Şimdi Ara

zopo zp810 root hk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    IGO klasoru icine attım dosyayı ve KLASÖR paylasımı yaptım, ama sanırım icinde gorunmeyecek bu sefer.

http://yadi.sk/d/t0t7n7l26VZnd
  • bu ARADa hocam bizim 29.05e mi donsem ve artık şoyle 1 ay filan onu kullansam
    yoksa bu rootsuz vietnam S4 une mi gecsem CWM yukleyerek.. yine 1 ay kullanmak üzere.

fark yok gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 5 Temmuz 2013; 1:01:51 >
  • ben o sayfadaki tüm romları denedim hemen hemen en stabil 28.05 tarihli rom geldi diğer romlar daha görsel veya daha farklıuygulamaları olsa bile belli bir yerde sıkıntı çıkardılar fibi geldi bana şu an 28.05memnnum
  • vietnam s4 ü yukledim cwm yi de.
    imeileri yeniden ayarladım biraz da boyle gidiyim bakalım :))

Ama kısa sure icinde bi karar verip 1 yıl gidecek bi Roma gecmem lazım.
    tum uygulamalarımı yukliycem çünkü.

YEni romu factroy resetleyukledigim icin hepsi gider bidaha ayarlamak zaman alır.

Su backup lar işe yarıyor mu bilmiyorum hiç
  • gimmeluck ve starboy50 en son vietnam romlarda mı karar kıldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

gimmeluck ve starboy50 en son vietnam romlarda mı karar kıldınız

ben hala onu kullanıyorum. ama daha henuz karar vermedim. çince official fw çıktı ama eeurope versionu cıkmadı o da cıkar yakında diye oyalanıyorum hala.
    24. 05 i yazılımını uzun sure kullanmadıgımdan onla tam karsılastıramıycam. ( altta koyu yazan kısım haric)

birkac nokta var:

- S3 de var eşimde, ve aynı cantaya koyup gps acıp track * my tracks programı ile kayıt yaptıgımda S3 tum geziyi tertemiz kaydediyor, bizimkinin GPS i yer yer kopuyor.
    Yazılımla mı ilgili acaba?

- bu arada AKSAM video ve fotograf cekimlerinde Dağlar kadar fark var S3 ile arasında.. karsılastırmalarda hep unduz fotosu veriyorlardı, gunduz kotu ceken makina mı kaldı allahaşkına.

- ısık sensoru programı idare ediyor bataryayı koruyor, ama bazen gunes li ortamda max seviyeye cıkarmıyor ekranı hatta benim elle cıkarmama da izin vermiyor :) ben de uninstall ettim...

- KONUsmalardan sonra kapatırken veya konusmya cevap verirken REponse Zamanı 24.05 yazılımına göre DAha iyi. o yazılımda telefon duraksıyordu sanki.

- elimde konusurken sensor bazen ekranı kapatmayı atlıyor mu nedir, yanagım bazı tuslara deyiyiyor galiba ve tuslar ötmeye caslıyor bazen.

124.05 i bu kadar uzu nsure kullanmadım haksızlık ettim ona, tekrar deniycem onu )))
    iyi de ben official nisan europe FW yi de deneme fırsatı bulamadım ki, TW arayuzunu istedim hep. ONA da TW yukleyebilir miyiz acaba?

• zopo mobileshop sitesinde support- downloadda yeni 3. bir yazılım var 28.06 tarihli, sanırım yeni konmuş, gördünüz mü?
    28.06 tarhili Çin yazılımı (550 MB miydi neydi, bu sitede yoktu cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Temmuz 2013; 10:51:29 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    link verebilir misin
  • quote:

link verebilir misin

klasik yeri işte;
    http://www.zopomobileshop.com/content/9-download-zopo-mobile-latest-rom
  • quote:

link verebilir misin

yukledim ama b
    r turlu rootlamayı basaramadım,
    CQM yuykledim,
    bi ton root secenegi denedim ama root explorer da mobile unle da hata verdi ve rootlu degil dedi...
    anlamadım neden..

ozekkikle gpsdeki bu yer yer kopmalar duzwelir mi diye denemek istiyordum
    unlockroot dendedin mi

ayrıca adb sürücülerini yenile bazen sıkıntı çıkartabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-miharbi -- 16 Temmuz 2013; 9:20:27 >
  • quote:

unlockroot dendedin mi

ayrıca adb sürücülerini yenile bazen sıkıntı çıkartabiliyor

2 dedigini de bilmiyorum hocam, araştırmak da zoe şimdi zaman yok pek,
    ben dün root olmayınca laet bizim eski S4 yazılımına döndüm.
    birasz bunu deniyip vietnamla karsılastırıyım..

aslında 06.06 official FW idi o ya denemek lazımdı..
    sen indirdin mi?
    ben indirmedim kardeş açıkcası vakit yok dediğin gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.