Şimdi Ara

ZOPO ZP950+ İLE İLGİLİ HERŞEY + (KULLANICILAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basic Information
    Model ZOPO ZP950+
    Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 850/2100MHz
    Sim Card Dual SIM Card Dual Standby
    Service Provide Unlocked
    Style Bar
    Color Grey

Shell Material Plastic

System
    OS Android 4.1.2
    CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
    GPU: PowerVR SGX 544MP
    ROM 4GB
    RAM 1GB

Screen
    Display Size 5.7 Inch
    Type IPS screen, capacitive touch screen
    Resolution 1280 x 720 pixels
    Screen Color 16000K Colors

Support Format
    Ringtones Type Polyphonic/MP3
    Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB
    Video File Format 3GP/MPEG4
    Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF
    E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML
    FM Radio Yes, earphone needed
    Earphone Port 3.5mm
    Card Extend Support TF card up to 64GB extended

Data Transfer & Connectivity
    Data transfer USB/Bluetooth
    Mobile internet WAP/WIFI

General
    Camera/Picture Resolution Dual Cameras, front camera 5.0MP, up to 2560 x 1920
    pixels resolution; back camera 8.0MP effective pixels(interpolation 12.0MP) with flashlight and auto focus,
    up to 4096 x 3072 pixels resolution

Language English, Arabic, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Deutsch, Espanol,
    French, Italiano, Nederlands, Portuguese, Vietnamese, Turkish, Russian,
    Bengali, Persian, Hindi, India Urdu, Thai, Japanese, Simplified/Traditional Chinese
    Phonebook 500
    Message SMS/MMS
    Input Handwrite/Keypad
    TV No
    GPS Yes, built in
    JAVA No
    WIFI Yes, 802.11 b/g/n
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    Gravity Sensor Yes
    Multi-Touch Yes , 5 point touch
    Dimensions 158 x 83.5 x 10.2mm/6.07 x 3.19 x 0.4 inch
    Net Weight(Including battery) 205g
    Standby Time About 2~3 days
    Other Feature 3G, WIFI, GPS, FM, Play Store, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging,
    wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, G-sensor, light and
    distance sensors, flashlight, etc

Package
    Size 190 x 115 x 58mm/7.3 x 4.42 x 2.23 inch
    Weight 500g
    Accessories 1 x 2500mAh Battery
    1 x 3.5mm Earphone
    1 x USB Cable
    1 x Charger
    1 x Cover Case

1 x User Manual(English-Russian-Spanish-German)

KULLANICILAR
    -REMXLAND
    -Taha Ç.
    -EcheLoN_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remxland -- 28 Mart 2013; 23:19:14 >

• cihaz eve geldi, cihaza kavuştum arkadaşlar ancak imei değişmiyor

http://www.youtube.com/watch?v=NX5-cWuABrs

edit.: imei işlemini şu şekilde yaptım.
    engiineer modda phone 2 imeisine girdim unktown yazıyordu. bunu benim imei ile değiştirdiğimde comut aldı. yeniden başlattığımda girdiğim imei phone 1 de gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 12 Nisan 2013; 15:11:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

cihaz eve geldi, cihaza kavuştum arkadaşlar ancak imei değişmiyor

http://www.youtube.com/watch?v=NX5-cWuABrs

edit.: imei işlemini şu şekilde yaptım.
    engiineer modda phone 2 imeisine girdim unktown yazıyordu. bunu benim imei ile değiştirdiğimde comut aldı. yeniden başlattığımda girdiğim imei phone 1 de gördüm.

ss de eklesen
  •  ZOPO ZP950+ İLE İLGİLİ HERŞEY + (KULLANICILAR)

• arkadaşlar bazı sıkıntılardan dolayı inceleme falan yapamadım kısaca kullanan biri olarak görüşlerimi söyliyim genel anlamda memnunum imei değiştirmeyi videodaki gibi bende yaptım
    telefon genel anlamda idare eder ben bana göre olan - lerini söyliyim telefonu aktif kullanıyorsanız batarya 1 gün içinde bitebilir ekranın büyüklüğünden dolayı bataryayı sömürüyor sanırım
    parlaklık pek fazla değil açık alanda sıkıntı olabiliyor ve ses ile titreşimi baya az telefona gelen aramayı msj ları dışarda iken farkedemiyorum genelde ses ve titreşimine çözüm bulamazsam
    yakın zamanda satabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha Ç.

