Şimdi Ara

ZOOM modemler hakkında.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: semerci

Zoom X4 evde biryerlerde tam 5 aydır sorunsuz çalışıyor. Bir ara neredeyse bulayımda tozunu alayım garibin.

ben geçen gün aradım buldum garibi subwoofırın arkasına gitmiş inan biri sana modemin morkası sorduğunda hatırlayamıyacaksın
  • zoom x5 i bende kullanıyorum, 2 yıldır.
    büyük ihtimalle pazara ilk giren seriden, sorunlu denilenlerden.
    iki ev değiştirdim 2 yılda birde 3-4 gün arkadaşımda kullandık.
    her iki evimdede deli gibi elektrik kesilirdi.şimdiki evimde bazen günde
    10 kere şartel atıyor, hayvani voltaj dalgalanmaları var ama modem
    (çok şükür!) hiçbir sorun çıkarmadı. belki tamamen şanstır. bilemiycem.
    hız konusunda hiç bir sorun yok, o açıdan tavsiye ederim.
    ancak şöyle bir durum var. emule freeangel modunda max connections'u
    100 ün üstüne çıkarınca 15-20 saat sonra bağlantı donuyor.
    bağlı görünüyor ama iletişim kopuyor. diğer modlarda böyle bir sorun
    olmadığı için bunun modemle ilgili olmadığını düşünüyorum.
    bir bilen varsa görüş bildirsin lütfen. hattımın gürültü ve
    sinyal zayıflama değerleri biraz yuksek bununla ilgili olabilir belki.
    bu arada aynı modem arkadaşımda günlerce kopmadan freeangel
    çalıştırdı onuda belirteyim.
    neticede üretim hatalı olan(tahminen adaptörleri problemlidir) seri
    dışında sorun olmadığını düşünüyorum, ama riske girmeye değermi bilmem.
    zyxel ve datronda kullandım, datronu kesinlikle önermiyorum,
    web arabirimi bile çoğu internet sitesinden yavaş açılıyo modemin.
    zyxel ise harika bir modem onu ilk sıraya koyarım bugün alacak olsam.

• arkadaşlar bascudadan sipariş verdim.Bakalım gelsin deneyelim.Şikayetim olursa aynı başlığa yazıcam.Surecom ethernet kartı aldım umarım iyidir.Bu arada ethernet ile USB bağlantısı arasında fark yok diyolar bu konuda yorumlarınız neler?Bi de diyelim ki ethernet kartına modemi taktım.Daha sonra USB kullanmak istesem aynı makinada bu mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrakopat -- 24 Mart 2005, 23:07:33 >
  • usb ile ethernet arasinda tabiki hiz farki var ancak bu şuanki modem ve telekom hizlarinda min düzeyde.ethernetttttttt her zeman hizlidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bir diger olay evet zoom da elektrik kesilince modem kendini resetiyor cok yakin bi arkadasim aldi..GOzumle gordum :) ethernetten kuramadi usb den bagli suan ben d link aldim (sirf zoom almamak icin)ethernet baglantim oldukca iyi 4 aydir baglantı hic kesilmedi.

ama zoomda ii bisi olsa gerekki piyasada bu kadar tutuluyor .zaten şunun şurasında telekomun verdigi hiz neki modem kendini ön plana cikarsin..asil savaş net hizlari arttikca ortaya cikacaktir..

neysee almişşsin artik hayirli ugurlu olsun...(AMA BEN HİC BİR ZAMAN HERKESİN ALDİGİ URUNU ALMİYORUM HOSUMA GİTMİYOR NİYEYSE....ZOOM DA BUNLARADAN BİRİ)

• arkadaslar yapmayın etmeyin gidin en ucuzunu alın
  • Arkadaşım ayrıca ethernet kartına para vermene gerek yoktu. Şu anda USB ile ethernet kartı arasında bariz bir hız harkı bulunmamakta. En azından ZoomX4 ve X5 de durum böyle. Ayrıca en gıcık olduğum ve beni bezdiren donanım ürünleri tv ve ethernet kartlarıdır. Bir kerede sana sorun çıkarmamayım da hemen kurulayım demezler.
  • yaw surecom ethernet kartına 5 milyon verdim.USB'den bağlamayı düşünüyorum şu an.Çünkü en çok donanım çakışması yapan aygıtlar TV kartı ile ethernet kartıymış.Zaten 256 k kullanıcam hızda fark etse ne eder ki?Bu arada USB'den daha sonra ethernet'e geçiş yapabilirmiyim?.
  • Arkadaşım en sorunsuz bağlantı şekli ethernettir,usbyi tercih etme benden söylemesi.
    Saygılar.
  • bende 5510 usb var zoomun 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vectrakopat

http://www.darkhardware.com/pt.php?u=reviews/zoom-5551_x4 bu sitede yazılana göre ethernet ile usb bağlantısı arasında fark yokmuş...Gerçekten öylemi?eğer öyleyse boşuna ethernet kartı almayayım...

walla benim bildiğim usbden bağlanan ne olursa modemde dahil cpudan ydiği için bilgisayrı biraz yavaşlatıyor olması.
    Bende zoom 4 kullanıyorum memnunum. sana da tavsiye ederim. format attıktan sonra bile modem ayarlarını falan yapmıyon.

• bende x3 var..1 yıldır sorun yaşamadım..
    tabi ilk aldığımda telekomdan kaynaklanan sorunları saymazsak
  • ben bir bilgisayar firmasında çalışıyorum ve bu modemden çok sattık gerçekten çok güzel bir modem ama elektrik kesintisinden dolayı özellikle x5 ler de böyle yapıyor belli bir süre içinde link ışığı yanmamaya başlıyor
    ama servise gönderip yapıldıktan sonra bir daha hiç sorun çıkarmadı en az 60 tane bozulup tekrar yapılmıştır
    biz kendimizde kullanıyoruz bir kere oda garantiye gitti bugün yarın gelir.Başka modem tavsiyesi diyorsan Origo var aynı zoom gibi 4 portlusuda var Tercih senin
  • zoom 5551 kullanıyorum aylardır artık modemın yerını bıle unuttum kım demiş sorunlu dıye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.