Bildirim
zoom hack lazm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Pm attım, güle güle kullan. -
Gönderdim caitlyn alınca hep head shot atıyorsun pasif sanıyorlar -
pm ler gelmedi kardeşim nere geliyor bunlar gelen kutusumu orda yok suan cünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciko_janx -- 27 Ekim 2012; 20:46:27 > -
beyler ne wall hackı bu oyunun wall hackı yok sırf msj sayınız artsın diye bos msj atmayın nerde pmler yalan söylemeyin !!! -
Nasıl yani zoom hack, ekranı mı uzaklaştırıyor sadece -
evt eskiden kendiliginden uzaklasıyordu sonra sezon 2 de bişiler oldu dotadaki gibi yakın ekran yaptılar :( zoomhack deniyor ama hack mack deil -
kare ekranda oynamak cidden zor -
Kendi ekranının resmini atsana bir nasıl duruyor göreyim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ciko_janx
evt eskiden kendiliginden uzaklasıyordu sonra sezon 2 de bişiler oldu dotadaki gibi yakın ekran yaptılar :( zoomhack deniyor ama hack mack deil
yok ya, lane'i tepeden kuş bakışı görmek avantaj sağlamıyor diyorsun yani -
Aynı sorun bendede var, 1280x1024 etraf fazla gözükmüyor, 1280x800 de oynuyorum ondan. -
isterseniz eski zoom hacklerin bi videosunu atam gorun haritanın tamamını bıle gorebiliyorsunuz ama benim dizüstü oldugu icin ekran cok yakın oluyor ondan zoom hack cok isime yarıyodu şöle düşünün 1280x800 yerine 1920x1080 genişlikte oynamak http://youtu.be/gKLfzNqsVk0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciko_janx -- 27 Ekim 2012; 21:05:33 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X