Şimdi Ara

//// ZOPO C2& ZP 980 ANA KONU //// (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
19.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şurda Oppo coloros launcher var bunu bir dene
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2520575

Yada şurda apk'ları var
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2458141
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    yok kardeş onların içindede yok launcher filan var ama kilit ekranı yok :(
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Oppo romunu indir
    system/app altında OppoLockScreen apk ları var onları çıkar kur bakalım belki olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Oppo romunu indir
    system/app altında OppoLockScreen apk ları var onları çıkar kur bakalım belki olur..

onu denedim olmadı hata verdi. tema ayarları açılıyo sadece netten indirilecek temaların olduğu kısım geliyor diğer tarafa çekince hata verip kapanıyo neyse sağlık olsun yapacak bişey yok.
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    O zaman launcher ile birlikte çalışıyordur..
  • Şuan elimde jiayu g3 var. geçen sene ocak 18 de almıştım hala kullanıyorum sapa sağlam taş gibi ama artık dayanamıyor benim işlemlerime diyebilirim.Daha üst bir seviye telefona geçmek istiyorum diyebilirim. Konuyu okumaya başladım yalnız bir sorum var . Bu zopo 980 upgraded lg g2 ile yarışabilir mi ? onun ayarında bir telefon mu yoksa daha mı iyi yada bir adım geride mi ?

Ve şuan elinde fazladan olan var mı ? Ciddi alıcıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 2 Ocak 2014; 12:25:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    LG g2'nin işlemcisi daha iyi ve ekran çerçevesi daha hoş..

Bence G2 daha iy ibir cihaz ama F/P olarak Zopo daha iyi..Yarı yarıya fark var fiyatta
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Hocam zopo c2 upgraded 880 tl den satılıyor.Lg g2 yi 1250 tl den alan olmuş ve alınıyormuş kampanyalar ile falan.Yine şuan n11 world puan kampanyası var.111 tl indirim. Böyle olunca lg g2 mi alınmalı ?

Ben şahsen G2 alırdım...
    Ama çift hat kullandığım ve daha ucuz olduğu için Zopo kullanyorum..
  • Peki hocam lg g2 ayarında çin yapım hangi telefon var ? Xiaomi mi2 -mi3 fiyat olarakta biraz üst seviyede görsellik olarakta harika.Bunu karşılaştırırsak lg g2 ile kafa kafaya mı ? 15 gün beklemeyede razıyım.Xiaomi almak isterim ben.

Ona yakın

MEIZU MX3
    ZOPO ZP998
    THL T200

Ama bunlar henüz çıkmadı pre-sale satışta şu an..
    410 $ cvarında Meixu mx3 alıp pasaporta kaydettirmek gerekir.Çokta anlamlı olmuyor G2 daha avantajlı olur bu pozisyonda
  • Lg g2 yi baya bi kurcaladım zopo c2 veya 980 ile karşılaştırılması bence çok yersiz lg g2 de snapdragon 800 işlemci var üzerinde çok hızlı bir telefon. Zopo c2 general mobile discovery den bir tık daha üstte bir telefon diyim.
    G2 ile filan karşılaştırmak yersiz olur. kamera yönündende lg g2 nin çok gerilerinde yine general mobile ayarında bir kamerası var. Telefona fazla para vermeyeyim işimi görsün çift simli olsun diyorsan zopo c2 her türlü işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 3 Ocak 2014; 9:01:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Peki hocam lg g2 ayarında çin yapım hangi telefon var ? Xiaomi mi2 -mi3 fiyat olarakta biraz üst seviyede görsellik olarakta harika.Bunu karşılaştırırsak lg g2 ile kafa kafaya mı ? 15 gün beklemeyede razıyım.Xiaomi almak isterim ben.

Zaten Xiaomi mi3 özellik olarak lg g2 ile neredeyse aynı özelliklere sahip gibi duruyo kasa şeklini sevmenizi bilmem ama 400 dolar üstü fiyatı var oda neredeyse 900 lira birde bunu pasaporta işletme
    vede devlete ödenen ücreti var 1000 liranın üstünde bir fiyatagarantisiz bir telefondansa 1200 liraya her türlü lg g2 alınır.
  • http://www.needrom.com/mobile/c2zp980-based-on-stock-android/
    Arkadaşlar bu romun v2 sini şiddetle tavsiye ederim neredeyse tüm romları kullandım hız olarak bundan hızlısını görmedim neredeyse hiç takılma olmuyor. üstüne birde nova launcher kurdunmu on numara oluyor.
    Ama görsellik olarakda oppo colors romun üstüne tanımam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 3 Ocak 2014; 9:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

http://www.needrom.com/mobile/c2zp980-based-on-stock-android/
    Arkadaşlar bu romun v2 sini şiddetle tavsiye ederim neredeyse tüm romları kullandım hız olarak bundan hızlısını görmedim neredeyse hiç takılma olmuyor. üstüne birde nova launcher kurdunmu on numara oluyor.

Tavsiyen icin tesekkurler hocam :) Oppo colors rom gercekten gorsel olarak cok iyi ama cok eksikleri var ve en onemlisi de batarya. Cok dengesiz ve asiri derecede cabuk bitiyor. Orjinal roma dondum ve pil normal olmasi gereken degere geldi. Az daha telefonu satacaktim sinirden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Tavsiyen icin tesekkurler hocam :) Oppo colors rom gercekten gorsel olarak cok iyi ama cok eksikleri var ve en onemlisi de batarya. Cok dengesiz ve asiri derecede cabuk bitiyor. Orjinal roma dondum ve pil normal olmasi gereken degere geldi. Az daha telefonu satacaktim sinirden

Valla kardeş bende takılmalara sinir olmuştum ama bu romda hiç takılma filan olmadı şimdiye kadar çok memnunun. neredeyse bi s3 hızına geldi. Zaten telefonun işlemcisi filan iyi ama adam gibi bir rom yok. General mobile discoveryde kullandım bi kaç ay aldığım zamanla sattığım zaman arasında telefonun stabilitesi ve hızı çok farketti telpa baya bi destek verdi habire güncelleme geldi. Bu zopoyoda firması yazılım desteği verse gerçektende güzel telefon olur.

• quote:

Bu romu 980h /2gb-32gb da kullanabiliyormuyuz?

Su an v19 gizchina kullaniyorm,antutu scorum 15776 , yerine v2 tavsiye edermisiniz?

• 980 de kullanılıyo ama 980 h ı bilmiyorum. istersen bir dene en fazla cihaz açılmaz eski romuna geri dönersin. Mesela bende mui rom açılmadı.
  • arkadaslar c2 de sebeke sorunu yasiyorum romla.duzeliyormus sanirim hangi romu onerirsiniz

• ben üstte linkini verdiğim romu kullanıyorum şebekede hiçbir sıkıntı görmedim. Gerçi denemediğim rom kalmadı hiçbirinde şebeke problemi ile karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.