Şimdi Ara

Zone Alarm Yükledim, internete giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardım bekliyorum. Zone Alarm(free firewall) 'ı update edince bağlantı sağlandı gözüküyor. Ama ne Explorer ne de FireFox 'la hiçbir sayfayı açmıyor. Bir tavsiyesi olan var mı, ne yapmam konusunda. Modemi resetledim ama işe yaramadı. Zone Alarm (Free) ayarları mı değiştiriyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orneko -- 31 Mart 2006; 13:27:08 >

• zone alarmı uninstall et başka bişe yükle sorun hallolur
  • antivirusunle uyumsuzluk yapmış olabilir,kerio veya outpost firewall dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: orneko

Zone Alarm (Free) ayarları mı değiştiriyor acaba.

kesinlikle ayarlarından bu sorunu çözebilirsin hani vardırya; low - medium - high işte bunu düşür.
  • Zone Alarm Free de ayarları kendin yapman gerekiyor. Zone Alarm'ı pro olarak kullanabilirsen ayarları kendisi zaten otomatik yapar. Program Control bölümünde internete bağlanmasını istediğin programlara izin vermen (allow) gerekir. Yoksa bağlanamazsın. Pro versiyonu kullan ki kesinlikle tavsiye ederim. Ya da Kerio veya Outpost ta kullanabilirsin ama onların da ayarını yapmak için yine uğraşman gerekir. Firewall ayarları biraz uğraştırıcıdır.
  • Win XP SP2 ile cakisiyor olabilir,ZA PRO ile PC acamamistim,baska bir free firewall yukle outpost vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.