Şimdi Ara

Zoo deck (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim en cok canimi sikan da Warlock geldimi acaba handlock mu zoo mu diye en başta kart secmek çünkü ikisi tamamen zit o yuzden yari yariya olasilik verip kart tutuyorsunuz bu da warlocka avantaj sagliyor. Rakip olarak da iyi minyon tradeleri yapip boardda ustunluk saglayip yayilmasini önleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi zoo ya karşı shaman arkadaş. 3 manaya board temizleyebiliyorsun. tabi lightning gelmezse şans biraz da illa olsun o kadar
  • yeni kart geldi artık zoolar biraz terleyecek. bu "death does not scare me" diyen kart varya 2/8 taunt ölünce rakibe rastgele bi kartını masaya oynuyo. dehşet bi zoo counterı olacak o kart. çünkü zoo deckindeki kartlar hep zayıf kartlar ve battlecryları vs var. yani bizim 2/8 taunt ölünce adamın masaya 1-2 manalık kartlar gelecek ve rakip o kartın battlecryınıda oynayamamış olacak. benim düşüncem bu yönde. bakalım dediğim gibi olacakmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

yeni kart geldi artık zoolar biraz terleyecek. bu "death does not scare me" diyen kart varya 2/8 taunt ölünce rakibe rastgele bi kartını masaya oynuyo. dehşet bi zoo counterı olacak o kart. çünkü zoo deckindeki kartlar hep zayıf kartlar ve battlecryları vs var. yani bizim 2/8 taunt ölünce adamın masaya 1-2 manalık kartlar gelecek ve rakip o kartın battlecryınıda oynayamamış olacak. benim düşüncem bu yönde. bakalım dediğim gibi olacakmı.

Bence dediklerinin tam tersi olacak. O kartı zoolar kesin kullanır. + deathrattle ile rakibin battlecryınıda kullandırırsa deli eder adamı. Düşünsene zoonun 2-8 minionunu yok ediyorsun destendeki en kritik kartlardan biri masaya iniyor. Bütün oyunu verdirir size.
    Defender of Argus
    Keeper of the Grove
    Leeroy Jenkins
    Ancient of Lore
    Ancient of War

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    zoolarda kullanılacağını hiç düşünmedim nedense sanki onlara yasakmış gibi :D valla onlarda kullanırsa işler karışır.
  • Söyle bir deste hazırladım. İş yapar gibi duruyor.

Soulfire × 2
    0 0 0
    Abusive Sergeant × 2
    1 2 1
    Argent Squire × 2
    1 1 1
    Elven Archer × 1
    1 1 1
    Flame Imp × 2
    1 3 2
    Voidwalker × 2
    1 1 3
    Dire Wolf Alpha × 2
    2 2 2
    Knife Juggler × 2
    2 3 2
    Nerubian Egg × 2
    2 0 2
    Deathlord × 2
    3 2 8
    Harvest Golem × 2
    3 2 3
    Shattered Sun Cleric × 2
    3 3 2
    Dark Iron Dwarf × 2
    4 4 4
    Defender of Argus × 2
    4 2 3
    Voidcaller × 1
    4 3 4
    Doomguard × 2
    hearthstone nick in neydi :) galiba dün rankedda karsılastık priesttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DWBlock

