Şimdi Ara

zopo zp810 root hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah' a şükür zopo zp810 model telefonum kazasız belasız telefonum geldi. il dışında olduğum için cumartesi kullanacağım. ama gönderen site root olmadan gönderdi. ( sitede öyle yazıyor )
    incelediğim kadarı ile sistem belleğini 3gb yapan root dosyaları var. ama deneme fırsatım dediğim gibi malesef cumartesiye kadar yok.
    bu cihazı kullanan ve costum rom ile root işlemini yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarına dair bilgileri paylaşabilirler mi ?

şimdiden teşekkür ederim.
    saygıalrımla,

• arkadaşlar merhaba
    telefonuma dün akşam ulaştım.
    çok güzel bir malzemeden yapılmış ve ince sayılabilecek bir konumda.
    ama beni üzen, ön kamerasını 5mp beklerken 2 mp olması oldu.

neyse
    telefonda hiçbir program ( root ) yapılmadan engineer modundan imei değişimi oldu. ben cwm yüklemek ve sistem dosya boyutunu 3gb çıkartmak için MX56_421_20130410_PC isimli 4.2.1 sürümlü costum rom u yükledim.

denemelerimde ;
    ses değeri yeterli
    fhd video sorunsuz oynatıyor
    ekran kalitesi yeterli
    antutu skorıu 12977
    cpu 5804 ram 2327 gpu 4007 ı/o 839
    şimdilik sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiratesdagli -- 21 Nisan 2013; 13:29:38 >
  • Merhaba dostum. Aynı telefondan bende aldım. Biraz değişiklik bende yapmak istiyorum. Ama bilgim yetersiz. Bana yardımcı olabilirmisin ? Mesela Android 4.2 versiyonunu nasıl yükleyebilirim ? Ayrıca touchwiz 5 launcher yüklemek istiyorum. Cevabını bekliyorum arkadaşım. Kolay gelsin.

Telefonu factory mode da açtığımda çince menü çıkıyor. Tabi benimde çincem pek iyi olmadığı için anlayamadım :))

Factory modda açmak gerekiyormu onuda bilmiyorum. Sitelerde bazı bilgiler ışığında yapmak istedim ama hep Samsung modelleri ile ilgili dosyalar var. Zopo markasını bir tek sende gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starboy50 -- 25 Nisan 2013; 16:39:43 >
  • öncelikle
    MTK6589_SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119
    6589 çipset yüklü flash tool aracını yükleyelim.
    DzhYn Mod V2.0
    en son çıkan rom isminide paylaşıyorum.
    pc üzerinden yükleme yaparsanız daha sağlıklı olacaktır.

kolay gelsin
  • Verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. Ancak bana izlemem gereken yolu biraz daha açıklayıcı anlatabilirmisin ? Flashtool dosyasını sd kartamı yükleyeceğim ? Ses açma tuşu + menü tuşu + Power tuşlarına beraber basıp herhangi birşeymi yapmam lazım ? Kafam o kadar çok karıştıki anlatamam. Lütfen bana yardımcı ol dostum. Adım adım yapmam gerekenleri bana anlatırsan çok memnun olurum.
  • Uzun uğraşlardan sonra sonuca ulaştım dostum. Telefon 2 sefer tuğla pozisyonuna döndü :) Ama meseleyi çözdüm çok şükür. Root işlemini ve 4.2.1 versiyona geçişini sağladım. Canavar gibi oldu. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starboy50 -- 6 Mayıs 2013; 2:24:42 >
  • Ya hocam yok mu bu koca istanbulda elime alıp inceleyip beğenirsem eğer alabileceğim bir dükan allah aşkına !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUAWEI P60 PRO hk.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YENİ SÜRÜM ÇIKTI

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=374250&uk=1664554949&third=15

