Şimdi Ara

zopo c2 mi iocean x7 mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
6
Favori
32.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 79elendil79

Benim telefon "iocean x7" bu sabah itibarı ile elime geçti detaylar yarın artık

Hadi hayırlı olsun..Benimkide yolda geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

quote:

Dostum ayrıntılı bir inceleme bekliyoruz en kısa zamanda :) Hatta önümüzde ki saatler içinde olursa da iyi olur :)

İşteyim müsait olsam
    hemmen ekliycem resimde

zopo c2 mi iocean x7 mi zopo c2 mi iocean x7 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 79elendil79 -- 27 Mayıs 2013; 13:07:19 >

• arkadaşın s4'ü ile yanyana
    ilk izlenimlerim olumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Hadi hayırlı olsun..Benimkide yolda geliyor..

S4'te kılıf mevcut
     zopo c2 mi iocean x7 mi

• arkadaşım telefonun hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmetin -- 27 Mayıs 2013; 14:09:07 >
  • öncelikle hayırlı olsun dostum.
    bende 21 mayıs da pandawill den ilk defa alışveriş yaptım. iocean x7 siparişi verdim
    22 mayıs da takip numarası verdiler fakat hala takip sitelerinde gözükmüyor.
    sebebi sizce ne olabilir ?
    ve tek merak ettiğim şarj performansı. güzel bi deneyim sunarsan bize seviniriz.
    kutu içeriğini fotoğraflama şansın var ise makbule geçer.
    sorunsuzca uzun soluklu kulanırsın inşallah.
  • quote:

arkadaşın s4'ü ile yanyana
    ilk izlenimlerim olumlu

Hayırlı olsun dostum.Güle güle kullan.
  • kargo sistemine geç düşüyor.
    nereden takip ediyorsun?

http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd_yeniweb.php

bu sayfadaki - track item ve (singapur post ise)
    http://www.singpost.com/contact-us.html?view=booking&flag=register

yada tümünü buradan kont edebilirsin.
    http://www.17track.net/index_en.shtml

pandawillde yamuk olmaz. dert etme.

• http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/mt2result.jsp
    ve
    http://www.17track.net/index_en.shtml
    sitelerinden takip ediyorum ama hala bir hareket yok.
    6 gün geçti takip kodu verdikleri ilk defa böyle oluyor endişelenmemek elde değil.
  • bende de bir keresinde böyle oldu.
    1 hafta sonra düştü sisteme.
    ben pandawillden yaklaşık 10 defa ürün aldım.
    hiç sorun olmadı.

istersen canlı chat e gir ve sor.
    ürünüm nerede de.

ilgilenirler.

sorguladıkları sitenin adresini versinler.
    hatta ekran fotoğrafı çekip sana yollasınlar.

bunları yapıyorlar.
  • az önce sistemlerde gözüktü şükür fakat bu ibareyi çözemedim ne demek oluyordu bu?
    The item (*************) was posted on 23-May-2013 and is being processed for delivery to the addressee.
  • Benim de IOCEAN X7 3 gün önce elime geçti, detaylı inceleme yapacak zamanım yok ama düşüncelerimi belirteyim;

- Şarjı ortalama kullanımda 2 gün gitti, bu 2 gün içerisinde hiç oyun oynamadım sadece internete girdim, telefonu kurcaladım ve telefon görüşmesi yaptım,
    - Ekranın görüntüsü harika, renkler çok canlı,
    - Sesi çok temiz ama ses seviyesi düşük, sanırım arttırılabilir,
    - Menülerde gezinme, internete bağlanma vs. hızları gayet iyi,
    - Kamera kalitesi gündüz iyi, akşam orta karar ama kamerada biraz odaklanma sıkıntısı var gibi, hızlı hareket ettirdiğinizde biraz geç odaklanıyor,
    - Seri bir şekilde 20-30 tane fotoğrafı çekme tuşuna basılı tutarak çekebiliyorsunuz,
    - Dokunmatiği gayet hassas ve akıcı bir kullanımı var,
    - Malzeme kalitesi orta karar, çok iyi değil ama kötü de değil,
    - Ve son olarak çok şık bir telefon bana göre, gören herkes de çok beğendi

