Şimdi Ara

zoom 5510B USB Adsl modem + logitech G25 çakışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 3 senedir zoom 5510B modem kullanıyorum, geçenlerde logitech marka G25 model direksiyon aldım.

direksiyonun driverını kurduktan sonra internete bağlanmaya çalıştığımda hata:631 kodunu vererek bağlantı yapmadı.

modem driverını tekrar kurmak için kaldırmak istediğimde ise C://$$$$install/........ adlı bir tane dosya eksik olduğu hatasını verip kaldırmama engel oldu.

bunun üzerine windows'a format attıp tekrar kurdum. zoom modemi kurduğumda modem sorunsuz olarak çalıştı, fakat tekrar direksiyonu kurduğumda tekrar aynı hatayı hata:631 verip nete bağlanamadım.

G25 direksiyonun kendi güç kablosu var elektiriğini direk olarak duvardaki prizden aldığı için güç kaynağımın güçünün yetmeyip usb modemi kapatması olabileçeğini düşündüğüm için aygıt yöneticisinden modem özelliklerinden ''güç kazanımı içim kapat'' modunu devre dışı bıraktım.

kısaca güç kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyorum olay tamamen G25'i driverlarının zoom modem driverları üzerine yazılma yada çakışma olduğunu düşünmekteyim son olarak tekrar format attım ve 2 tane sata harddiskim olduğu için G25 ile zoom modemi ayrı hdd'lere kurdum, fakat sorun yine aynı devam etmekte, direksiyon sorunsuz olarak çalışıp ve rahatça kaldırılıp kurulurken, direksiyon driverlarını pc den kaldırdığım ve modemi tekrar tekrar kurduğum halde sorun düzelmemekte tek çare format attıp direksiyonu hç kurmamak oluyor, çünkü 1 kez kurulduğunda kaldırılsa bile modemi çalışmasına izin vermemekte,

>>>modemin son driverlarını kurduğum halde yine aynı sorun veriyor.

işletim sistemim Xp Sp3, Amd 3.2 32bit, 2gb ram, 256mb PX 6600TD, subpower 400waat....

bu sorunu çözmek için aklıma farklı bir marka adsl modem almaktan başka bişey gelmiyor.

arkadaşlar sizin aklınıza başka bir çözüm yolu geliyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.