Şimdi Ara

zopo c2 mi iocean x7 mi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
6
Favori
32.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robince

HAYIR SİYAH SEÇENEĞİ DE VAR.
    AL DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM. ÇOK İYİ BİR TELEFON
    BURADAN ALABİLİRSİN

http://www.aliexpress.com/store/product/Pre-order-ZOPO-C2-Platinum-Black-5-0-FHD-gorilla-glass-screen-1920-1080-MTK6589T-1/317454_1036830668.html

naber satıcı cinli doldu burasıda google translate nelere kadirsin

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    ne demek çinli doldu burası SENİN BAŞKANINDA ÇİN SAVUNMA SİSTEMLERİNDEN FÜZE ALIYOR

"Çin Dışişleri Bakanlığı Türkiye’nin füze savunma sistemini Çinli bir firmadan almak istemesinin..."

http://www.hurriyet.com.tr/planet/24875488.asp

CEP TELEFONLARI TÜRKİYE DE 1OOO TL ÜZERİNDE SATILIRSA VERGİ YÜKSEK OLURSA KUSURA BAKMA BENDE ÇİNDEN ALIRIM KARDEŞİM HEM DE KALİTELİ....
    ALIN SİZE BİR HABER DAHA... O ÇOK BEĞENDİĞİNİZ SAMSUNG DA MEDYATEK İŞLEMCİ KULLANACAKMIŞ...MEDYATEK SEKİZ ÇEKİRDEKLİ MTK6592 Yİ ÇIKARMIŞ SAMSUNG DA ONU ALIP KULLANACAKMIŞ....HADİ BAKALIM BUYRUN... ALIN KARDEŞİM ALIN...ÇİNDEN ALIN ... HERKES ALSIN....ZOPO...PULİD...XİAO CAİ..ONN TİGER..THL..JİAYU..İOCEAN..VOTO..XİAO Mİ...VS HEPSİ DE İYİ TELEFONLAR.....KORKMAYIN PTT NİN ÇİN İLE ANLAŞMASI VAR..SİZE ULAŞTIRIRLAR...

• Sony mtk6589 lu model çıkarmıştı telefonu z modeli ile karşılaştırmıştım ve mtk lı olan c modeli epey hoşuma gitmişti açıkcası.
    kendimde mtk lı zte kullanıyorum daha önce de lenovo ve huawei kullandım blackberry den sonra neredeyse hep çin malı telefon kulandım
    f/p olarak mükemmel ben 3 yıldır hiçbir problem yaşamadım.
    sony c
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_c-5541.php
  • Arkadaşlar konu galiba Çin menşeili telefonlar.Bende 400-500 TL arası kaliteli ekrana sahip,internet wifi,işlemci hızı ve depolama alanı iyi olan bir telefon bakıyorum.Türkiye'de fiyatlar almış başını gidiyor. Dediğim aralıkta 400-500 TL arası Çin'den internet üzerinden alabileceğim cep telefonu modelleri var mı? Bir de diyelim telefonu aldım,kayıt olayı veya başka ne tür işlemler yapılması gerek?Bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.
    Herkese iyi günler.
  • quote:

ne demek çinli doldu burası SENİN BAŞKANINDA ÇİN SAVUNMA SİSTEMLERİNDEN FÜZE ALIYOR

"Çin Dışişleri Bakanlığı Türkiye’nin füze savunma sistemini Çinli bir firmadan almak istemesinin..."

http://www.hurriyet.com.tr/planet/24875488.asp

CEP TELEFONLARI TÜRKİYE DE 1OOO TL ÜZERİNDE SATILIRSA VERGİ YÜKSEK OLURSA KUSURA BAKMA BENDE ÇİNDEN ALIRIM KARDEŞİM HEM DE KALİTELİ....
    ALIN SİZE BİR HABER DAHA... O ÇOK BEĞENDİĞİNİZ SAMSUNG DA MEDYATEK İŞLEMCİ KULLANACAKMIŞ...MEDYATEK SEKİZ ÇEKİRDEKLİ MTK6592 Yİ ÇIKARMIŞ SAMSUNG DA ONU ALIP KULLANACAKMIŞ....HADİ BAKALIM BUYRUN... ALIN KARDEŞİM ALIN...ÇİNDEN ALIN ... HERKES ALSIN....ZOPO...PULİD...XİAO CAİ..ONN TİGER..THL..JİAYU..İOCEAN..VOTO..XİAO Mİ...VS HEPSİ DE İYİ TELEFONLAR.....KORKMAYIN PTT NİN ÇİN İLE ANLAŞMASI VAR..SİZE ULAŞTIRIRLAR...

