Şimdi Ara

Zomzom Dürüm - DH'ye Özel İndirim Fırsatı (Maslak,...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
4
Favori
26.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedef kitle maslak ve civarında çalışanlara yönelik olduğundan böyle fiyat politikası bence normal. Nasılsa plaza çalışanları çok zengin :D
  • dexterr kullanıcısına yanıt
    Tekrar söylüyorum ve birazdan görünür bir yere alacağım o promosyonlara bir göz atın lütfen. Mesela iki dürüm alırsanız içecek bedava. Ürünlerimizi bu şekilde sunuyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 liralık ayran 1.5 litre mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

zoomlu dürbün diye geldim. gidiyorum.

Yemin ederim bende bu yüzden geldim benimkinin camı çizildiği için yenisi alayım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alijchan

Hedef kitle maslak ve civarında çalışanlara yönelik olduğundan böyle fiyat politikası bence normal. Nasılsa plaza çalışanları çok zengin :D

Ben Maslak Plazalarının civarı çalışırken Kemerburgaz' daki meşhur kuru fasülyeciye gider ucuz ve kaliteli yerdim.
  • eski küçük esnaflar müşteri kaçırmamak için ayağına kapanırdı, herzaman müşteri haklıdır derdi. şimdiki küçük esnaf atara atar gidere gider.. sonrada yok küçük esnaf ölüyor yok AVMler olmasın yok mcdonaldslar bizi mahvetti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

eski küçük esnaflar müşteri kaçırmamak için ayağına kapanırdı, herzaman müşteri haklıdır derdi. şimdiki küçük esnaf atara atar gidere gider.. sonrada yok küçük esnaf ölüyor yok AVMler olmasın yok mcdonaldslar bizi mahvetti..

Demekki adamlar zenginleşti paraya ihtiyaçları yok
  • İçecek fiyatlarınız gerçekten çok pahalı. Kimseyi zorlamıyoruz demektense normal bir fiyattan satsanızda insanlarda alsa sizde para kazansanız herkes mutlu olsa. Win win diye bir şey duymuşsunuzdur belki. Şimdi müşteri olarak sipariş vericem menüye bakıyorum dürüm fiyatları fena değil bir tane yiyeyim diyorum sonra içeceğe bir bakıyorum tüm iştahım kaçıyor. Sonra içeceğe para vermemek için kuru kuru ye. Bir daha da oraya uğrar mısın uğramazsın. Soran olursa dürümleri güzelde içecekten geçiriyorlar dersin tavsiye etmezsin. Bu işler böyle yürüyor malesef.
  • İçecek fiyatlarını görünce pizza hut aklıma geldi sınırsıza gizlice kola götürüp içerdik hey gidi günler
    Bence buraya gidecek arkadaşlar da deneyebilir
  • Beyler içecekler pahalı gelebilir ancak bu adam koca meşrubat dolabı çalıştırıyor.500kuruş kazanamadıktan sonra neden satsın içeceği. Toptancıdanda çok ucuza vermiyorlar emin olun. tavsiyem içecek almayın 2. dürümü alın daha iyi
  • Atarlı tutarlı konuşmuyoruz sadece herkese kendi dili ile hitap etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra daha dikkatli olacağız cevaplarda, yanlış anlaşılmasın.

İçecekleri bedava verdiğimizi ilk mesajda da belirtmiştim. İnsanları içecekten çok dürumümüze davet ediyoruz olay bunda ibaret

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Beyler içecekler pahalı gelebilir ancak bu adam koca meşrubat dolabı çalıştırıyor.500kuruş kazanamadıktan sonra neden satsın içeceği. Toptancıdanda çok ucuza vermiyorlar emin olun. tavsiyem içecek almayın 2. dürümü alın daha iyi

Taş çatlasın 70 80 kuruşa aldığı içeceği 3 liraya satınca dolap parası mı almış oluyor sadece? Dürüm fiyatlarına bir şey demiyorum ama içecek çok pahalı bir durumcu için

• quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

İçeceklerin fiyatları ibretlik gerçekten. Hadi büyük restaurantlarda kazıklanmaya alıştık da küçük esnafa ne oluyor be kardeşim. 5 yaşındaki çocuğun fiyatını bildiği ürünü 2 katı fiyatla satmaya çalışıyorsun sonra kimseyi zorlamıyoruz diyorsun yok bi de zorlasaydın içecekten bu kar marjını ekleyen bir işletmenin 7.5 tl e sattığı ürüne güvenmem

Kesinlikle katılıyorum. Benim yaklaşımım da bu şekildedir.

Bakıyorsun küçücük yer, sadece biraz daha elit hava katmaya çalışıyor kendisine, markalaşma çabaları, yaptığın yemeğe ilginç isimler bulmalar, müşteriyle konuşurken daha düzgün türkçe kullanmaya çalışmalar falan. 8 liraya dürüm satıyor, kolaya 3-4 lira yazmaya kalkıyor. Bu kadar kar hırsı olan bir firmanın, yaptığı yemekte de o hırsı kullanacağına inanınırım. Bakıyosun yemek bol kepçe, eti falan yerinde. Aynı mantıkla kar etmeye çalışıyorsa diyorum, bu eti malzemeyi plastikten yapıp koyuyor yemeğe. O eti, malzemeyi ucuza getirmek için acaba neler yapılıyordur diye düşünmeden edemiyorum.

Ürettiğin, hazırladığın yemeğin hakkını isteyemiyorsan, 25kuruşa alınan suyu 1,5 tl'ye 6 kat pahalıya satarak kar etmeye çalışıyorsan bundan müşteri de razı olmaz. Yaptığın işin de keyfi olmaz heralde.

Burada yazdıklarımda konudaki firmayı kasdetmiyorum kesinlikle, todorov_44 kullanıcı adlı üyenin yaklaşımını kendi yaklaşımımla aynı bulduğum için görüşümü yazdım. Yoksa kalitesi, lezzeti v.b. hakkında bir fikrim yok firmanın. Piyasada genel olarak farkettiğim bir restoran, büfe, cafe yaklaşımını dile getirmeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 25 Eylül 2013; 15:01:47 >

• zomzom dürbün diye okudum daldım konuya :) Durumum iyi değil
  • çohiyimiş kullanıcısına yanıt
    Yahu adam 1 TL ye mi satsin 2 TL normal

• quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

zoomlu dürbün diye geldim. gidiyorum.

Aynen bende oyle okudum

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen altında da şirket araci vardır :) bi mezarcıdan beklenen..

• quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Beyler içecekler pahalı gelebilir ancak bu adam koca meşrubat dolabı çalıştırıyor.500kuruş kazanamadıktan sonra neden satsın içeceği. Toptancıdanda çok ucuza vermiyorlar emin olun. tavsiyem içecek almayın 2. dürümü alın daha iyi

Taş çatlasın 70 80 kuruşa aldığı içeceği 3 liraya satınca dolap parası mı almış oluyor sadece? Dürüm fiyatlarına bir şey demiyorum ama içecek çok pahalı bir durumcu için

arkadaşım , maslak'a git, şu arkadaşın sattığı içecek fiyatından daha ucuza bulmaya çalış

• Görsellerde ürünler güzel duruyor, eğer gelen üründe aynı ise sorun yok.

Yanlız! görsellerdeki ürünler, hazır satılan dürüme sarılmış.
    Eğer verdiğiniz ürün hazır dürüm ekmeği ise onu en kısa zamanda kendinizin yaptıracağı dürüm ekmeği ile değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • Yahu ne belesci adamlar burada:)) sanki zorla satiyor %10 u da belirtmiş adam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.