ARKADAŞLAR SİZE BU GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞMAK GEREĞİ DUYDUM GÜLMEKTEN KARNINIZ AĞRIYACAK MERAK ETMEYİN KORKU VEYA ŞAKA DEĞİL SÜPER Bİ GÖRÜNTÜ İZLEYİNCE GÖRECEKSİNİZ LİNKİ ATYOM AĞLAYAN ÇOCUK GÖRÜNTÜSÜ İÇİN TIKLA
quote:Orjinalden alıntı: MoonRose ben aalayan çoçuk görmeye dayanamam/> yasık :( ama çok komik değilmi
quote:Orjinalden alıntı: ozgurng quote:Orjinalden alıntı: MoonRose ben aalayan çoçuk görmeye dayanamam/> yasık :( ama çok komik değilmi o çoçuğun o kadar korkması komik mi kendini onun yerine koy karanlıkda o zoekeni gördüünü düşün... Ben her şartta korkarım onun durumunu düşünemiyorum
quote:Orjinalden alıntı: kobedodo gör gör.bişi olmas.bence fotosop vallha okadarını ilemeyecem fotoshop mu
quote:Orjinalden alıntı: MoonRose quote:Orjinalden alıntı: ozgurng quote:Orjinalden alıntı: MoonRose ben aalayan çoçuk görmeye dayanamam/> yasık :( ama çok komik değilmi o çoçuğun o kadar korkması komik mi kendini onun yerine koy karanlıkda o zoekeni gördüünü düşün... Ben her şartta korkarım onun durumunu düşünemiyorum vallhi bende korkarım kamera onun o komik görüntüsü için çekmişler doğru değilmi
quote:Orjinalden alıntı: MoonRose http://www.liquidgeneration.com/content/a55hat.aspx?cid=1363 buna bayılıyorum yaff bende ciddi bişi annetim kek gibi ekrana bakıyodum yerimden zıpladım