secimler yaklaşıyor tamamen siyaset o bakın biz posta koyduk deyip secim sonrası ihaleyi iptal edicekler ve patriotlara dönücekler hem benim başkasımda deyil kabul etmiyorum ben

edit: bende iocean x7 elite kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderjack1 -- 10 Ekim 2013; 17:52:13 >

• pakimeno kullanıcısına yanıt
    bunu bilmem iyi oldu....teşekkürler
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    var var olmaz olurma benim telefon zopo c2 platinum ..ptt kargo ile getirtim. çinden hiçbir sorun yaşamadım. sende alabilirsin tavsiye ederim. güvenli siteler var yardımcın olabilirim. tek sorun telefonu pasaporta kaydettirmen. ben kaydettirdim. diğer bir yöntem eski telefonun imei ile değiştirmen bunu da telefoncular yapıyor.
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    eğer senin için flash ve ön kamera önemli değilse lenovo a820 yi öneririm.250-300tl civarında ve piyasada neredeyse en çok romu olan cihaz.malzeme kalitesi ve hız olarak harika bir cihaz.üstelik imei değişimini kendin kolaylıkla yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakimeno -- 11 Ekim 2013; 10:51:35 >
  • quote:

var var olmaz olurma benim telefon zopo c2 platinum ..ptt kargo ile getirtim. çinden hiçbir sorun yaşamadım. sende alabilirsin tavsiye ederim. güvenli siteler var yardımcın olabilirim. tek sorun telefonu pasaporta kaydettirmen. ben kaydettirdim. diğer bir yöntem eski telefonun imei ile değiştirmen bunu da telefoncular yapıyor.

Ben Zoposhopmobile.com ve Geekbuying sitelerinden almaya çalıştım, ikisi de gümrük problemleri yüzünden Türkiye'ye gönderim yapmadıklarını söylediler. Siz hangi siteden aldınız?
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Pandawilli oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    aliexpress den aldım...
  • quote:

aliexpress den aldım...

hangi satıcıdan aldınız hocam, sorunsuz ulaştı mı elinize, kargo kaç günde geldi, teşekkürler
  • arkadaşlar pazartesi gelen iocean x7 plus cihazım satılıktır imei değiştirilmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

arkadaşlar pazartesi gelen iocean x7 plus cihazım satılıktır imei değiştirilmiştir

Hayırlı satışlar üstadım. Satma nedeninizi belirtebilir misiniz ?
  • Bu arada arkadaşlar,

bende CHN den S4 siparişi verdim ve 1 gün sonra X7 görünce kasa ve duruşu aşırı hoşuma gitti,

ve sıkı bir araştırmadan sonra,

- 1gb Ram + 4gb rom olan X7 cihazlarında Kasmayı video incelemelerinde çok rahat gördüm (İşlemci MTK6589 - 1,2 Ghz Quad)

- 2gb Ram + 32gb rom olan X7 Elite modeli ise yine video incelemelerimde cidden kasmadan işlem yapıyor. (işlemci MTK6589T - 1,5 Ghz Quad)

2 telefon arasındaki fiyat farkı ise 50-70 dolar arasında, bana kalırsa X7 Elite almak çok daha mantıklı olucak aradaki 100-140 lira farka deymez.

Ali-express de bir çok satıcı var iyi bir araştırma sonunda uygun ve düzgün fiyata almak mümkün.
    GPS konusu CHN den gelen ürünlerin %90 nında var ama sanırım. yazılımla çözülebilen bir durum.
    S4 ü kullanıp bakıcam eğer S4 satarsam alacağım ilk telefon X7 Elite olucaktır. Özellikle kasa çok sağlam ve güzel duruyor.
    Tüm alan arkadaşlara hayırlı olsun, sorunsuz kazasız belasız, kullanmanızı dilerim.

Not : GPS hakkında kullanım + Sorun olup düzelten arkadaşlar varsa, buraya yorum ve çözümlerini yazmalarını rica ederim.

• konunun tamamını okudum sonuç olarak ne çıktı hangisini almak lazım yada tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta0037 kullanıcısına yanıt
    zopo c2 platinum, pulid f17 , cubot one 6589 mtk
  • quote:

zopo c2 platinum, pulid f17 , cubot one 6589 mtk

hocam anlayamadım hepsinimi al diyorsun :)
  • usta0037 kullanıcısına yanıt
    seç birini... benim telefonum zopo c2 platinum 6589 1G RAM, 16 GB...KARAR SENİN İYİ TELEFON BUNLAR...
  • Cubot One MTK6589 1.2GHz Android 4.2 3G Smartphone Phone 1GB RAM 8GB ROM 4.7 Inch IPS Screen 13.0MP Camera Dual SIM

cubot one..bu sabah elime geçti. fotoğraf yük
     zopo c2 mi iocean x7 mi zopo c2 mi iocean x7 mi zopo c2 mi iocean x7 mi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.