Arkadaşlar hala bir çözüm bulabilen yok mu? Ben de artık vista'nın keyfini çıkarmak istiyorum ama sürücü gelene kadar xp ile devam etmek zorundayım heralde...Modemimin markası zoom 5510a
arkadaşlar sorunu çözdüm driveri zoomnın vista driver larını arsından indrioruz hersey yuklendikten sonra internete girmio dlsmon prgramını açıp altakı yeşil üçgen alt+d basıp p0.33 olan ayarları türkiye ayarına çeviriooruz bnm p8.35 di sorun çözüldü çok uğraştım geçmişolsun
Arkadaşım şu dediğin programın linki falan var mı (dlsmon'un) varsa atarsan çok sevinirim emeklerin için teşekkürler
ARKADAŞLAR BUGÜN ZOOM UN YETKİLİ SERVİSİ OLAN OLUŞUM BİLGİSAYARI ARADIM VE BU DRİVERIN YENİ ÇIKTIĞINI SÖYLEDİ BANA MAİL ATTI BENDE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM AMA DAHA VİSTADA DENEMEDİM İŞİNİZE YARAR BELKİftp://ftp.zoom.com/pub/Zoom_5510B-5610_VISTAv124.zip
denedim oluyor bu verdiğim programı yükleyin sonra saatin oradaki yeşil üçgene çift tıklayın ve ekran çıkınca alt+d yapın sonraki çıkan ekrandaki ayarı bu resme göre yapın sorun çözülecektir .
zoom firması dirverin içine şunu yazmalı yaa yükledik sildik vistayıı manyak adamlar saolun arkadaşlar teşekkürler
Neyi denedin oluyor kardeşim. Başka siteden alıp buraya kopyalamak kolay
quote:
Orjinalden alıntı: mathelfix. Program bile yok.
denedim oluyor bu verdiğim programı yükleyin sonra saatin oradaki yeşil üçgene çift tıklayın ve ekran çıkınca alt+d yapın sonraki çıkan ekrandaki ayarı bu resme göre yapın sorun çözülecektir .
quote:
Orjinalden alıntı: İSTANBULLUHOCA
Neyi denedin oluyor kardeşim. Başka siteden alıp buraya kopyalamak kolay
zaten xpde de driver kurulunca ayarlar aynen böyle oluyor, ayarları değiştirmek için modem programı açıkken ALT+D tuşlarına basın ayar penceresi açılacaktır
başka siteden kopyalamak kolay diyorsun, peki bu progamı sen mi buldun sanki zaten driverın içinde gelen bir şey arkadaş sadece orada görünen ayarları kullanmamızı söylemiş, bunun neresi kopyalama
herkes zoom 5510b demis fakat bendeki 5510a bunun wista uyumlu driveri yokmu gerci sitesine baktim yoktu yada zoom wista buna gore driver cikarmadımı ustelik wista kurdum her sey tamam bi modem kaldi :(
merhaba; bende de vista home var modemım zoom 5510b vista driverını ındıırdım sorunsuzca yuklendı ve donanım bulundu kullanıma hazır dedı. modemın ısıkları yanıyor gorev cubunda yesıl ucgen sımge cıkıyor hersey tamam ancak kurarken bana bı ayar menusu felan cıkmadı sadece lan yada wan secenegı cıktı wan secıp ılerı dedım ve kuruldu masa ustune baglantımı attı tıklıyorum kullanıcı adı sıfre gırıyorum ama su hatayı verıyor,
651 hata kodu
quote:
Orjinalden alıntı: asiboldon
Nete başka bir modemle (router modem olucak tabiiki) bağlanıp, 5510 modem için driveri otomatik yükle dersen vista senin için usb network interface yi yüklüyor. Sonra diğer modemin bağlantısını kesip adres barına 10.0.0.2 yazıp 5510 un arayüzünde şifre kullanıcı adı ayarlarını yapıp kullanabilirsin.
dostum 5510 a benimki dediğin gibi yapıcam inşallah olur olmazsa yeni bi modem alacaz artık
quote:
Orjinalden alıntı: qtex
quote:
Orjinalden alıntı: asiboldon
Nete başka bir modemle (router modem olucak tabiiki) bağlanıp, 5510 modem için driveri otomatik yükle dersen vista senin için usb network interface yi yüklüyor. Sonra diğer modemin bağlantısını kesip adres barına 10.0.0.2 yazıp 5510 un arayüzünde şifre kullanıcı adı ayarlarını yapıp kullanabilirsin.
dostum 5510 a benimki dediğin gibi yapıcam inşallah olur olmazsa yeni bi modem alacaz artık
arkadaş yukarıdaki anlatılanlarıda yaptım fakat yinede internete bağlanmıyor. yeni çözüm yolu bulabilen varmı.şimdiden teşekkürler.
XP YUKLEYECEN BU KADAR BASİT, VİSTA YERLEŞELİ DAHA 6 AY VAR EN AZ, BİR SÜRÜ PROGRAMDA SORUN OLUYOR....
quote:
Orjinalden alıntı: mathelfix
evet aynen oluyo
ah salak kafam ah,boşu boşuna uğraşmışım saatlerce :( vista sürücüsü vardı ama bağlanamıyordum :( neden önce buraya bakmadımkı ah ah...cok tesekkurler arkadaslar..
ayrıca bırsey daha eklemek ısterım, sifre ve kullanıcı adı gırdıgımız pencerede p0,33 yazısını degıstırmeye gerek yok. sadece arkadasların resımle anlattıkları kısımdakı degısıklıklerı yapmanız yeterlı
quote:
ARKADAŞLAR BUGÜN ZOOM UN YETKİLİ SERVİSİ OLAN OLUŞUM BİLGİSAYARI ARADIM VE BU DRİVERIN YENİ ÇIKTIĞINI SÖYLEDİ BANA MAİL ATTI BENDE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM AMA DAHA VİSTADA DENEMEDİM İŞİNİZE YARAR BELKİftp://ftp.zoom.com/pub/Zoom_5510B-5610_VISTAv124.zip
arkadaşlar bu link acılmıyor
bana gönderebilir misiniz yeni linki??
bu konu hala güncelmi arkadaşlar? ben vista 64 bit kullanıyorum ve haliyle 5510A modelini tanımıyor. yukarıdaki uygulamayı akşam deniycem. 5510b vista driver kurup tablodaki ayarları yapıcam inşallah olur. bu uygulamayı yapıp olumlu sonuç alan varmı bu aralar?
arkadaşlaaaar yokmu yardım edecek birisi lütfeeen, yeni sistem aldım nete giremiyoruuum :(
burdaki modem 5510a'mı. çünkü b versiyonu zaten çalışıyor.
quote:
Modemim Zoom ADSL 5510b . Arkadaşımızın gösterdiği şekilde çalıştırıyor . ( İşletim Sistemi : Windows Vista Ultimate 64 Bit )