Şimdi Ara

//// ZOPO C2& ZP 980 ANA KONU //// (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
19.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran gelmiyorsa rom çökmüştür.İlk safadaki 818 offical romu indir kur..

Seninki a versiyon gibi görünüyor önce onu kur.Açılmazsa b versiyonu kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

Zopo 998 cihazım var.
    Orjinal romundan memnun değilim ve değiştirmek istiyorum.
    Rom yükleme ilk saydakaiyle aynımıdır (Malum model numaraları farklı)
    Birde imei değişimi nasıl yaparım 998'e.

Rom yükleme hepsinde aynı. İmei değişimide aynı forumda aratın görürsünüz.
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    sharedlardan inmiyo inse bile 78mbda duruyo..
    satıcı bu linki göndermiş atıyom romu gene açılış müziği geliyo ekran yok..http://www.mediafire.com/download/epz33a12g33p44m/C2+Official+ROM+130819.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 1 Nisan 2014; 19:21:49 >
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Yanlış iniyordur..Rom boyutu 350 mb civarında..

4shared bizde yasaklı site.dns değişitip indirin.
    dns fayda etmiyo ultrasörflede 70-80mb inip sonlanıyo başka liink varmıdır..
    Chrome+zenmate eklentisi ile deneyin
    B versiyonu için link bu
    http://yadi.sk/d/q3W1sqyuLdSA5
    oda dahil bi sirü rom attımda tuş sesleri bile çalışıyo ama görüntü yok ekranda cvplar için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

oda dahil bi sirü rom attımda tuş sesleri bile çalışıyo ama görüntü yok ekranda cvplar için teşekkürler..

LCD panelin kablosu yerinden çıkmış yada panel bozulmuştur.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    telefon düne kadar çalışıyomuş düşme falanda olmamış..bana kalırsa roomdaki çözünürlük uymuyor telefona çalışırken sürüm numarası elimde yok o yüzden hangisidir bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 2 Nisan 2014; 15:06:21 >
    Bu romlar offical rom..Olması lazım..Olmuyorsa ekranda bir sorun vardır..

Yada yanlış fts upgrade yapılmış olabilir.

Siz bu romları Flash tool ile yüklüyorsunuz değilmi?
    evet flash toolla yeşil ok yazısını görüyorum sonra batarya takıp açıyorum ekran kara benim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 2 Nisan 2014; 19:37:08 >
  • 2gb ramli 980+ düşünüyorum tavsiye edermisiniz arkadaslar 800 lira iyi fiyat. Kamera batarya ve özellikle ahize sesi nasıl sirf ahize gıcırdamasi yüzünden g2 yi sattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

2gb ramli 980+ düşünüyorum tavsiye edermisiniz arkadaslar 800 lira iyi fiyat. Kamera batarya ve özellikle ahize sesi nasıl sirf ahize gıcırdamasi yüzünden g2 yi sattim

O paraya o donanımı başka yerde bulamazsın.

Ahize gıcırdaması dediğin çatlak patlak ses ise keşke tamir ettirseydin g2 yi o yüzden telefon mu satılır?

980+ çok güzel cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

2gb ramli 980+ düşünüyorum tavsiye edermisiniz arkadaslar 800 lira iyi fiyat. Kamera batarya ve özellikle ahize sesi nasıl sirf ahize gıcırdamasi yüzünden g2 yi sattim

O paraya o donanımı başka yerde bulamazsın.

Ahize gıcırdaması dediğin çatlak patlak ses ise keşke tamir ettirseydin g2 yi o yüzden telefon mu satılır?

980+ çok güzel cihaz.

G2 de kronik hocam kimi yazılımsal dedi kitkat i beklemedim gerçi LG de genelde ahiZeden tok ses gelmez bu konuda iPhone çok iyi inşallah zopo pisman etmez beni. 2000 lik batarya riskine rağmen alacam

• Bugün üşenmedim, Zopo ZP980+ (1gb modeli) ile oyun test videosu hazırladım. Önce gopro ile kaydettim, görüntü hiç hoşuma gitmedi (oda ışığında). Sonra Nikon D7100 ile kaydettim, bekleneceği üzere görüntü gayet iyi.

