Şimdi Ara

ZONGULDAK BEÜ TIP OKUYAN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 13709. zonguldak 13700le almış gelir mi? Geçen sene 14300 den 13700 e düşmüş bu sene de düşer mi yoksa sebebi hazırlığın kalkmış olması mı bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

• Arkadaşa yakın durumdayım bir up da benden olsun 13.480 gelir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13701 bir up ta benden
  • Burada kim ne derse desin hepsi boş.önündeki insanların tercihine bağlı her şey,sonra şansa bağlı.Gönlüm olmasından yana çünkü bu yüzden kimsenin üzülmesini istemem mutlu olmak herkesin hakkı umarım mutlu olucağın şekilde sonuçlanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zencidany_13

Burada kim ne derse desin hepsi boş.önündeki insanların tercihine bağlı her şey,sonra şansa bağlı.Gönlüm olmasından yana çünkü bu yüzden kimsenin üzülmesini istemem mutlu olmak herkesin hakkı umarım mutlu olucağın şekilde sonuçlanır

Çok teşekkür ederim hocam her şey gönlünüzce olsun sağolun.
  • Gelir gi kardeşim znglıyım ve bülent ecevit gayet iyi bi üniversite tıpıda iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Safiyekurttekin

Gelir gi kardeşim znglıyım ve bülent ecevit gayet iyi bi üniversite tıpıda iyi

Sağol kardeşim tavsiyen için peki tıp fakültesiyle ilgili teknik bilgiye sahip misin kadavra sayısı, maket sayısı, geçme notu, komite mi değil mi gibi
  • Ya hiçbir bilgim yok malesef sadece hocalarını saglam olduğunu duymuştum saglık alanında iyi bi üni. İnt sitesine bakıp inceleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Safiyekurttekin

Ya hiçbir bilgim yok malesef sadece hocalarını saglam olduğunu duymuştum saglık alanında iyi bi üni. İnt sitesine bakıp inceleyebilirsin

Tamam hocam sağolun bilgilendirme için
  • Önemli değil inş istediğin yer olur

• Tıp Fakültesini bilmiyorum beyler ama diş hekimliği fakültesi Türkiye nin en yeni ve en teknolojik imkanlarına sahip ilk 3te. İki fakülte de yeni kuruldu hep bir inşaa alanı vardı, hatta tıp tarafına yeni inşaatlar da var.
    Şehir genel olarak oldukça güzel Trabzon un doğusu haric tüm illeri gördüm mf3 te o başarı sırasında yazılabilecek daha iyi şehir ve fakülte yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnkaraYolcusu

Tıp Fakültesini bilmiyorum beyler ama diş hekimliği fakültesi Türkiye nin en yeni ve en teknolojik imkanlarına sahip ilk 3te. İki fakülte de yeni kuruldu hep bir inşaa alanı vardı, hatta tıp tarafına yeni inşaatlar da var.
    Şehir genel olarak oldukça güzel Trabzon un doğusu haric tüm illeri gördüm mf3 te o başarı sırasında yazılabilecek daha iyi şehir ve fakülte yok.

Hocam peki yurtları biliyor musun önerebileceğin var mı ve 1+1 daire kiraları ort. kaç?
  • AnkaraYolcusu A kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün tanıtım videolarini izledim,dis hekimligi düşünüyorum zonguldak gerçekten ilgimi çekti
    Ev kiraları nasıl?
    Sizce yurtta kalmak mi daha mantıklı yoksa eve çıkmak mı zonguldak icin?
    Öğrenci için takilabilecegi mekanlar var mi?
    Üniversite sehire uzak mi?
    Şimdiden teşekkürler

• kursad13709 K kullanıcısına yanıt
    Tam da o bölgede özellikle öğrenciler için yapılmış 1+1 ler var. Millet 50-60 bin liraya alıp ortalama 400-500 arası kiraya veriyor. Eskiden merkezi sistem olurdu fakat üniversiteye doğalgaz geldi sanırım.

• lakara03 L kullanıcısına yanıt
    1-üniversite şehre yakın yani bu öğretmenlik, jeoloji mühendisliği bölümleri falan var onlar zaten şehrin ortasındaki kampüste. Diş hekimliği, tıp fakültesi Kozlu - ılıksu arası bir noktada aşağı yukarı özel arabayla 10-12 otobüsle 15-17 dakika çarşıdan.
    2-ev kiraları çok değişken ama yeni baya ev yapıldı genel olarak iyi sayılabilir.
    Demin söylediğim öğrt. Fak. O tarafta ev kiraları 3+1 1000 lira oda en lüksü en pahalısı ki konumuna göre bence gayet ucuz.
    3-yurt imkanlarını açıkcası hiç bilmiyorum fakat yurtkur hastane olmayan çarşı içindeki kampüse çok yakın 4 yıldızlı çok güzel bir yurt yaptı.
    Söylediğim yurda yakın yeni olimpik yüzme havuzu yapılıyor. Kart, okey oynanacak öğretmen evi var dibinde çok güzel, küçük şirin bir hayvanat bahçesi ve çay bahçesi var.
    Ve ilin tek büyük avmsi DP var.
    4-ben gezerim çıkarım dışarılara falan diyorsanız gidin yeni yapılan yurtkurun yurdunda kalın ya da o bölgelerde ev tutun. Ben başka rahat bir bölümü okusam öyle yapardım ama derseniz ki dostum fakülteye ayak mesafesi olsun o zaman tıp fakültesi tarafından ev tutacaksınız.

