Şimdi Ara

Zoom X6 link ışığı problemi!durmuyo ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim zoom x6 kablosuz modemim var.Ben internete bağlanmak istiyorum fakat link ışığı bir türlü durmuyor.Sebebi nedir acaba.Kablosuz yapılandırmayı iptal ettim ayrıca.Sizce ne yapmam gerek.Landa değilde wi.bağlansam sorun düzelir mi.Ama önemli olan link ışığının ya sönsün yada sabit kalsın.Yardımlarınız bekliyorum.

• link ışığının anlamları şu şekildedir:

hiç yanmıyorsa : sinyal yok
    3-5 sn. aralıklarla yanıyorsa : notmal. stand by yani
    devamlı yanıyorsa : bağlantı aktif
    devamlı yanıp sönüyorsa : ağ üzerinden yada internetten dosya alışverişi oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

link ışığının anlamları şu şekildedir:

devamlı yanıp sönüyorsa : ağ üzerinden yada internetten dosya alışverişi oluyor.

lütfennn sana yakışmayan bi cevap bu dostum.Sadece fişi takılı düşün.Ama link ışığı hep yanıp sönüyo.Ne hat var ne bişey..Lanet olası ışık hiç bir şekilde durmuyo.Neler yapılabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: bjk_govanni

quote:

lütfennn sana yakışmayan bi cevap bu dostum.Sadece fişi takılı düşün.Ama link ışığı hep yanıp sönüyo.Ne hat var ne bişey..Lanet olası ışık hiç bir şekilde durmuyo.Neler yapılabilir.

sadece fişinin takılı olduğunu baştan söyleseydin bu cevabı almazdın dostum biz her olasılığı göz önüne alarak cevap vereceksek hem konular dağılır hem uzar gider hemde soruyu soran aradığı cevabı bulamaz.. daha ayrıntılı bilgi kesin çözüme giden kestirme yoldur unutma.

modemin bozuk

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bjk_govanni

quote:

sadece fişinin takılı olduğunu baştan söyleseydin bu cevabı almazdın dostum biz her olasılığı göz önüne alarak cevap vereceksek hem konular dağılır hem uzar gider hemde soruyu soran aradığı cevabı bulamaz.. daha ayrıntılı bilgi kesin çözüme giden kestirme yoldur unutma.

modemin bozuk

bide gülmeden cevap versen çok güzel olacak ama önemli değil.Yazdığın cevap için teşekkürler.Yüzde yüz bozuk mu bu şimdi.Yoksa bi ihtimal mi

• mesajlardaki gülücükler seni neden bu kadar rahatsız etti anlamadım. gerekirse çok da ciddi olurum ama tabiatım gereği gülmeyi severim güldürmeyi severim. neşeli birisiyimdir. bunu mesajlarımada yansıtabilirim pek tabiki. neyse....

modem ile bağlantı yapmayı denedinmi hiç... pc ye bağla. adsl hattını bağla. tak fişini. kur modemi bakalım nolcak. ben modem bozuk diye şakasına dedim ciddiye alma. önce bi dene bakalım modemi. ondan sonra sorunu arayalım. bağlantı kurarsan tamam. bir ışık seni bu kadar rahatsız etmemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 24 Aralık 2006; 18:51:11 >
  • tabiiki yaptım ama yine bağlantı kuramadım bitürlü.Herşey doğru.Lan'da da denedim Wi.'de denedim ama sonuç hep hüsran.Benim sadece ilgimi çeken link ışığının paso yanıp sönmesi.Ne sabit duruyo nede sönüyo.Bütün delikli modemler gibi bunun da deliğinden içeri dalıp toplu iğneyle reset atmaya çalıştım ama.Yine sanıp sönüyo.Bir türlü duramadım yani.Valla herşeyi açıkça söyledim.Bunun bi yolu var mı yoksa.Bu modem bozuk mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaptığın her ayar doğru ise ve bağlantıyı sağlayamadıysan büyük ihtimal arızalı modem..
  • up
  • Hatta başka modem takı denediniz mi? Hatta da sorun olabilir onun için soruyorum. Başka modem bağlayıp hattı denedikten sonra eğer hatta problem yoksa demekki sorun modemde modeme reset atın.(arkasında olması lazım reset yeri). Yani kullanıcı adı ve şifreyi falan yeniden girin . Ayarların yeniden yapın.
    Eğer o da olmazsa modemin 10000 GB bakımı gelmiş demektir.
  • ulen beni deli ettiniz ha ya diyom ya reset attim.sadece elektık var ama yine LİNK isigi yanip sonuyo.Galiba bu bozuk modem gitti o kadar paraa

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.