10.04.2013 bant, çekirdek sürümü 2013/04/24
    12mpx kamera / HDR desteği 5mpx
    SGS4 arayüzü, TouchWiz başlatıcısı + hava widget samsung
    Sağ üst durum çubuğunda yeni simgeler + lockscreen durum çubuğunda
    Yeni ayarları simgesi
    % Pil Mod
    mod 1 dalga 2 sim çevrimiçi
    Geliştiriciler isteğe bağlı tam fonksiyon
    kurtarma güç menüsü mod
    walkman çalar yerine
    + ViPER4Android entegrasyon BeatsAudio Vietnam
    Vietnam perküsyon fc hata ilk açıldığında düzeltmek
    çünkü çok ağır için sistem menüsünde mod duvar kağıdı değil, açık, daha şeffaf sistem.
    tüm sistemi optimize etmek için kısaltılmış. ve sistem değişiklikleri ilk rom tamamlamak için ........
    Daha fazla uygulama: ekran dışı akıllı, zeki yanıtlama, çağrı zamanlayıcı, ses kayıt arama engelleme
    sistemi ses eklemek

• Çok güzelmiş gerçekten. Yüklemeyi isterdim. ROM dosyasını indirdim ama nasıl kuracağımı çözemedim. MT6589_Android_scatter_emmc.txt dosyası ve diğer bazı dosyalar ( preloader_vanzo89_wet_jb2.bin , userdata.img, EBR1 EBR2 gibi) klasörde yok malesef. Dolayısıyla flash tools ta çalıştıramadım. Sen yükleyebildinmi ? Eğer yükleyebildiysen nasıl yaptığını anlatabilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starboy50 -- 3 Mayıs 2013; 2:36:54 >
  • cwm menü üzerinden sd kart tan kuruluyor.
  • 2 hafta önce getirtmiştim.Kasa olarak Jiyau G3'e alıştığım için alışamadım sattım..

Ama şahane telefon fiyatına göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiratesdagli

cwm menü üzerinden sd kart tan kuruluyor.

Tşk ederim dostum. Deneyelim bakalım. İnşallah olur.
  • CWM üzerinden factory reset, dalvik cache falan silmemiz gerekiyormu ?
  • Tamamdır dostum çok teşekkür ederim. Factory reset dalvik cache fix permissions ve bir kaç tane daha var yapılması gerekenler. Sonrada sd carttan dediğin gibi kurulumu gerçekleştirdim. Süper oldu. Çok sağol :)
  • deneyimler yeni başladı
    yeni sürümler çıktıkça , denedikten sonra paylaşırım

herkese kolay gelsin :)
  • https://disk.yandex.com/public/?hash=32XJplAOGcRvnVwd9XevCjFoJh1MydnD3dBoaHM3GsU%3D

03.05.2013 tarihli sürümüdür.

yeni sürümün notları :

Özellikleri:

-Yanı sıra son resmi olacak.
    -Serisi klavye tokatlamak çalışır ve sorunsuz.
    -Süper temiz Rom.
    - + deodex zipalign - just ın time - optimize Dalvik VM - dsp cm10.1 yönetici - mod cm10.1 Apollon - hesap makinesi cm10.1 - dosya cm10.1 - cm10.1 - CWMR ve TWRP seçmek için - gapps Yöneticisi gps sabit küçük hata düzeltme ve hatta çöp temizlemek
    -Yükleyici aroma.Ne istediğimizi almak için.
    Yükleme:
    Kurtarma.
    1. Download ROM ve SD karta kopyalayın
    2. Kurtarma moduna önyükleme
    4. Select SD karttan yükleme

denedim ben hoşlanmadım.

bu sürümden data alanını 3gb yaptım ve 30.04.2013 tarihli sürümü yeniden yükledim.

• 9 mayıs 2013 yazılımı :D
    hayırlı olsun

s4 temalı :)

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=473204&uk=1245144412
  • Bilgilendirdiğin için tşk ederim. Sen yükledinmi ? Sonuçları paylaşırmısın ?
  • Ben dayanamadım yükledim. Nefis bir ROM yapmışlar helal olsun. Kesinlikle tavsiye ederim. Telefonum S4 oldu resmen. Hızı gayet mükemmel. Herkesin zevki farklıdır muhakkak ama benim çok hoşuma gitti. Paylaşımın için tşk ederim Kadir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.