Şimdi Ara

ZONE 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki konuyu yanlış yere açmış olabilirim çünkü Zone4 oyunu tam olarak nereye giriyor bilmiyorum TPS desem shooter değil RPG dir herhalde neyse ben lafı uzatmadan oyunu anlatmaya başlayayım.Zone 4 bir dövüş online oyunu arkadaşlar ama dövüş ki nasıl bir dövüş.Skill açıp 1-2-3 e koyup 1 e bas skill vursun gibi bir oyun değil ,gerçek anlamda skill yani marifet isteyen bir oyun.Oyunda envai çeşit combo yapan envai çeşit karakter var.Taekwando dan Judoya kadar birbirinden farklı birçok dövüş stili de oyuna ayrı bir hava katıyor oyun modlarından gelen envai çeşit eşya ve büyü de cabası.Tek bir eksiği var o da türk oyuncu sayısının çok az olması yani 2-3 hafta gezseniz 4*5 türk zor bulunuyor.Oyunun sitesi;
    http://zone4.ogplanet.com/en/main.og

Şimdi başlayalım küçük rehberimize;

Oyuna girdik karakterimizi yarattık,Street veya Rush adında iki dalda dövüşebiliyoruz.Street dövüşçüsü olmak isteyen arkadaşlara Teakwando,boxing,muay-thai ve capoeria adında dövüş sanatları sunuluyor.Taekwando full tekme üzerine kurulu bir dövüş sanatı boxing ise yumruk bu ikisini çok önermem bence beğendiğim şeyler değil.Muay thaiye sonra değineceğim Capoeria ise breakdance gibi değişik dansımsı hareketlerle adamları pataklayan güzel bir dövüş sanatı öneririm :D Rush oynamak isteyen arkadaşlar için ise Powerwrestling,judo,hapkido ve sambo adında dört dövüş sanatı var.Powerwrestling amerikan güreşi gibi birşey o tarzda yani.Judo seri hit attacklar üzerine kurulu bir karakter.Samboyu çok bilmiyorum.Hapgido ise muay-thai ile birlikte en çok beğendiğim ve bence oyunun en güzel en çok kullanılan karakterleri.hızlı hit attacklar,tekmeler,combolar hepsi birarada yani bence oyunun tadını en iyi veren classlar bunlar.Bide dirty-x ve sumo diye premium classlar var onlar hakkında çok fikrim yok beleş oynuyorum sonuçta :)Karakter yaratırken size adam seçtirecek onlar sadece kıyafetle ilgili şeyler yani Roy olursanız roy kıyafetlerini jooney olursanız onun kıyafetlerini giyiyorsunuz gibi.

Şimdi karakterimizi falan yarattığımıza göre oyuna başlayabiliriz.Oyunda Event modlarını saymassak üç adet mode var. PVP mode gerçek oyuncularla dövüşmemiz için Arcade mode bölümleri geçip son bossu öldürmek için hunting mode ise anahtarları toplayıp boss dövüşüne girmek için.PVP mode içinde 4 adet mode var.Deathmatch herkesin bildiği klasik DM oyun modu.Team Elimination bu mode a bayılıyorum. Bir kafes maçında teke tek maçlara çıkıyorsunuz oyun elemeli olarak sürüyor.Boomball hiçbir oyunda görmediğimiz bir mode,amerikan futbolu! Ama topumuz bir bomba :D adamların üstüne atlayarak değişik ve eğlenceli bir mode.Survival ise hayatta kalmaya çabaladığımız bir mode.

Biraz oyun içi bilgi vereceğim itemler Arcade ve Hunting mode dan düşmekte.bu itemlere ORB adını verdiğimiz taşları basıp güçlendirebiliyoruz.Orblar +10 olursa havalı bir biçimde parlayacaktır da :D

Umarım küçük başlangıç rehberimi beğenmişsinizdir yazarken uğraştım çünkü ben forumda yeniyiim bu da ilk topiclerimden biri.Umarım gözünüz çarpar ve bakarsınız gerçekten eğlenceli bir oyun.Konuya mesaj olarak aklınıza takılan yerleri de yazabilirsiniz
    Lütfen yorum yapmayı çok görmeyin beğendim,beğenmedim,başlayacağım gibisinden ayrıca her türlü yardım yapabilirim birlikte oynamak güzel olur sonuçta az türk var
     ZONE 4

ZONE 4

ZONE 4

Arkadaşlar oyunda club sistemi var biz de dh de ve oyunda bir kulüp kuralım dedik. Club adımız Ayyildiz
    Oyunda şuan katılan arkadaşlarımız:
    NeWeR
    TurkishRebel-Benim
    NaRqoo
    İsterseniz katılabilirsiniz lütfen yorumlarınızı çok görmeyin 150 okuyan olmuş ama hiç yorum yok başlayacağım,oyun şöyle mi böyle mi aklınıza takılan hertürlü soruyu sorabilirsiniz hertürlü yardımı yapabilirim çünkü oyunu 2 türkle oynamak sıkıcı oluyor birlikte daha zevkli olacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RebelRhyme -- 26 Haziran 2012; 14:57:39 >

• kardeşim ben bişi soracaktım
    SORUM:oyunda bazı adamların eldvien ve ayakkabıları parlak ve cok ii vuruyorlar bunun + basmak ve ya yükseltmek olduunu düşündüm ama naıl yapacaımı bilmiyorum yardım edermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay455

kardeşim ben bişi soracaktım
    SORUM:oyunda bazı adamların eldvien ve ayakkabıları parlak ve cok ii vuruyorlar bunun + basmak ve ya yükseltmek olduunu düşündüm ama naıl yapacaımı bilmiyorum yardım edermisin

orb denen eşyalar var ( blue orb , red orb , orange , purple ) . O orblarla basıyorsun orbların seviyesine göre parlama sağlıyor mesela botuna +9 red orb basarsan botun kırmızı parlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

quote:

Orijinalden alıntı: kutay455

kardeşim ben bişi soracaktım

orb denen eşyalar var ( blue orb , red orb , orange , purple ) . O orblarla basıyorsun orbların seviyesine göre parlama sağlıyor mesela botuna +9 red orb basarsan botun kırmızı parlar

teşşekür ederim biraz araştırıp buldum ama +8 orp basmama rağmen panmtalonum parlamadı sebebi + yla ilgili bişi olabilirmi
  • birde oyun hilesi paylaşıyorsanız bununla ilgili hile bulabilirseniz çünkü yabancılar arasında paylaşan cok var ama güvenemiorumn
  • Oyun tam aradığım tarzda şimdi kaydoldum ve indirdim başlıyorum kulübünüze katılmayı isterim
  • biraz önce denedim fena degil ama kombo mantıgı cok sacma olmus yada ben bilmedigim icin. adam seni ful hp ile yere indirmeden kombo ile alıyor. kwonhonun yerini tutarmı die bakmıstımda arada eglenmelık oynanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu steamden buldum indirdim ama acayip lag var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

Oyunu steamden buldum indirdim ama acayip lag var ya

2o12 :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.