Bildirim
Zoom 5510 USB Modem ve Vista Driver sorunu..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynı şekilde bulan varsa bi zahmet -
Nete başka bir modemle (router modem olucak tabiiki) bağlanıp, 5510 modem için driveri otomatik yükle dersen vista senin için usb network interface yi yüklüyor. Sonra diğer modemin bağlantısını kesip adres barına 10.0.0.2 yazıp 5510 un arayüzünde şifre kullanıcı adı ayarlarını yapıp kullanabilirsin. -
Benim ikinci bir modem bulup gerekli güncellemeyi yapmam mümkün değil maalesef. Bunu başka bir yollar halledebilen var mı? Çakıldım kaldım bu sorundan dolayı , internet olmadan vistayı ne yapayım :( -
Ben zoom 5510 için en güncel driver ı buldum vista da çalışıyor mu..bilmiorum ama..bugün vista yı kurucam..yedekleme olaylarım bitsin..bu driver ı da denicem ona göre sana söleyim..
http://www.zoom.com/techsupport/adsl/adsl_5510a.shtml -
Senden haber bekliyorum , çok makbule geçer. Fakat linke baktım orada sende fark etmişsindir win vista lafı geçmiyor :( Umarım çalıştırabilirsin. -
Dediğim gibi vistada çalışıp çalışmadığını henüz bilmiyorum..Bu 5510 un en güncel driver ı..eğer driver olmazsa artık manuel ayarla yapılcak..ona da bakıcaz.. -
Sende başka modem var mı ? 5510 ile internete bağlanamadığını var sayarsak, internete bir şekilde ulaşıp güncelleme yapmak gerekiyormuş :( Güncellediği dosyayı internetten bulabilseydik keşke, vistayı kurup manuel güncelleme yapardık. -
Biraz ağır oldu ama yaptım..Şuanda Vista Home Premium üzerinden Zoom 5510 modelle bağlıyım.. ;) sen de bir dene..takıldığın yeri sor yardımcı olayım..Biraz karışık..İlk başta devamlı hatalar verdi..Her seferinde hataları görmemezlikten gelmesini sağladım ve en sonunda başardım.. -
Bende deneyeyim bakalım olacak mı. Senin verdiğin linkteki dosyayı indirip kurayım , teşekkürler. -
Birşey deil..ciddi diorum..takıldığın yerde sor..biraz karışık aslında bi ara rehber olması için döküman da hazırlıcam da daha deil..işlerim var.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Thedorin
Birşey deil..ciddi diorum..takıldığın yerde sor..biraz karışık aslında bi ara rehber olması için döküman da hazırlıcam da daha deil..işlerim var..
Valla çok iyi olur böle bi rehber.Bende bu driver'ı kurdum Network Adapter olarak fln tanıtım ama baglanmayı becerememiştim.Şimdi bi daha beceremem sil tekrar vista yükle ,Xp yükle.Beceremezsem gene ugrasmak istemiyorum boş yere.Böle bişi olursa tam süper olur ama -
bu işi yeni indirdiğin sürücü ile mi yaptın
adımları ve iptal ettikleri yazabilirsen sevinirim -
Bildiğim kadarıyla zoom Conexant Chipset kullanıyor. Conexant ın sitesinde vista ile ilgili driver var mı bi kontrol edin arkadaşlar. -
Bunu İNDİR KARDEŞ VİSTA SÜRÜCÜSÜ
http://www.zoom.com/techsupport/adsl/adsl_5510B-5610.shtml -
Thedorin arkadaşım selamın aleyküm. yardımına fazlasıyla ihtiyacım var. ne olursun kırma kardeşini..
windows vistayı kurdum 5510A zoom modemim var. bitürlü yükleyemedim. hayır tanıttım pcye eski cdsyle ama olmuyor. tanıyor gözüküyor ama bi türlü internete bağlanmıyor. nasıl yaptın bi anlatıver kardeşine. ethernetimde yok anasını satayım. nolursun kaldım internet kafelerde. şimdiden teşkkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adi_soyadi -- 3 Mart 2007; 23:38:14 > -
lanet olsun şu zoom 5510a modeline yaa. bi türlü yükleyemiyorum. yardım edecek arkadaş yokmu yaa...lütfen :( -
quote:
Orjinalden alıntı: murat708
Bunu İNDİR KARDEŞ VİSTA SÜRÜCÜSÜ
http://www.zoom.com/techsupport/adsl/adsl_5510B-5610.shtml
ben bu linkteki driveri yükledim. ama bi türlü internete bağlanamadım.
vistayı silip tekrar xp yüklemek zorunda kaldım.
yardım edebilecek olan varmı.
modem: zoom 5510b
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 17 Mart 2007; 19:09:22 >
-
up -
tikla
yukarda zoom un vista driverları var 5510a için yok ama 5510b ve diger modeller için mevcut.acaba 5510b driverı uyarmıki
Benzer içerikler
- huawei hg8245x6
- mi home cihazın ağa bağlanması zaman aşımına uğradı
- modem tavsiyesi
- tp-link vx231 wi-fi 6 ax1800 premium vdsl modem
- wifi 6 modem tavsiye
- modem resetleme
- router ne demek
- wlan nedir
- jitter nedir
- en iyi modem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X