arkadaşlar bazı sıkıntılardan dolayı inceleme falan yapamadım kısaca kullanan biri olarak görüşlerimi söyliyim genel anlamda memnunum imei değiştirmeyi videodaki gibi bende yaptım
    telefon genel anlamda idare eder ben bana göre olan - lerini söyliyim telefonu aktif kullanıyorsanız batarya 1 gün içinde bitebilir ekranın büyüklüğünden dolayı bataryayı sömürüyor sanırım
    parlaklık pek fazla değil açık alanda sıkıntı olabiliyor ve ses ile titreşimi baya az telefona gelen aramayı msj ları dışarda iken farkedemiyorum genelde ses ve titreşimine çözüm bulamazsam

evet batarya normal kullanımda rahat 2 gün gidebiliyor, aktif kullanımda ise 1gün gidiyor ama buda normal bi sonuç 5.7inc ekranı var, parlaklık bana normal geldi tabi orjinal bi samsung note2 veya s3e göre mutlaka düşüktür, ses problemi var az çıkıyor ama onuda mühendislik modundan ayarlayabiliyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler şu zopo zp980 modelini nasıl getirtiriz ya 250 dolara görünüyor çok daha iyi. ayrıca çok estetik bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreial

beyler şu zopo zp980 modelini nasıl getirtiriz ya 250 dolara görünüyor çok daha iyi. ayrıca çok estetik bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi?

kardeşim ben bi arkadaşa 2 tane yanında getirtim, ticaret için sürekli uzak doğuya gidip geliyor, ben 600 dolara aldım zopomobiledan almış 2 tane 2 aydır fln kullanıyorum mükemmel cihaz, düşünürsen elimde 1 tane fazladan var pm yolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_wanted -- 18 Mayıs 2013; 13:26:41 >
  • quote:

beyler şu zopo zp980 modelini nasıl getirtiriz ya 250 dolara görünüyor çok daha iyi. ayrıca çok estetik bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi?

250 dolara nerede gördün ? pandawill de ve bir kaç sitede 349 dolar görünüyor ? link verebilir misin ? öm den
  • Alttaki yabancı siteden çevirerek yaptım gayet basit anlamayanlar için basit bir şekilde çevireceğim umarım yardımım dokunur...
    http://forum.zopomobileshop.com/forum.php?mod=viewthread&tid=27&extra=&highlight=zp950h&page=2

FLASH TOOL ile CWM yükleme:
    Gerekli dosyalar:
    http://file.karelia.ru/fgvtwr/

0. önce driver zip dosyasındaki driverleri kuruyoruz
    1. Daha sonra SP_Flash_Tool_v3.1250.2.100.zip indirip kuruyoruz
    2. recovery.rar dosyayı indirip flastool çıkarrtıgımız klasörün dizinine atıyoruz
    3. Flash toolu çalıştırıyoruz (mavi renkte)
    4. MT6589_Android_scatter_emmc.txt dosyasınıda flashtoolu çıkarttımız klasörün dizinine atıyoruz
    5. Flash tooldan Scatter-loadinge tıklıyoruz ve MT6589_Android_scatter_emmc.txt dosyasını buluyoruz
    6. Flash toolda çıkan pencerede sadece recovery kutucugunun tikli olması gerekiyor...
    7. BU ADIMA DİKKAT: Flash tooldan DOWNLOADa tıklıyoruz ve Telefonu BATARYASIZ bir şekilde USB kablosuyla PCye baglıyoruz, dink diye ses duymanız gerekir eger ses gelmezse Telefonun SES kısma tuşuna basın(bende bu şekilde oldu)
    8. ve yükleme başlayacak, telefonu kesinlikle yükleme yaparken pcden çıkarmayınız...

