Bildirim
ZOOM X6 Mac Fliter sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende onu merak ediyorum, Mac filtre yazılıma koymuyorlar neden acaba bilen varsa yazsın öğrenelim , saygılar -
sırf mac filter eksikliği yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum modemi -
bence bu sebepten dolayı değiştirmek pek te uygun düşmez çünkü mac filter çok rahat aşılabiliyor!!! -
valla yolladım x6 yı teknik servise arıza var değşitrielim dediler bende üzerine 20 dolar koyup usr 9108 aldım çok rahatım oh be -
Arızalı Modem sana denk gelmiş, normalde sinyal felan düştüğü yok + wpa2 şifrelemeye geçti yeni firmware, tüm yeni özellikleri destekliyor -
her yerde övüyorum burada da sizinle paylaşayım. USR MAXg. 125 mbps, %50 fazla çekim alanı, wpa-wpa2 şifreleme, mac filter ve daha fazlası. tavsiye ederim... -
quote:
Orjinalden alıntı: wi_fiii
valla yolladım x6 yı teknik servise arıza var değşitrielim dediler bende üzerine 20 dolar koyup usr 9108 aldım çok rahatım oh be
güzel yöntem bizimkide bozulsada bi götürsek teknik serviste başka bi modemle değiştirsek yoksa bilerekmi bozsam ne yapsam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X