Real Racing 3 de sıkıntı yok, Asphalt 8 i ilk kez oynadım, kontroller berbat, video çok iyi olmadı. Telefonu çok fazla döndürmek gerekiyor, öyle olacağını bilsem f2.8 değil f5.6 da hazırlardım videoyu.

Real Racing 3 (1080p)
    http://www.youtube.com/watch?v=T3_ycEJjIuE

Asphalt 8
    http://www.youtube.com/watch?v=K6PinqOkWFI

Yok ben youtube a giremiyorum derseniz indirme linki (dropbox)
    https://www.dropbox.com/s/0yiro11f3wipwiu/ZP980Plus_RealRacing3.mov
    https://www.dropbox.com/s/8t4mkyagl24mwyh/ZP980Plus_Asphalt8.MOV

Dropbox üzerinden izleyedebilirsiniz ancak bilgisayarınıza indirip izlerseniz (yada tv nizde 1080p) daha iyi olur.

• Arkadaşlar bendede Zopo ZP980 / 1 GB Ram- 16 GB /MTK 6589 modeli var. Android 4.2.1 ve 3.4.5 çekirdek sürümü var.

Telefonu alalı 5-6 ay oldu. Neredeyse sorunsuz kullanıyorum. Bu aralar biraz yavaşladı. Ekran bazen donuyor gibi geç hareket ediyor. Bazende takılmalar oluyor.

Ne yapmam lazım? Telefon Çin'den ilk geldiği gibi. Hiç rom,rot tarzı birşey yapmadım. Zatende anlamıyorum rom,rot işinden :) Telefonun menüsünden Andoid sistem güncellemesi No Update yazıp güncelleme yapmıyor. Telefonun kendi yazılımıda güncel diyor.

Telefonu eski haline getirmek veya daha hızlı çalışmasını nasıl sağlarım? Telefonumda oyun moyunda oynamam. Sadece youtube,facebook ve twitter tarzı 3-5 uygulama yüklü. Yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Arkadaşlar bendede Zopo ZP980 / 1 GB Ram- 16 GB /MTK 6589 modeli var. Android 4.2.1 ve 3.4.5 çekirdek sürümü var.

Telefonu alalı 5-6 ay oldu. Neredeyse sorunsuz kullanıyorum. Bu aralar biraz yavaşladı. Ekran bazen donuyor gibi geç hareket ediyor. Bazende takılmalar oluyor.

Ne yapmam lazım? Telefon Çin'den ilk geldiği gibi. Hiç rom,rot tarzı birşey yapmadım. Zatende anlamıyorum rom,rot işinden :) Telefonun menüsünden Andoid sistem güncellemesi No Update yazıp güncelleme yapmıyor. Telefonun kendi yazılımıda güncel diyor.

Telefonu eski haline getirmek veya daha hızlı çalışmasını nasıl sağlarım? Telefonumda oyun moyunda oynamam. Sadece youtube,facebook ve twitter tarzı 3-5 uygulama yüklü. Yardım.

Sizin telefon Android'in gazabına uğramış.
    Bence yedeklerinizi alın, sonrada ZP980 için custom rom bakın. Sizinki muhtemelen Rev A dır ona uygun rom bakmanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Arkadaşlar bendede Zopo ZP980 / 1 GB Ram- 16 GB /MTK 6589 modeli var. Android 4.2.1 ve 3.4.5 çekirdek sürümü var.

Sizin telefon Android'in gazabına uğramış.
    Bence yedeklerinizi alın, sonrada ZP980 için custom rom bakın. Sizinki muhtemelen Rev A dır ona uygun rom bakmanız lazım.

Teşekkür ederim.Bununla ilgili Costom Rom dediğiniz şeyleri nereden bulabilirim.
    Birde bunların telefona zararı olur mu?

• maholin79 kullanıcısına yanıt
    Telefona zararı olmaz da daha önce yapmadıysanız zor gelebilir.
    Telefonu yedek alıp fabrika ayarlarına getirip herşeyi silmeyi denediniz mi? Sonrada aldığınız yedekten geri kurun, hesaplarınızı tanımlayın ve tekrar deneyin bi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.