Şimdi Ara

//// ZOPO C2& ZP 980 ANA KONU //// (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
19.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır başka birşey yok..config dosyasını düzenlemiştir zaten..
    marketten Gps test programı indirip açık bir alanda test edin gps'i

@kolombo_449
    Mtk Droid Tools ile yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 13 Mayıs 2014; 13:05:02 >
  • Hocam dedigin sekilde imei yazdim. Fakat mobile uncle tools ile girdigimde radio off yaziyor. Nedeni ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Hayır başka birşey yok..config dosyasını düzenlemiştir zaten..

@kolombo_449

Hocam dedigin gibi imei yazdim fakat mobile uncle tools ile girdigimde radio off diyor. Ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

2gb ramli 980+ düşünüyorum tavsiye edermisiniz arkadaslar 800 lira iyi fiyat. Kamera batarya ve özellikle ahize sesi nasıl sirf ahize gıcırdamasi yüzünden g2 yi sattim

O paraya o donanımı başka yerde bulamazsın.

Ahize gıcırdaması dediğin çatlak patlak ses ise keşke tamir ettirseydin g2 yi o yüzden telefon mu satılır?

980+ çok güzel cihaz.

G2 de kronik hocam kimi yazılımsal dedi kitkat i beklemedim gerçi LG de genelde ahiZeden tok ses gelmez bu konuda iPhone çok iyi inşallah zopo pisman etmez beni. 2000 lik batarya riskine rağmen alacam

bilgilendirme olsun diye söyleyeyim mtk işlemciler qualcomm işlemcilere oranla çok daha az enerji tüketirler yani 2000mah batarya gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

2gb ramli 980+ düşünüyorum tavsiye edermisiniz arkadaslar 800 lira iyi fiyat. Kamera batarya ve özellikle ahize sesi nasıl sirf ahize gıcırdamasi yüzünden g2 yi sattim

O paraya o donanımı başka yerde bulamazsın.

Ahize gıcırdaması dediğin çatlak patlak ses ise keşke tamir ettirseydin g2 yi o yüzden telefon mu satılır?

980+ çok güzel cihaz.

G2 de kronik hocam kimi yazılımsal dedi kitkat i beklemedim gerçi LG de genelde ahiZeden tok ses gelmez bu konuda iPhone çok iyi inşallah zopo pisman etmez beni. 2000 lik batarya riskine rağmen alacam

bilgilendirme olsun diye söyleyeyim mtk işlemciler qualcomm işlemcilere oranla çok daha az enerji tüketirler yani 2000mah batarya gayet yeterli.

Zopoya bir ara heveslenmistim ama garanti firma vs gibi belirsizlikler beni fazlasiyla soguttu ki son durumuda gorunce iyikide soguttu diyorum cevap icin tskler

• quote:

Orijinalden alıntı: kolombo_449

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Hayır başka birşey yok..config dosyasını düzenlemiştir zaten..

@kolombo_449

Hocam dedigin gibi imei yazdim fakat mobile uncle tools ile girdigimde radio off diyor. Ne yapabilirim?

merhaba,

sim kart takılı değilse radio off yazar. sim kartı takmanız gerekiyor.
  • arkadaslar ben yapamadım yardımcı olucak varmı yazılım yuklemek ıcın
  • Arkadaşlar merhaba,
    dahan önceden düşüp ekranı çatlayan zopo c2 mi sorunsuz kullanıyordum ama bugün tekrar düşünce ekran tamamen gitti. Telefon çalışıyor aramalar geliyor ama ekran çalışmadığı için haliyle kullanılamıyor. Bende aliexpressten ekran siparişi geçtim. Yalnız kafama takılan burada 90-100 usd gibi fiyatlar gördüm şimdi. Ben 54 usd ye sipariş geçtim. Satıcıda sıkıntı görünmüyor. Fiyat farkı neden böyle? yanlış bir sipariş verdiysem iptal edebilirim. Anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6168657041.html
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Kardesim üründe veya satıcıda bir problem gözükmüyor. buyuk ihtimalle fiyatı güncellenmiştir ve bu satıcı yeni tedarik ediyordur. sen gelirse bize de bilgi ver biz de ihtiyacımız olursa alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisami83

Kardesim üründe veya satıcıda bir problem gözükmüyor. buyuk ihtimalle fiyatı güncellenmiştir ve bu satıcı yeni tedarik ediyordur. sen gelirse bize de bilgi ver biz de ihtiyacımız olursa alalım.