ZP950+ ROOT etme
    Gerekli dosyalar:
    http://file.karelia.ru/245k7v/

1. CWM yükledikten sonra SD card içine yukarıdaki zipli dosyaları atıyoruz
    2. Telefonu POWER + SES(+) açma tuşu ile açıyoruz
    3. CWM menüsünden ses tuşları ile sd kartın içine attıgımız zipli dosyayı buluyoruz ve POWER tuşu ile kuruyoruz(power tuşu olmaz ise HOME tuşu ile deneyin) 'select zip file from sd card .... Taiwan101_SuperSU_Pro_v1.03.zip
    4. Telefon yeniden başlayacak ve tekrar CWMye girip aynı şekilde Superuser-3.1.3-arm-signed.zip dosyasını kuruyoruz.
    ROOT işlemi tamamlanmıştır, telefonunuzda artık SUPER SUyu görebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_wanted -- 18 Mayıs 2013; 14:57:21 >

• Dostum 250 dolara gördüğün c2 modelidir. ekran kalitesi ve rom farkı var. c2 normalde aliyun yüklü android yüklendiğinde 980 olarak gözüküyor. getirtme işi posta yoluyla oluyor ,şansın bol olsun takılırsa ağır cezası var artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeeSH86

Dostum 250 dolara gördüğün c2 modelidir. ekran kalitesi ve rom farkı var. c2 normalde aliyun yüklü android yüklendiğinde 980 olarak gözüküyor. getirtme işi posta yoluyla oluyor ,şansın bol olsun takılırsa ağır cezası var artık

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-New-5-ZOPO-C2-MTK6589-quad-core-Smartphone-1GB-RAM-4GB-ROM-Android-4/891997613.html

bu hangisi şimdi ekranı daha iyi olan mı değil mi anlamadım nasıl boyle bir fark oluyor neye göre ayırt edeceğiz

• Verdiğin linkte ki c2 modeli. 980 de 16 gb rom ve sharp ekran var 350 dolar civarı.

http://www.zopomobileshop.com/89-zopo-zp980-smartphone.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeeSH86 -- 18 Mayıs 2013; 16:59:59 >
  • zp950 ile nasıl hd video çekiliyor arkadaşlar bulamadım ayarını yardım edbilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 20 Mayıs 2013; 19:20:51 >
  • MÜHENDİSLİK MODU ile ZİL SESİNİ ARTTIRMA

*#*#3646633#*#* tuşluyoruz
    Hardware Testing / Audio / Loudspeaker Mode / Type:Ring / Level:Level 0 / Value : 255 / Max. Vol : 160 olarak girin ve SET tuşuna basın işlem tamamdır daha sonra tel. yeniden başlatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha Ç.

arkadaşlar bazı sıkıntılardan dolayı inceleme falan yapamadım kısaca kullanan biri olarak görüşlerimi söyliyim genel anlamda memnunum imei değiştirmeyi videodaki gibi bende yaptım

Taha kardeşim titreşim olayını bulamadım sanırım titreşim sabit bi değişiklik yapamıyoruz.
    MÜHENDİSLİK MODU ile ZİL SESİNİ ARTTIRMA

*#*#3646633#*#* tuşluyoruz
    Hardware Testing / Audio / Loudspeaker Mode / Type:Ring / Level:Level 0 / Value : 255 / Max. Vol : 160 olarak girin ve SET tuşuna basın işlem tamamdır daha sonra tel. yeniden başlatın

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_wanted

quote:

kardeşim ben bi arkadaşa 2 tane yanında getirtim, ticaret için sürekli uzak doğuya gidip geliyor, ben 600 dolara aldım zopomobiledan almış 2 tane 2 aydır fln kullanıyorum mükemmel cihaz, düşünürsen elimde 1 tane fazladan var pm yolla

Hocam bi inceleme yapsan da bizderde tecrübelerinden faydalansak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veron

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_wanted

quote:

Hocam bi inceleme yapsan da bizderde tecrübelerinden faydalansak.

arkadaş zp980 soruyomuş ben yanlış yazmışım yaa bende zp950+ var

• crazy'ye saygılar.. . "MÜHENDİSLİK MODU ile ZİL SESİNİ ARTTIRMA" işe yaradı. . . Teşekkür ederim . . .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.