Lezzet avcısı izliyodum bi yığın kız var. şöyle 50 kız varsa 20 erkek yoktur. genetik bişey olmalı heralde. her köylü köyden birisiyle evleniyodur. bütün köyün genetiğinde xx ağır basıyo olabilirmi. hepside aynı kıyafeti giymiş ha. dedim 3üz mü 5 iz mi bunlar diye. köyün geleneksel kıyafeti beyaz kıyafet heralde. varsa çaycumalı biri açıklasın bize
Ben bartınlıyım her sene o bölgedeyim yazın ama demek istediğini anlamadım açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
Ben bartınlıyım her sene o bölgedeyim yazın ama demek istediğini anlamadım açıkçası.
Hasbinallah...
quote:
Orijinalden alıntı: KooSeo
Hasbinallah...
Alıntıları Göster
Kızlar diyorum nesini anlamadın
quote:
Orijinalden alıntı: 2Teknik
Kızlar diyorum nesini anlamadın
Alıntıları Göster
seviye diyoruz seviyeeeeeeeeeeeeeee !
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
seviye diyoruz seviyeeeeeeeeeeeeeee !
Alıntıları Göster
ben çaycumalıyım ustada yok öyle bişey lan çaycumada adam vardır daha çok lan erkek bile değil baya adam vardır yani,ama çok sık evlilik olur burda köylerde babam kuyumcu bi haftasonunda 12-13 düğüne gittiğini biliyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: crawling
ben çaycumalıyım ustada yok öyle bişey lan çaycumada adam vardır daha çok lan erkek bile değil baya adam vardır yani,ama çok sık evlilik olur burda köylerde babam kuyumcu bi haftasonunda 12-13 düğüne gittiğini biliyorum..
Alıntıları Göster
Kızlar erkeklere oranla daha fazla gibi, ama arada çok büyük bir orantısızlık yok !
quote:
Orijinalden alıntı: 486 DX2
Kızlar erkeklere oranla daha fazla gibi, ama arada çok büyük bir orantısızlık yok !
Alıntıları Göster
bende minikken çaycumada oturmuştum hiç farketmedm gibi bikaç kız vardı küçüklük aşkımı eve atmıştım --o beni eve atmıştı hatta --
Eğer çok kız varsa kızların %90 ı güzelse geri dönebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMourning
bende minikken çaycumada oturmuştum hiç farketmedm gibi bikaç kız vardı küçüklük aşkımı eve atmıştım --o beni eve atmıştı hatta --
Eğer çok kız varsa kızların %90 ı güzelse geri dönebilirim
Alıntıları Göster
Bartın olarak kız çok oralarda.İnkum da rahat bırakmamışlardı
quote:
Orijinalden alıntı: hannibal
Bartın olarak kız çok oralarda.İnkum da rahat bırakmamışlardı
Alıntıları Göster
INkum'dakiler yurt dışından gelen Almancılar yada diğer şehirlerden gelenler çoğunlukla !
quote:
INkum'dakiler yurt dışından gelen Almancılar yada diğer şehirlerden gelenler çoğunlukla !
Alıntıları Göster
Basit bir sosyolojik açıklaması var.
Erkekler iş bulmak veya okumak için şehirlere gittiklerinden geride kızlar kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Burak[Alper]
Erkekler iş bulmak veya okumak için şehirlere gittiklerinden geride kızlar kalıyor.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Burak[Alper]
güzel açıklama.
@Action_Boy valla hepsi birbirine benziyodu kıyafetleri yüzleri 3üz 5 iş herkes zannettim bi an
quote:
Orijinalden alıntı: 2Teknik
quote:
Orjinalden alıntı: Burak[Alper]
güzel açıklama.
@Action_Boy valla hepsi birbirine benziyodu kıyafetleri yüzleri 3üz 5 iş herkes zannettim bi an
Alıntıları Göster
Evet iş olanakları çok kısıtlı, genellikle işşizlik had safhada o yüzden büyük şehirlere çalışmak için giden çok. Acaba oralarda kendi işini kurabilmek mümkün olamaz mı ?
quote:
Evet iş olanakları çok kısıtlı, genellikle işşizlik had safhada o yüzden büyük şehirlere çalışmak için giden çok. Acaba oralarda kendi işini kurabilmek mümkün olamaz mı ?
Alıntıları Göster
şuan inkumdayım ben..burası bi derece ama amasraya gidipde bi kızla birlikte olmadan geri gelene ben adam demem..
quote:
Alıntıları Göster
şuan inkumdayım ben..burası bi derece ama amasraya gidipde bi kızla birlikte olmadan geri gelene ben adam demem..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: crawling
Biraz abartmışsın sen, orası Bodrum değil unutma !
quote:
Alıntıları Göster
quote:
tmm cnm annadık 8 dk once demiştin
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
quote:
tmm cnm annadık 8 dk once demiştin
Alıntıları Göster
Crawling, şu an neredesin ???
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orada sex turizmi mi var?
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: zanetti35
inkum..birlikte olmak derken ya yani illa sevişmeden gelen demek istemiyorum mutlaka bi kız arkadaş bulursunuz demek istedim..