2 haftada ürün elime ulaştı. Gayet güzel paketlenmiş. Ama hiç bir telefoncu takmak istemedi. Şuan Zopo Türkiye servisinde. Ekranı takıp kargoluycaklar. Gelsin haberdar ederim buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Arkadaşlar merhaba,
    dahan önceden düşüp ekranı çatlayan zopo c2 mi sorunsuz kullanıyordum ama bugün tekrar düşünce ekran tamamen gitti. Telefon çalışıyor aramalar geliyor ama ekran çalışmadığı için haliyle kullanılamıyor. Bende aliexpressten ekran siparişi geçtim. Yalnız kafama takılan burada 90-100 usd gibi fiyatlar gördüm şimdi. Ben 54 usd ye sipariş geçtim. Satıcıda sıkıntı görünmüyor. Fiyat farkı neden böyle? yanlış bir sipariş verdiysem iptal edebilirim. Anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6168657041.html

Benimde ekran kırıldığında 100 $ Dolar'a getirtmiştim. Youtube'den videosunu izleye izleye kendim takmıştım ekranı.Orjinalse eğer uygun fiyata almışsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Zopo ZP980 telefonum için taşınabilir şarj cihazı bakıyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Batarya gücü ( 2000 mh ) vs. uygun mu olması gerekiyor?
    Bir de hangi marka,modelleri önerirsiniz?
    İyi günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 1 yıl boyunca zevkle kullandığım zopo c2 mi lg g3 aldığım için satıyorum gayet temiz bir çihaz. yeni son sürüm orijinal room kurdum. root yaptım. rocovery yükledim. gmail hesabı alıp gerekli tüm proğramları kurdum. çift hat. 2 imei kayıtlı imei . 2 sine bangır bangır çalışıyor. çift imei de kayıtlı kapanmayan imei ler.ilgilenenler baksın. sanalpazar da ürün no 29539622 dosta gidecek telefon.
  • hallac58 H kullanıcısına yanıt
    ürün sanalpazarda kapalı görünüyor
  • 10 dk durmadı kihemen aldılar...
    ilginize teşekkürler
  • merhaba,

burayada sorayım.

zopo 980 de ekran görünütüsü nasıl alınıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

merhaba,

burayada sorayım.

Ses kısma ve kilit tuşuna aynı anda basılı tutun.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxmxx

quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

merhaba,

burayada sorayım.

Ses kısma ve kilit tuşuna aynı anda basılı tutun.

yok bu combo işe yaramıyor bu telefonda başka önerisi olan yada yapabilen var mı?

ben yapamıyorsam neden olabilir?
  • Bilemiyorum açıkçası.basılı tutuyor musunuz? .birkaç saniye basılı halde bekleyin.normalde çoğu telefonda boyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artyom25 -- 1 Eylül 2014; 18:14:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmxx

Bilemiyorum açıkçası.basılı tutuyor musunuz? .birkaç saniye basılı halde bekleyin.normalde çoğu telefonda boyledir

official sürüme geçtim ve oldu.

benim farklı bir sorum olacak.

official sürümü yükledikten sonra android sürümü 4.2.1 görünüyor.

ben ota üzerinden yada kablo ile bağlanarak bir şekilde android 4.2.2 , 4.4 vs.. gibi sürümlere nasıl geçiş yapabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.