Şimdi Ara

Zonguldak q9550 core 2 quad işlemci 250 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Zonguldak q9550 core 2 quad işlemci 250 tl
    Evde yatan masaüstü bilgisayarı dağıtmaya karar verdim. Tercihim komple satmak ama isteyen olursa parça parça da bölebilirim.

Makinedeki işlemci İntel core2quad q9550 rev. e0 dir. OC felan yapılmadı stok vaziyette kullanıldı, stok fanı ile birlikte 250 tl veren alır.
    Zonguldak merkez elden teslim olur, şehir dışı ise önce para sonra kargo olur, kapıda ödeme vs olmaz, kargo alıcıya aittir. Pazarlık payı ise yoktur.

Dediğim gibi komple makineyi satmak tercihimdir makineye ilişkin ilan ise dükkanımda var.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• i5 islemciler o fiyata satilmaya başlandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ne güzel işte, gider bir i5 alırsın..

• 175tl verebilirim satmayı düşünürseniz

• 175 lira edeceğinden eminmisin? O fiyata da kesin core i3 veriyorlardır.

• Kişisel mesaj attım.
  • devri geçmiş işlemci ama hala canavar. düzgün bir oc ile 7950 yi bile besler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat ultra hafif
  • fiyat güzel biraz pazarlykla gidece?inden eminim, i5lerle kyyaslamayyn lütfen arkada?lar. bakacak olursanyz bugün ddr ramler ddr3 ramlerden çok daha pahaly.
  • 290 liraya fx6300 sıfır var.220 liraya sıfır phenom x4 965 var.anakart değiştirmek istemeyenler senin işlemcini tercih edebilir.ama fiyatın çok uçuk kabul etmelisin.istediğin fiyatta satabilirsin tabiki indirim yap demiyorum ben ama fiyatının fazla olduğunu kabul et.sıfır işlemcilerin piyasa fiyatları bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

290 liraya fx6300 sıfır var.220 liraya sıfır phenom x4 965 var.anakart değiştirmek istemeyenler senin işlemcini tercih edebilir.ama fiyatın çok uçuk kabul etmelisin.istediğin fiyatta satabilirsin tabiki indirim yap demiyorum ben ama fiyatının fazla olduğunu kabul et.sıfır işlemcilerin piyasa fiyatları bunlar.

Forum genelinde bu işlemci için istenen fiyat bu düzeylerde. Onun için "uçuk" fiyat yorumunu sizin mesnetsiz üfürmeniz olarak kabul ediyorum. Eğer bir malın bir piyasada işlem gördüğü bir fiyat varsa, bu bireysel alıcı veya satıcının işine gelmese de o ürünle ilgili tüm bilgiyi yansıtan gerçek fiyattır.

Eğer işlemciyi almak isteyen varsa teklifini yapar. Ancak şunu da bilin ben bu işlemciyi 150 liraya felan satmam. Öğrencilerimden ihtiyaç sahibi birine hediye ederim daha iyi. Alıcı olanlar mesaj atsın, diğerleri ise dükkanın önünü kapatmasın......

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101

quote:

290 liraya fx6300 sıfır var.220 liraya sıfır phenom x4 965 var.anakart değiştirmek istemeyenler senin işlemcini tercih edebilir.ama fiyatın çok uçuk kabul etmelisin.istediğin fiyatta satabilirsin tabiki indirim yap demiyorum ben ama fiyatının fazla olduğunu kabul et.sıfır işlemcilerin piyasa fiyatları bunlar.

Forum genelinde bu işlemci için istenen fiyat bu düzeylerde. Onun için "uçuk" fiyat yorumunu sizin mesnetsiz üfürmeniz olarak kabul ediyorum. Eğer bir malın bir piyasada işlem gördüğü bir fiyat varsa, bu bireysel alıcı veya satıcının işine gelmese de o ürünle ilgili tüm bilgiyi yansıtan gerçek fiyattır.

Eğer işlemciyi almak isteyen varsa teklifini yapar. Ancak şunu da bilin ben bu işlemciyi 150 liraya felan satmam. Öğrencilerimden ihtiyaç sahibi birine hediye ederim daha iyi. Alıcı olanlar mesaj atsın, diğerleri ise dükkanın önünü kapatmasın......

250den kim kime satmış ne zaman satmış?250ye alan varsa kafasını kırmıştır bence.kafası kırık bi kişi aldıysa 250ye ki sanmıyorum böyle bişey olacağını, bu o işlemcinin piyasasını belirlemez.neyse sana iyi satışlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101

quote:

250den kim kime satmış ne zaman satmış?250ye alan varsa kafasını kırmıştır bence.kafası kırık bi kişi aldıysa 250ye ki sanmıyorum böyle bişey olacağını, bu o işlemcinin piyasasını belirlemez.neyse sana iyi satışlar.

Geçen sene bir sıralar çok rehabet gördü bu serideki bütün işlemciler peynir ekmek gibi gitti oyüzden belkide bu fiyatlandırmayı yaptı bu güzel abimiz. Ama ne yalan söyleyim şu zamanda FX8350 leri bile 300TL den veriyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGuz51 -- 24 Eylül 2013; 2:13:12 >

• adam ilana 500 tl yazar isterse sizene. adam zorla satmıyor. teklifinizi söylersiniz kabul ederse alırsınız bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 25 Eylül 2013; 23:22:59 >
  • yine nadir görülen bi işlemci satışta..
  • takip
  • Satış iptaldir arkadaşlar, sadece diğer ilandaki satış geçerlidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.