Şimdi Ara

Zonguldak Karaelmas (Bülent Ecevit ) Üniversitesi Kazananlar BURAYA !!!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
4
Favori
32.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

besyo öğretmenlik kazandım besyo kampusu yokmuş heralde halimiz duman.

Varda merkezde değil hocam ya ereğlideydi yada alaplıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tezeraki

quote:

Arkadas dersleri fen edb. Ta goruldugunu soyledi sen eminmisin cok iyi olur insallah dedigingibidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadas dersleri fen edb. Ta goruldugunu soyledi sen eminmisin cok iyi olur insallah dedigingibidir

bizim bir arkadaşın sevgilisi besyo daydı ereğli den gelip gidiyordu diye hatırlıyorum ama arayıp sorman en sağlıklısı olur.
  • quote:

quote:

quote:

http://web.beun.edu.tr/besyo/iletisim/

Bülent Ecevit Üniversitesi
    Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
    Merkez Kampüs, Incivez / ZONGULDAK

Telefon : 372 257 40 10 / 1536

Adreste merkez kampüs olarak gözüküyor.Yarın 0372 257 40 10 numaralı telefon arayıp dahiliden 1536 yı tuşla.Çıkan kişiye besyonun nerede olduğunu bir sor içinin rahat etmesi açısından.

• Nereye yazsam diye dusunuyordum. Biri beni rahatlatsin lutfen;

1-Bana hic kimseye asla guvenme dediler, insan yepyeni bir sehirde guvenicek bi insan ariyo bu kadar mi pislik bi yer?

2-Surekli yok tarikat, yok siyasi tartismalar, gruplara cekme calismalari oluyomus dogrumudur? Bunlardan uzak durmam icin ne yapmam lazim

3-Otobus icin kart akbil vs varmi direk parami vericez acaba?

Tesekkurler simdiden !! :)

• Ders programlarida belli olmus

• Buradan bolu abanta geçiş yapabilirmiyim besyo kampusu olmayan unuversiteye geldik arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 16 Eylül 2013; 12:03:21 >
  • selam arkada?lar.bazy arkada?lar ?ehir,üniversite,sosyal imkanlar vb gibi konularda bilgi sahibi olmak istemi? ama net olarak bi sonuca ula?amamy?lar anlady?ym kadaryyla.syrf bu yüzden ?imdi üye oldum ve yazmak istedim...en ba?ta söyleyebilece?im en önemli ?ey kimse kusura bakmasyn ama buraya elinde ba?ka bi alternatif olupta gelen ki?inin aklyndan ?üphe duyarym.ben burada hem kamu kurumunda çaly?yyorum hem de üniversitede müh.fak. ö?renciyim.çaly?ma hayatynyda üniversite ortamynyda ?ehir ortamynyda çok iyi biliyorum yakla?yk 7 yyldyr burdayym.gelmeden önce çoook ama çoook ara?tyryn sorun soru?turun bakalym ne diycekler.zaten yazdyklarym uzun oldu anlatsam sabaha kadar anlatylyr.ee sen niye ordasyn madem diye akla bi soru gelirse cevaby çok basit.ben yandym ba?kasy yanmasyn arkada?.e?er fyrsatym olurda forumu syklykla ziyaret etme ?ansym olursa sorulara detayly bi ?ekilde cevap vermeye çaly?yrym.malum i?-okul zaman synyrly.okulu byrakanda çok oluyo geldikten sonra o da cabasy :)

• quote:

