Arkadaslar zoom 5510 (tek portlu usb adsl modem) kullanıyorum.İlginç bir sorun bağlantımı yapıyorum hersey guzel bağlandım 10 dk belki 5 dk netteyim daha soraa halaa bağlı gorulmesine rağmen sayfa acamıyorum yani link surekli yanıyor data gozukmuyorr (pingim yok).bağlantıyı kesip tekrar bağlanmak istiyorum bağlantı kesilmiyo,aygıt yoneticisinden devre dısı bırakıp tekrar etkinleştirmk istiyorum yapamıyorum.son çare olarak power kablosunu cekmek zorunda kalıyorum cektiğim an pc donuyorr reset atıyorum.
Modemi baska bi pc de deneme sansım olmada acaba irq cakısma ki baktım ole bişee yok yada usb portumda mı bi sorun var ama baska bi aygıtı o portta duzzgun bir şekilde kullanabiliyorum..
Çakıldım kaldım lutfen yardım....
Telekomdandırrr
bende buyuk bi ihtimal ole oldugunu dusunuyorum hatta bağlandıgımda hız 524 kb gozukuyoo anormallik burda baslıyo.baska bir sorun olamaz heralde değilmi??
suan telekonom dan kaynaklanan bir problem var internet bi gelip bi gidiyor için rahat olsun yani ama problemın devam ederse yazarsın
Bu aralar herkezin hattında sorun var. Ben daha msn'e giremedim bile. Çoğu siteyi de açamıyorum
bnmm bu problem haftalardır surup gidioo kurtulamadım bir turlu artık hırs yaptım bu sorunu cozicem diye. :)
Bi Telekomla görüş 444 0 375 ara ama pek iç açıcı birşey olacağını sanmıyorum. Ama sen yinede bi ara.
ok ilginiz için çok teşekkür ederim bu akşam eve gittiğimde modemim yine aynıı sorunu verdiğinde telekomun kapısını bi çalıcam olmazsa eğer sorun yok derlerse yine burda yaparız bişiler heralde :)
usb denmi baglanıyorsun ethernetlemi usb den baglanıyorsan eger (bazen bilgisayara virus bulastıgı zaman usb den baglanamaya biliyorsun) ama ethernette problem olmaz birde telekomu arayıp hattında bir problem olup olmadıgını sor
yaaa varyaa bu kdr sanssızlkk olmaaz bendee soylediklerinizii aynen yaptm bende nod kullanıyorum hemdeee.onuda yaptmm hatta dun gece şimdii şirketteym çalısıormm onunla ilgilenemiyorumm basklarının sorunları ile urasıyorum :) hemde network :D
quote:
Orjinalden alıntı: atademi
yaaa varyaa bu kdr sanssızlkk olmaaz bendee soylediklerinizii aynen yaptm bende nod kullanıyorum hemdeee.onuda yaptmm hatta dun gece şimdii şirketteym çalısıormm onunla ilgilenemiyorumm basklarının sorunları ile urasıyorum :) hemde network :D
hehehe valla ne dıyeyım akla baska bısey gelmıyor format at yenı surucu yuk le dıyecem kılasık cevap olacak :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme