< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 27 Kasım 2021; 14:45:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros HEMEN’e Özel Fırsat
-
-
-
-
Banka puanı ile kod girilmiyor eyvallah, banka puanına sepet yüzdesine göre kullanma kuralı koymuşlar? migrosa giren çıkan ne anlamıyorum.
-
Banka puanı kullandım ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende kullandım da sepet tutarı 25 tl ise yarısı kadar puan kullanılabilir. Yani puanın tamamını kullanacaksan sepete yükleneceksin
durduk yere 100 tllik olduk ama değerdi, teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 27 Kasım 2021; 15:7:52 > -
Afiyet olsun hocam 😊
Malesef ürün bitmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat bankası puanları geçiyor mu hocam? 26 tl birikmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pınar Go peynirler sepette 1 lira oluyor. her peynirden 3 taneye kadar sepet hakkı veriyor.
-
Bölgesel olarak değişiklik gösteriyor. Benim bölgemde ürün varmış, yararlandım. Teşekkürler...
-
Allah kahretsin. Bütün tarlası yanmış çiftçi gibi oldum şuan
-
bahçıvan serpme ve dis macununu sepete eklemek mi gerekiyor. zira serpme olan arama sonuçlarında gözükmüyor
Evet, bölgenizde bulunan mağazada stok olmadığından görünmez.
-
-
Diş macunu baş parmağım boyunda. Seyahatte işe yarar belki ama normal boy beklemeyin.
öbür bahçıvanlar da pahalı olunca bunun bedava olmasının bi esprisi kalmıyor
-
Tatları nasıl acaba ?
Macun 20ml. faydalandım teşekkürler
-
Bahçıvan Süzme Peynir en ucuz migros ve onur diğer ürünlerde benzer. Bölgenizde fiyatlar şişirilmiş mi?
Benzer içerikler
- doğum gününde hediye veren markalar
- trendyol live nedir
- kedi evi ücretsiz evidea
- tod kampanya
- lego benzeri markalar
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X