Mekanlar derken şöyle.
    Rektörlük tarafı var orda öğrenci kafeleri var 5-10 tane
    Fenerde çok hoş deniz manzaralı bir kafe açıldı yeni
    DP var zaten o marka kahve dükkanları tatlıcılar falan var
    Kozlu sahil yolunda iki tane çok hoş kafe var
    DP yolunda arka arkaya birkaç tane güzel elit denebilecek kafe var.
    Kart, bilardo oynamak için gidebilecek mekanlar belli başlı
    Yine DP yolu altında bi bar,club var
    Var yani
    Şimdi 2 yıllık okuyan adam zonguldak'ın tadını, muhabbetini, olayını anlamadan gider, 4 yıllık okuyan biri avucunun içi gibi bilir buraya doyar, 6 yıllık tıpçı son iki sene bıkar. Hadi selametle.
    Altınızda araba olursa ben sizi gezdiririm aklınızda bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnkaraYolcusu

1-üniversite şehre yakın yani bu öğretmenlik, jeoloji mühendisliği bölümleri falan var onlar zaten şehrin ortasındaki kampüste. Diş hekimliği, tıp fakültesi Kozlu - ılıksu arası bir noktada aşağı yukarı özel arabayla 10-12 otobüsle 15-17 dakika çarşıdan.
    2-ev kiraları çok değişken ama yeni baya ev yapıldı genel olarak iyi sayılabilir.
    Demin söylediğim öğrt. Fak. O tarafta ev kiraları 3+1 1000 lira oda en lüksü en pahalısı ki konumuna göre bence gayet ucuz.
    3-yurt imkanlarını açıkcası hiç bilmiyorum fakat yurtkur hastane olmayan çarşı içindeki kampüse çok yakın 4 yıldızlı çok güzel bir yurt yaptı.
    Söylediğim yurda yakın yeni olimpik yüzme havuzu yapılıyor. Kart, okey oynanacak öğretmen evi var dibinde çok güzel, küçük şirin bir hayvanat bahçesi ve çay bahçesi var.
    Ve ilin tek büyük avmsi DP var.
    4-ben gezerim çıkarım dışarılara falan diyorsanız gidin yeni yapılan yurtkurun yurdunda kalın ya da o bölgelerde ev tutun. Ben başka rahat bir bölümü okusam öyle yapardım ama derseniz ki dostum fakülteye ayak mesafesi olsun o zaman tıp fakültesi tarafından ev tutacaksınız.

Eyvallah hocam verdiğiniz bilgiler çok yararlı oldu,bar club tarzı degil de bahsettiğiniz sahil cafelerde sikilinca çay içme tarzında yer arıyordum dediginize göre zonguldakta bolca mevcut zaten yurt kur yurtlari da çok lüksmus ev tutmaya dahi gerek yok

Yurtkur un yurtları gerçekten çok güzel.
    Yani çay ocaklarında 75 kuruştan başlayıp, sahilde sahil, ramak, liman, derya, düskonağı, denizköşkü var bunlar sadece 200 metre içinde ve oldukça uygun. Yanınızda sevdiklerinizde olunca orda yaptığınız çay simit boğazda tek yiyeceğin güzel bir yemeğe bedel.

Daha sonra ilerde DP yolunda yine çok güzel 3-4 kafe var.
    DP nin içinde 5-6 çay, kahvelik mekan var.
    Kozlu sahil yolunda 5-10 arası lüks - orta - ucuz kafeler var.
    Bunlar sadece deniz görenler birde B kapı dediğimiz kampüsün orası var genelde millet kart, okeye falan oraya gider oralarda tam öğrenci noktaları.
    Fener tarafı var oralarda çok hoş.
    Canın sıkıldığı zamanlarda çık Ereğliye ılıksuya Amasraya git gez. Kesmedi mi git ankarada ye parayı gel yani sonucta okumaya gidiliyor buraya ve yeterli bence eğlenme imkanları. Bar club istenmiyorsa.

İyi bir çevre iyi dostluklar yaparsan çok güzel bir şehir küçük belki ama güzel.

• sıralamam 13332 Bende yazıcam inş gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.