Şimdi Ara

Zone Empire , Digital Empire Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette sürekli karşılaştığım ve anlamını bilmediğim terimler bunlar,Bunların ne olduguyla hakkında hiçbir fikrim yok.Bilen bir arkadaş konu altına bilgilendirme yaparsa forum olarak aydınlanırız teşekkürler :)

• Bunlar çizgi romanlar'ı tarayıp dijital ortama aktaran ve bizim netten indirmemizi sağlayan güzide gruplar Yani tıpkı Crack grupları Skidrow Reloaded gibi. En azından ben böyle biliyorum

Ömer doğru dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Bunlar çizgi romanlar'ı tarayıp dijital ortama aktaran ve bizim netten indirmemizi sağlayan güzide gruplar Yani tıpkı Crack grupları Skidrow Reloaded gibi. En azından ben böyle biliyorum

Ömer doğru dimi

Aynen warezbb ye sardım ordan soruyosun sana atıyolar linkini Divided We Fall'u sordum bakalım gelcek mi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathstroke52

quote:

Bunlar çizgi romanlar'ı tarayıp dijital ortama aktaran ve bizim netten indirmemizi sağlayan güzide gruplar Yani tıpkı Crack grupları Skidrow Reloaded gibi. En azından ben böyle biliyorum

Ömer doğru dimi

Aynen warezbb ye sardım ordan soruyosun sana atıyolar linkini Divided We Fall'u sordum bakalım gelcek mi..

Yalnız Zone ve Digital Empire genel de dijital tarıyorlar o yüzden seviyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deathstroke52

quote:

Ömer doğru dimi

Yalnız Zone ve Digital Empire genel de dijital tarıyorlar o yüzden seviyorum

Dijital canmış ya benim sana attığım dijital değildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.