamıyoruz diyorsun yok bi de zorlasaydın içecekten bu kar marjını ekleyen bir işletmenin 7.5 tl e sattığı ürüne güvenmem
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun
  • todorov_44 kullanıcısına yanıt
    Güvenip güvenmemek sizin elinizde. Promosyonlara göz attınız umarım. Fiyat politikamız bu şekilde ancak daha denemediginiz dürümlerimiz hakkında ön yargılı yorum yapmanıza üzüldüm açıkçası.
  • quote:

Afiyet olsun
    normal fiyattaki küçück ayran 3 tl çok fazla değil mi? bence biraz revizyon yapın içecekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

normal fiyattaki küçück ayran 3 tl çok fazla değil mi? bence biraz revizyon yapın içecekte

Alıntıları Göster
    zoomlu dürbün diye geldim. gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Mahallemde kuzu dürüm 7 lira, kebap dürüm 6 lira ve gayet lezzeti

senin mahallenle maslak bir mi
    tadını bilemem ama maslak gibi bir yerde , 6 liraya dürüm alınabiliyorsa iyidir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.