Şimdi Ara

Zoom İthalat Aldatmacası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zoom ithalat online alışveriş sitesinden 9 haziran 2024 tarihinde 1717963972aeKN1 sipariş numarası ile Manfrotto MVK608 modelini 15.677 tlile satın aldım. 10 haziran 2024 tarihinden firma temsilci arayarak sistemsel sıkıntılı olduğunu, sipariş verdiğiniz ürünün stokta olmadığı dile getirdi. Kendilerine ürünün stokta olduğunu, satın aldığımı ve ödemesini yaptığımın ürünün teslimatını beklediğimi dile getirdim. Ayrıca sitelerinde hala aynı marka modelin stokta olduğunu görüntülediğimi ama fiyat olarak 45.000 tl olarak fiyat artırılarak koyulduğu ilettim. Aynı günün mesai sonuna doğru yine şirket temsilcisi ürünün stoğu olmadığı ve yanlışlık olduğunu eğer ki isterseniz 54.000 tl yeni fiyattan %15 indirim yapabileceklerini söylediler. Sizin markanıza güvenip zaten satın aldığımı, stoksuz dediğiniz ürünün aslında stokta zaten var olduğunu, zamlı tarifeden müşterilerinize yansıtmak istediğinizi ve bunu kabul etmediğini söyledim. 

Tüketicinin korunması hakkında kararları hükümleri çerçevesinde stok olmayan bir ürünün satışa konulamacağını, aynı ürünün zamlı tarifesinden indirimi tekrar satış politikasının müşteriyi yanıltma olduğunu ve yasal olarak haklarımı kullanacağımı firmaya ilettim.

10 haziran 2024 tarihinde firmadan iade talep etmişim gibi göstererek bankaya iadesi yapılmış.

Lütfen dikkat edin ve sizlerde bu durumlarla karşılaştığınızda cimer, sanayi bakanlığı, tüketici mahkemelerine başvurunuzu yapın.

İnflucer marka temsilcileriyle ürünleri tanıtmakla olmuyor sattığınız ürünün arkasında da durmanız gerekiyor.

Zoom İthalat Aldatmacası

Zoom İthalat Aldatmacası

Zoom İthalat Aldatmacası

Zoom İthalat Aldatmacası

Zoom İthalat Aldatmacası

Zoom İthalat Aldatmacası

Zoom İthalat Aldatmacası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.