Şimdi Ara

Zor Baba dördüncü kez vizyona hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zor Baba dördüncü kez vizyona hazırlanıyor
    Sinema dünyasının en beğenilen yapımları arasında yerini almayı başaran Meet the Parents ya da ülkemizdeki adıyla Zor Baba serisinin, dördüncü kez vizyona çıkması için görüşmelere başlamış durumda. 

Meet the Parents 4 geliyor

Hollywood kaynaklarının raporlarına göre Universal Pictures, dördüncü filmin planlamasına başladı. Önceki 3 filmin senaristi ve en son filmin yapımcısı olan John Hamburg, yeni filmin senaryosunu yazacak. Yönetmen ise şimdilik belli değil. Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo ve Blythe Danner dördüncü film için yine kameranın karşısında olacak. 

Ayrıca Bkz.Chris Evans, Marvel Sinematik Evreni'ne farklı bir karakterle dönüyor

2000 yılında bir hemşire olan Greg Focker’ın (Ben Stiler), kız arkadaşının babası olan eski CIA ajanı James’in (Robert De Niro) güvenini kazanmak istemesiyle başlayan macera, 2004 yılında Zor Baba ve Dünür, 2010 yılında ise Zor Baba 3 ile devam etmişti. Üçleme toplamda 1.13 milyar dolar hasılat elde etti. 

Kaynak:https://deadline.com/2024/12/meet-the-parents-robert-de-niro-ben-stiller-returning-universal-1236199670/

• ulen hepsi sağdaki kız hariç hepsinin tek ayağı çukurda "hala zor baba" filmi çekiyorlar neden bunu da izleyecek milyonlarca insansı yaşıyor çünkü.
    bilgi : Baba olan Robert De Niro "damattan" genç duruyor karıştıranlar oalcaktır.

• hard father

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.