• Arkadaşlar, Benim X7 2 hafta önce elime ulaştı, elime geçer geçmez fanatizimle yorum yapmamak için bu kadar zaman bekledim, telefonla ilgili söyleyebileceklerim başlıca, Ekran kalitesi gerçekten inanılmaz. renkler çok canlı, neresinden bakarsan bak görüntüde bozulma, titreme, renk kaybı vs hiçbir problemi yok, yabancı bir forumda ekran camının Asahi glass olduğu yazıyordu ne derece doğrudur bilemiyorum, cihaz bana geldiğinde üzerinde fabrikasyon koruyucu film vardı halen sökmedim, çizilip çizilmeyeceğini bilemiyorum. Genel olarak kasa kaliteside idare eder durumda. Arka kapağın biraz çin işi olduğunu söyleyebilirim fakat buda bence eksi bir özellik değil. Görüntü ve tasarım olarak rakip tanımam ( Kendimce ) Gerçekten görenlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Gelelim performansına, Bu cihazların performanslarını değerlendirirken 1500-2500 TL civarında satılan telefonlarla kıyaslama yapmak haksızlık olur, Sgx544 Mp (Multi Processor) olduğu bile henüz kesin değil. Zira 2d Performansında sıkıntı var. Mtk 6589 1,2 ghz hıznda 4 çekirdekli işlemciye sahip olsada Exynos 4412, yahut buna muadil Snapdragon vs performansı vermez, veremez :) fakat batarya tüketimi konusundada Exynos vs işlemcilerde Mtk 6589 ile yarışamaz. Telefonun Rom desteği var sıkıntı çekmedim ilerleyen zamanlardada sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum. Şarj durumu ise gayet tatminkar Fhd ekranı en yüksek parlaklıkta kullanıyorum, genelde 3g data açık, günde 2-3 saat arası telefon görüşmesi, biraz kurcalama derken 1,5 günü çok rahat çıkartıyor. Sadece konuşma söz konusu olduğunda eminim bu süre 2 günü geçecektir. Hoparlör sesi biraz düşük ancak yabancı forumlarda sesi arttırmanın yolları mevcut yüklediğim bir custom romda bu özellik vardı farkedilir derecede seste yükselme gözlemlemiştim. Fiyat Performans açısından MTK6589 ve 1Gb ram modelleri arasında dilediğinizi alın fark olmaz, ancak kasa kalitesi, ekran kalitesi, Rom desteği gibi konularda her iki cihazında sıkıntı çekeceğini sanmıyorm. Bu arada I ocean / Ou Sheng firması Rusya ve Turkiye pazarına Oem ürünler üreten bir firma. Zopo C2 nin ekranı nasıldır bilemiyorum ama bence oda iyi görünüyor. Her iki telefonda, eninde sonunda çin telefonu (Yeni gelişen, ilerleyen zamanlarda lider olacak ) olduğu bilinerek alınmalı, şu anki kalite/özellik politikaları göz önünde bulundurularak kendisinden çok çok şeyler beklenmemeli, zira bu cihazlar ekonomik çözümler içeriyor. Umarım faydlı olabilmişidir. Dileyen arkadaşlar atladığım yahut ilgimi çekmemiş özellikler hakkında soru sorarlarsa vakit buldukça cevaplamaya çalışırım.

• arkadaşlar ikinizede ayrı ayrı şahsım adıma teşekkür ederim. benim x7 de yolda inşallah sorunsuzca kavuşurum mtk serisi 7. cihazım olacak hiç birini bunu beklediğim kadar beklememiştim hepimize uzun soluklu kullanımlar diliyorum.

@abuzer1907
    @roohanian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afoR1zma -- 28 Mayıs 2013; 0:28:44 >
  • "ilgili posta 23 mayısta işleme alındı. teslimat için işleniyor" diyor.
    sıkıntı yok müdür. şimdi heyecanlanma.
    türkiye sınırları içince girince çoooooooooook heyecanlanacaksın zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmetin -- 28 Mayıs 2013; 9:13:08 >
  • zopo c2 alacak arkadaşlara;
    telefonu 2 gündür kullanıyorum önceki telefonum lg optimuz 3d 3 yıldır kullanıyordum sıkıldım nette ararken bu telefona zopo c2 ye denk geldim değişiklik olsun diye aldım telefon 2 gündür bende. Nasıl mı?
    1-Öncelikle bir elimde lg optimus 3d diğer elimde zopo c2 varken direk şunu hissettim lg yi duvara fırlatsam hiç bişey olmayacak gibiydi nedeni zopo c2 nin kırılacak gibi durmasıydı bende kasa fazla güven vermedi
    2- kasa fotolardaki gibi değil fotolarda kasanın yan tarafları metal gibi ama değil plastik sadece gri renge boyanmış ağır durmuyor yani
    3- kasa metal değil beklediğim kadar ağır bir görüntüsü kaliteli bir görüntüsü yok ama adide durmuyor idare eder yalnız fotolardaki gibi kaliteli durmuyor söyleyeyim
    4- ekran görüntüsü tek kelimeyle süper renkler canlı görüntü çok güzel hangi açıdan bakarsan bak bozulmuyor ama ekran kapalıyken şöyle yan tutup bakınca siyah renk bir ekran yok desenler var gibi yıllar önce philips marka br telim vardı oda böyleydi 1. yılından sonra dokunmatik sorun vermeye başladı bundada o olur gibime geldi açıkcası
    5- android 4.2.1. yüklü androidin her özelliği var
    6- foto çekimi güzel ışıkta gerçekten kayde değer foto çekiyor karanlık ortamda denemedim
    7- takılma yok hız gayet iyi
    8-wi-fi gps çalışıyor sorun yok
    9- mesaj felan gelince ışık uyarısı var her renk ayarlanıyor mesaja mavi whatsap a yeşil gibi..
    10- kutu içeriği bir adet zopo c2 bir adet usb kaplosu bir adet şarj fişi bir adet kulaklık bir adet ekran filmmi bir filmde ekrana yapışılı geliyor başkada kullanma kılavuzu ama çince....

işin özüne gelecek olursak güzel ama 600tl den fala verilmez her ne kadarda markası iyi densede çin malı kore mallarını tutmaz artık kullanacağız ve göreceğiz soruları alabilirim::::

• arkadaşlar elinde zopo c2 veya zp980 olan var mı karşılaştırıp kıyaslayalım bende bira tereddüt oluştu bu telefonun sahtesi var mı?
  • iocean x7nin full hd ekranı olmasına ragmen daha az mı ışık veriyor zopodan? videolarda öyle gördüm?
  • Arkadasim senin bu teshisin beni cok korkuttu.
    Ben zopo c2 degilde zopo 980 alabilirim (2gb versiyonunu)
    Acaba 980de c2 gibimi

Baska teslim alan yok bu telefonlardan
    Birisi yorum yapsin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iocean x7 kullanan arkadaşlar ufack bir sorum olacak. cihazda zopo c2 de olan renkli bildirim ışığı mevcutmu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.