Şimdi Ara

Zopo ZP999 inceleme videosu 'MT6595, 5,5' Full HD ekran ve fazlası' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön sipariş olayından sonra bu telefona karşı önyargı oluştu. bu modelin en az fiyatı 899 tl olur zira küsürlü rakamlar vardı sitesinde. sd kart çıkan pil tuşların en altta olması çok önemli detaylar. 700 tl olsa ne hiç fena olmaz. huawei g7 ninde öyle aman aman bir yanı yok. lg g2 yine iyi seçenek olur eğer bu telefon 1000 tl olursa. garanti kadar yazılım güncellemesi de önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel telefon yapmış adamlar

• İnceleme için teşekkürler

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesut Abi bizleri dikkate aldığın için öncelikle teşekkür etmek isterim.İncelemedeki eksiklikleri gidermişsin.Ayrıca senden de özür diliyorum.Biraz fazla yüklenip , eleştiri yaptım.Kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 19 Şubat 2015; 17:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONIONBUD

" MicroSD kart yuvası ile depolama alanı arttırılabiliyor ve isteğe göre 32GB dahili depolama alanı yerine bütün uygulamaların SD karta kurulmasını da sağlayabiliyorsunuz."
    Bir tuhaflık var.Gerçi yanılmıyorsam Erdi bey G3 e 256 gb microsd tanıtabilmişti.
    Zopo ZP999 inceleme videosu 'MT6595, 5,5' Full HD ekran ve fazlası'

32GB dahili hafızası ve MicroSD slotu var. İstersen MicroSD kart ile hafızayı arttırabilirsin. Yanılıyorsun, çünkü 256GB'lık MicroSD kart piyasada yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

1000TL bence bu telefona fazla. Sonuçta g2 ye de bu fiyatlara sahip olunabiliyor. 800 TL gerçekten daha mantıklı olurdu. Yinede cihazı 45,500 puan alması şahane

Ne g2 ymis bu cihaz da meizu mx4 de g2 dwn daha iyiler marka takıntınız ve fanboyluğuniz varsa oşler başka

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

" MicroSD kart yuvası ile depolama alanı arttırılabiliyor ve isteğe göre 32GB dahili depolama alanı yerine bütün uygulamaların SD karta kurulmasını da sağlayabiliyorsunuz."
    Bir tuhaflık var.Gerçi yanılmıyorsam Erdi bey G3 e 256 gb microsd tanıtabilmişti.

32GB dahili hafızası ve MicroSD slotu var. İstersen MicroSD kart ile hafızayı arttırabilirsin. Yanılıyorsun, çünkü 256GB'lık MicroSD kart piyasada yok.

Yanlis hatirlamiyorsam 512 256 ve 128 gb ss kartlari tanitmisti kingstong

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Yanlis hatirlamiyorsam 512 256 ve 128 gb ss kartlari tanitmisti kingstong

Piyasada 128GB üstünde MicroSD yok şu anda. 512 GB'lık SD kart var. 256GB'lık MicroSD tanıtılmadı diye biliyorum, eğer tanıtıldıysa bile satışı yok.

• şimdi zenfone2 ile bunu arasında kaldım.Hangisi daha iyidir acaba?

• Arkadaslar bu telefonun aktif kullanicisiyim. OTA guncellemeler sonrasi GPS kullanim disi kaldi, hicbir sekilde baglanmiyor ve bir turlu cozum bulunamiyor. Ancak inceledigim kadariyla, bu problem bazi cihazlarda mevcut. Yani bazilari benim gibi ayni problemi yasarken bazilarinin telefonlari guncellemeler sonrasi halen problemsiz. Bu telefonu alirken bu durumu goz onunde bulundurun.

• Görüntülü aram var mı? 2 hat aynı anda aktif mi? 2 hatta da aynı anda 3G açılıyor mu?

• Yurtdışı alışveriş sitelerinde en ucuz kaç dolar ?
    Piyasa yapan oldu mu ? Ben orginal zopo yu 400$ dan aşagı göremedim.
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    peki zp999 mu mx4 mü ???*
  • mesut çevik quatro f1453 ü neden incelemiyor acaba ?

• Çok güzel bir inceleme, ne zaman satışa çıkacak bu telefon?
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    lg g2 mi kaldı piyasada lg g3 un fiyatı 1300 tl . bu telefonda 933 mhz 3g ram var. lg2 ile karsılastırılamaz bile. yazılımın neresi önemli anlamadım. cok güncelleme yapan firmanın demekki telefonun yazılımsal olarak eksik piyasaya çıkarmıştır. telefon 46.000-47.000 antutu bandı var lg g3 desen s5 desen note 4 desen anlarımda g2 ne ?
  • bu telefon hakkında daha fazla bilgi almak iştiyorsanız.

http://forum.donanimhaber.com/m_98930237/f_//tm.htm#100043768

takip edebilirsiniz.
  • cengiz_k C kullanıcısına yanıt
    sıkıntı bendede oldu.
    http://www.zopomobile.com/?p=1
    burada son güncellemeli rom var. genelde güncelleme yapmıyorum. gerek yok.
    gps kurtarmak için google playerden gps status&toolbox ve fastergps indir kur. düzeliyor.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    görüntülü arama var. 2 hat aktif. 3g de var 4g de.
  • karadağlı123 K kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım tüm zopo modellerinde görüntülü arama olur. Yakında telefonumu yenilemeyi planlıyorum. Şuan 2. defa serviste. 5,5" biraz büyük onun dışında ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi duruyor.

Peki ne zaman satışa çıkacak ve fiyat konusunda bir bilgi var mı? Kendi sitesinde 310 dolar şuan.http://www.zopomobileshop.com/en/305-zopo-zp999-mt6595m-smartphone.html Sanırım 1000-1100 arası gelecek. İnşallah 900-1000 gibi gelir. Keşke aynı donanım ve özelliklerde 4,5" bir model de yapsalar. Küçüldükçe dandikleşiyor modeller hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 26 Şubat 2015; 14:37:00 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.