Şimdi Ara

//// ZOPO C2& ZP 980 ANA KONU //// (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
19.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abuzer1907

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Orijinalden alıntı: abuzer1907

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Şu satıcıdan ekran alabilirsin 100$
    http://www.aliexpress.com/item/Cellphone-Touch-screen-touch-panel-LCDs-for-zopo-zp980-C2/1003871557.html

Daha sonra ya kendin yada bir telefoncuda yaptırabilirsin.Çok zor bir işlem değil..

Benim telefon rengi siyah. Kırılan siyah ekran yerine beyaz renk ekran alsam olur mu?

İstersen azıcık bekle, ben siyah telefon için beyaz ekran sipariş vermiştim 10 gün önce yurtdışından gönderildi birkaç güne gelir sanırım.
    Zaten eğer yapmayı becerebilirsem izlediğim video ekranını da paylaşacağım.

Tamam dostum. Bu arada kaça aldın beyaz ekranı? Linkini yazar mısın?
    Sağol.

Yukarıda arkadaşın verdiği linkten, indirim kodum vardı onunla 95$'a aldım

http://www.youtube.com/watch?v=Y7TlylYd5Ac ekran değisimi videosu işinize yarayabilir

• OFFİCALL ROMLAR 4SHARED sitesine yüklü ve bu siteye giremiyoruz.
  • Evet maalesef muhteşem hükümetimiz 4shared sitesinde bize tehlikeli olabilecek birşey görmüş ve bloklamış...

4.2.2.4
    4.2.2.5

Bu dns'ler ile girebilirsiniz..

Yada Chrome'a ZenMate vpn eklentisini ekleyin onunla rahatlıkla girebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 16 Ocak 2014; 8:51:06 >
  • tesekkurler deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Sagolun arkadaslar

• OPPO ColorOs Port v1.1

Bu ROM biraz ağır ama gerçekten süpermiş , özellikle çift hat kullanım kolaylıkları , Data kotası koyabilme , entegre hava durumu yazılımı , gelişmiş güvenlik seçenekleri vs.
    paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevran

OPPO ColorOs Port v1.1

Bu ROM biraz ağır ama gerçekten süpermiş , özellikle çift hat kullanım kolaylıkları , Data kotası koyabilme , entegre hava durumu yazılımı , gelişmiş güvenlik seçenekleri vs.
    paylaşım için teşekkürler.

bu romu bende kullanmaya başladım
    görselliği çok güzel
    fakat 3g görüşme yok zannedersem
    diğer bir konuda şarj konusunda sıkıntılı ve pil durumu ara sıra yanlış gözüküyor
    örn.%75 iken birden %61 oluyor.
    sizlerde bu durumlar oluştumu rom hakkında tecrübeleriniz nedir.
  • 3g görüşmeyi denememiştim , haklısın menüde gözükmüyor ; ender de olsa zaman zaman kullanıyordum bunu :(
    pil konusunda pek sorun farketmedim ancak bugün farkettiğim başka bir sorun : Browser da adres satırına birşey yazarken , klavye çıkmıyor ve Chrome kapanıyor.
    Mozillayı kurdum denedim onda da oldu bazı kullanışlarımda. Çözüm bulamazsam eskiye döncem ben de browserı kullanamadıktan sonra pek işime yaramaz.
    Umarım bu sorunlara çözüm üretilir.

selamlar.
  • Bu arada görüşme sırasında sesi kaydetme özelliği de var , OPPO sağlam ROM yapmış bravo.
  • cevran C kullanıcısına yanıt
    ben dosyayı indirdim dosya adı şu ZOPO_C2_ColorOS_final v1.1 degil dün indirdim inen dosya adına bi bakın daha denemedim sorun var diye indirdiginiz dosya 1.1. ise bi finali indirip deneyin sorunlar kalkmış olabilir
  • MIUI V5 TAVSİYE Ederim

• arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 20 gün önce ZP980 aldım. Evde hiç kullanmadığım eski telin imei sini kopyaladım, hatta kara listeye girmemek için kopyalama işlemini yapmadan evvel telefonun bataryasını çıkardım çöpe attım. bugün kopya imei olduğuna dair bir mesaj aldım. düne kadar hep kontrol ettim kayıtlı olarak gözüküyordu, kopya imei olduğu nasıl anlaşıldı hala anlamıyorum...

imei sini kullandığım eski telefon 3g li değildi, zp980 ile 3g bağlantısı yapınca mı anlaşıldı? aklıma tek bu ihtimal geliyor. gsm operatörü bakıyor orjinal imei deki telefonda 3g özelliği olmamasına rağmen bu imei 3g den bağlantı yapıyor demek ki bu imei numarası başka bir cihaza kopyalanmış ve başka bir cihazda kullanıldığını anlıyor... ama forumlardan biliyorum uzun sürelerden beri bu şekilde kullanan çok kişi var. hatta şuan zopo marka tel kullananların hepsi bu durumda.

acaba artık yalnızca imei değil de imei ile beraber kullanılan cihazın marka ve modelini de mi kontrol ediyorlar. imei ye bakıyorlar bu cihazın xxx marka xx model olması gerekir şuan şebekeye bağlı olan cihaz ne ona bakıyorlar imeideki cihazla eşleşmeyen başka bir cihazı görüyorlar.

şimdi ben ne yapacağım? 40*50 tl ye eski kayıtlı bir tel alıp aynı kopyalama işini yapsam bence yine aynı şey olacak. gidip parayla pasaport kaydı yapan yerlere pasaport kaydı yaptırsam en az 250 tl daha vermem gerekecek bu durumda ne anlamı kaldı çinden telefon getirtmenin... Aynı durumda bir sürü kullanan kişi var onlar nasıl tespit edilemedi onu anlamıyorum. nasıl tespit edildiğini bilsem önemlini alacağım ama nasıl tespit edildi anlayamadım...

• levoas L kullanıcısına yanıt
    valla kardeş girdigin imei bi kontrol et yanlış yazmış veya telefon hafızaya kaydetmemiştir benim kullandıgım imei düz telefonun 3g baglantı yapıyorum
  • mıuı iyi bende denedim güzel
    vede ZOPO_C2_ColorOS_final tavsiye ederim sorunsuz çalışıyor
  • coloros final de yakaladığım bir problemde usb ile sarj etmek sıkıntılı ve pil yüzdesi doğru çalışmıyor.
    usbden çıkarınca düzeliyor.(sorun usb girişinde data kablosu , bilgisayarda değil. diğer romlarda bu problem oluşmuyor)
    ve 3g açıkken pil çok harcıyor.
    ben gizchina v20 romunu daha stabil buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minik73 -- 20 Ocak 2014; 12:25:02 >
  • selamlar,

MIUI v5 de ve Color_OS final de 3G goruntulu gorusme varmı dostlar?
  • Sanırım 980,980H, C2 hepsi birbirine uyumlu

Cwm Recover dosyasını Roma nasıl gömebiliriz yada nasıl ifade edebilirim nasıl entegre edebiliriz. Her seferinde Mtk uncle ile uğraşmak istemiyorum.
    -MIUI rom 1120 GB ram kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 21 Ocak 2014; 21:39:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Color OS v 1.3

https://docs.google.com/uc?id=0B3iKhxza--CDTDJ1UFJRX1BteW8&export=download

indiriyorum şimdi.
    CWM ile kuruluyor umarım
    Görsel düşkünlük beni öldürecek.
    deneyim yorum yazarım

• Cwm veya Twpr recovery dosyasını offical roma şöyle gömebilirsiniz.

Dosya adını recovery olarak değiştirin.rom klasörünün içine koyun dosya değişimine onay verin tamamdır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.