Orijinalden alıntı: teknikercnyt

selam arkada?lar.bazy arkada?lar ?ehir,üniversite,sosyal imkanlar vb gibi konularda bilgi sahibi olmak istemi? ama net olarak bi sonuca ula?amamy?lar anlady?ym kadaryyla.syrf bu yüzden ?imdi üye oldum ve yazmak istedim...en ba?ta söyleyebilece?im en önemli ?ey kimse kusura bakmasyn ama buraya elinde ba?ka bi alternatif olupta gelen ki?inin aklyndan ?üphe duyarym.ben burada hem kamu kurumunda çaly?yyorum hem de üniversitede müh.fak. ö?renciyim.çaly?ma hayatynyda üniversite ortamynyda ?ehir ortamynyda çok iyi biliyorum yakla?yk 7 yyldyr burdayym.gelmeden önce çoook ama çoook ara?tyryn sorun soru?turun bakalym ne diycekler.zaten yazdyklarym uzun oldu anlatsam sabaha kadar anlatylyr.ee sen niye ordasyn madem diye akla bi soru gelirse cevaby çok basit.ben yandym ba?kasy yanmasyn arkada?.e?er fyrsatym olurda forumu syklykla ziyaret etme ?ansym olursa sorulara detayly bi ?ekilde cevap vermeye çaly?yrym.malum i?-okul zaman synyrly.okulu byrakanda çok oluyo geldikten sonra o da cabasy :)

Kömürden dolayı havası pis(doğal gaz çekildi bir yıl sürer) sosyal ortam sende bitiyor genellikle ilk yılda herkez geçişi düşünür sonra herşey rayına girer.

• Yatay geçişle geliyorum buyuk ihtimal.ereglideki kyk nasıl?

• Öbcelikle saçma nick imden dolayı özür dilerim :D zonguldak makine kazanıcam gibi duruyo 151bindeyim 155binle aliyo, en uste de onu yazicam bide bi uni daha sadece eklerim duzce yazarim, her neyse zonguldağa geldiğim zaman kyk nasıldır yer bulamama gibi bi durumum olur mu ? Ve ogrencilerin takildigi gec saatlere kadar acik duran kafeler yok mu hiç

• exmachine E kullanıcısına yanıt
    kyk ya yorum yapamicam ama cafeler var üniversitenin üst girişinde üst kapı denilen yerde
  • Teşekkürler, ortam yok diyolardı hiç, cafelerin olması yeterli :)

• exmachine E kullanıcısına yanıt
    ortam bir sekilde yaratilir fakat yapilabilecek aktiviteler kisitli bu sehirde :)

sorun olursa sorabilirsin
  • teşekkürler, %90 ihtimalle zonguldak olacak, ancak benden 20 bin önde alan yer tutarsa başka yere giderim onun haricinde ordayım, bende adapazarında zaten full ortam takılmıyorum alkol zaten kullanmıyorum, benim icin kafelerin olması yeterli yani :) @tcancan

• Tekrar bir sorum olacak, ben mühendislik fakültesinde olucam, bir arkadaşımda zonguldak eğitim fakültesi düşünüyo, bu iki fakülte aynı kampüş içerisinde mi ? yoksa sakarya üni deki gibi mi ?
    (muhendislik serdivanda ana kampuste digeri 50km otede hendekte)

• quote:

Orijinalden alıntı: exmachine

Tekrar bir sorum olacak, ben mühendislik fakültesinde olucam, bir arkadaşımda zonguldak eğitim fakültesi düşünüyo, bu iki fakülte aynı kampüş içerisinde mi ? yoksa sakarya üni deki gibi mi ?
    (muhendislik serdivanda ana kampuste digeri 50km otede hendekte)

aynı kampüs içinde , sadece sağlık farklı .
    bende makina gibi beklerim gel şehiri tanıştırırım :D çokda sıkıcı bi yer değil
  • Teşekkürler, Bakalım hele bi açıklansın tercihler ona göre bişeyler ayarlanır.. Bu tercihler sınavlardan daha zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exmachine

Teşekkürler, Bakalım hele bi açıklansın tercihler ona göre bişeyler ayarlanır.. Bu tercihler sınavlardan daha zor

Ben hep bülent Ecevit yazdım valla

• Eğitim fakültesi ereğili'de arkadaşım insanları yanlış yönlendirmeyin. Aynı Sakarya gibi. ama ereğili zonguldaktan daha güzel haberin olsun. Şu memlekette bir yozgat iki zonguldak asla buralarda olmayacaksın bu ikisi kadar kötü şehir yok türkiye'de doğu dışında
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.