Migros yemek 500TL ye varan indirim furyası?
-
-
Dün Migros'ta önümde alışveriş yapan kişiye verdi kasiyer. Benim 1 parça ürün vardı, vermedi. Şartları nedir bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yüksek fiyatlı bir alışveriş miydi acaba
-
250 tl üzeri alışverişe
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satışa çıkar bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
500 tl ye varan dediğine göre , kodun tutara göre verdiği indirim değeri farklı o zaman
-
750 ye 500₺ indirim diyor ancak en fazla 125₺ indirim yapıyor. Birçok lokantada denedim sonuç değişmedi. Muhtemelen 750ye 500 indirimi bitirdiler sadece 200 e 125 oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinizdeki kuponun alt kısmında küçük yazıyla yazan yeri okursanız hepsi yazıyor
Şikayetvar'a girersen okuduğunu anlamayan müşterileri görebilirsin, 500'e varan demiş ama müşteriler 500 niye düşmüyor diye şikayet ediyor işin özeti %90 125₺ %9 150 %1 500₺ çıkıyor o kartlardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Ekim 2024; 12:17:16 > -
kupon bana ait değil , internette dolaşan bir resmin doğruluk payını sormak için attım sadece hocam
-
çokta bi espirisi yok o zaman işin
-
bende var işine yarıyorsa verrim hocam. aynı tarz 2 alışveriş yaptım,2 farklı kasiyerden geçtim. biri verdi biri vermedi. kafasına eserse veriyor heralde
edit: kod bir kullanıcıya verildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 27 Ekim 2024; 12:42:17 > -
sanalmarket 1011 tl alışveriş yapmıştım bugün. acaba migros sanal market alışverişine de veriyorlar mı?
-
Mağazada geçerli sadece 250 tl üzeri alışverişe 0.1 kuruşa veriyorlar
Dün jetkasanin önünde vardı aldım,150 TL indirim yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migrosta 250 tl alışverişe istenirse verilen bir kupon. Kuponu okuduğunda 750 tl üründe 500 yapacağı anlaşılıyor fakat migros sonradan mı çark etti bilmiyorum müşteri hizmetleri değişik miktarlarda çıkabileceğini söylüyor. 225 e 150 yapıyordu genelde en son
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinde kod olan benimle de paylaşabilir mi acaba?
Detayı kaçırmışım pardon 👍
Bendeki kupondan 300 TL'ye 200 TL indirim çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Mağazada geçerli sadece 250 tl üzeri alışverişe 0.1 kuruşa veriyorlar
|
250 tl üzeri alışverişe
|
Şikayetvar'a girersen okuduğunu anlamayan müşterileri görebilirsin, 500'e varan demiş ama müşteriler 500 niye düşmüyor diye şikayet ediyor işin özeti %90 125₺ %9 150 %1 500₺ çıkıyor o kartlardan. |
Benzer içerikler
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- migros fotoğraf baskı
- shell yağ değişimi
- büyük algida macerası
- bargello 561 orjinali
- letgo güvenli ödeme
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X