hearthstone nick in neydi :) galiba dün rankedda karsılastık priesttim

Dün hiç oyuna girmedim. sneakyturtle ve forjustice nicklerini kullanıyorum.
  • priest ile tek atiyorsunuz zaten zoo moo dinlemiyor mage ile spell dmg yapıp flamestrike ile bitirebilirsiniz kucuk minyonlar alan spelleri ile counterlaniyor yine zorlaniyorsaniz mana wraith alıN keyfinize bakin
    Tmm tesekkürler :)
  • Abomination da işe yarıyor zoolara karşı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoo deck denilen şey o mu yani atabildiğin kadar kart atmak doldurup?
  • Benim gördüğüm bu olayı genelde shaman yapıyordu
  • Temelinde öyle ama atabildiğin kadar kart atmak için elinde düşük manalı kartların olması gerek. Yani rakip 4 manada sadece 1 kart oynarken senin 2 - 3 kart oynaman. Bunun için oyunu erken bitirmeye odaklanman. Bunun içinde elindeki kartları bir an önce oyuna sürmen. Elindeki kartlar çabuk biteceği için, mümkün olduğunca fazlada kart çekmen, bunuda en iyi warlocklar, paladinler ve belirli ölçüde hunterler yapıyor.

Kısaca özetlemek gerekirse rakibe fırsat vermeden oyunu erken bitirmeye yönelik oyun türü. Ortadaki kartlara pek aldırış etmeden sadece heroya odaklanmak. Bunun için en iyi hero shaman değil, en iyi antisi shaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Temelinde öyle ama atabildiğin kadar kart atmak için elinde düşük manalı kartların olması gerek. Yani rakip 4 manada sadece 1 kart oynarken senin 2 - 3 kart oynaman. Bunun için oyunu erken bitirmeye odaklanman. Bunun içinde elindeki kartları bir an önce oyuna sürmen. Elindeki kartlar çabuk biteceği için, mümkün olduğunca fazlada kart çekmen, bunuda en iyi warlocklar, paladinler ve belirli ölçüde hunterler yapıyor.

Kısaca özetlemek gerekirse rakibe fırsat vermeden oyunu erken bitirmeye yönelik oyun türü. Ortadaki kartlara pek aldırış etmeden sadece heroya odaklanmak. Bunun için en iyi hero shaman değil, en iyi antisi shaman.

priest varken shaman nedir hocam holy novasıydı pyrolarıydı soulpriest circle of healingdir zaten şu kombolarından birine gelene kadar kendini heallese bile sıkıntı çıkmıyorki boardu aldıktan sonrada zaten kendini heallemeye devam ediyor

priestta turn 4e kadar güçlü moblarınıkoydun koydun yoksa bütün kartlarını siliyor

• Bu Nerubian Egg ler Naxx ile gelmeden önce Zoo lara karşı iyi kötü 5. veya 6. tura kadar tauntlar speller iyi tradeler falan dayanıp masayı temizliyorduk sonra zaten toplarlayamıyorlardı çoğu zaman. Ama bu şimdi birde eggleri koyuyorlar karşına temizlesen dert temizlemesen dert.. .Zaten güçlüydü Zoo lar, şimdi birde Naxx ile iyice OP oldu kesinlikle dengelenmeleri lazım oyundan alınan zevki düşürüyor.. Başka deste yokmuş gibi heryer zoo doldu
  • Dediklerine aynen katılıyorum. Buradaki bazı arkadaşlar hala zoo ya karşı çok rahat oyun kazandıklarını iddia ediyorlar. Oyun başında istediğiniz kartlar gelmediği taktirde zooyu yenmek imkansız gibi. Bazı destelerle kart şansınız olsa bile yenmeniz çok zor.
    @Ercello
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Priestten oldum olası nefret etmişimdir. AoE olarak shamanlarda fena değil bence. Tabi bir priest etmez, özellikle hero power yarışamaz bile priestle ama shamanın kartlarıda fena değildir.

Bu arada naxxramas ile gelen kartlar oyunun dengesini cidden alt üst etti. Yeni gelen kartlara bakın, altında mutlaka bir şeyler yazıyor. Düz taunt, charge gibi kartlar yok. En basit örneği 4 manaya sen'jin shieldmasta yerine 5 manaya sludge petcher ( 3/5 taunt, ölünce 1/2 taunt çıkaran ) alıyor herkes. Eski kartların bir önemi kalmadı artık. Zamanında o kadar deste açıp işe yarar kartlar çıksın diye uğraşırdık ama şimdi basit kartlar bile daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.