Arkadaşlar internette sürekli karşılaştığım ve anlamını bilmediğim terimler bunlar,Bunların ne olduguyla hakkında hiçbir fikrim yok.Bilen bir arkadaş konu altına bilgilendirme yaparsa forum olarak aydınlanırız teşekkürler :)
Bunlar çizgi romanlar'ı tarayıp dijital ortama aktaran ve bizim netten indirmemizi sağlayan güzide gruplar Yani tıpkı Crack grupları Skidrow Reloaded gibi. En azından ben böyle biliyorum
Ömer doğru dimi
quote:
Orijinalden alıntı: bLackMumbLe
Bunlar çizgi romanlar'ı tarayıp dijital ortama aktaran ve bizim netten indirmemizi sağlayan güzide gruplar Yani tıpkı Crack grupları Skidrow Reloaded gibi. En azından ben böyle biliyorum
Ömer doğru dimi
Aynen warezbb ye sardım ordan soruyosun sana atıyolar linkini Divided We Fall'u sordum bakalım gelcek mi..
quote:
Orijinalden alıntı: Deathstroke52
quote:
Ömer doğru dimi
Aynen warezbb ye sardım ordan soruyosun sana atıyolar linkini Divided We Fall'u sordum bakalım gelcek mi..
Yalnız Zone ve Digital Empire genel de dijital tarıyorlar o yüzden seviyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Deathstroke52
quote:
Ömer doğru dimi
Yalnız Zone ve Digital Empire genel de dijital tarıyorlar o yüzden seviyorum
Dijital canmış ya benim sana attığım dijital değildi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme