Şimdi Ara

Zor bir eşkenar üçgen sorusu :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Arkadaşım sormuş, uğraştım yapamadım. Üniversiteden mezun olalı bir kaç yıl oldu bilgi falan unutmuşuz. Yapabilene teşekkürler şimdiden.

ABC ÜÇGENİ EŞKENARDIR.

X KAÇ DERECE?

Zor bir eşkenar üçgen sorusu :)

Kesinlikle vakit kaybı sırf insanların vaktini yemek için sorulmuş bir soru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevabı bir arkdaşım yazmış ama pek okunmuyor onu inceliyorum. Cevap kaç bende bilmiyorum arkadaşlar. Dediğim gibi vakti olmayan arkadaşlar uğraşmasın, lise de iken yapabileceğim bir soru idi artık yapamadım. size sordum .
  • Cevap 30 değil, 30 olması için 12 ve 6 şeklinde verilen açıların eşit olması gerekirdi.

• hala bulamadık arkadaşlar çözümü.
  • siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt
    sonuç 18 derece çıkıyor da kısa bir yolu yok galiba bu sorunun teoremlerden geliyor yanıt.
  • Soru bu haliyle eksik içerdeki 3 doğru eşit olnadı gerekir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zamanda Lami teoremi ile 30derece geliyor

• 18 cevap. yağcı üçgeni diye aratıp bulabilirsiniz. ayrıca kopyala yapıştır yaparak çözülecek gibi görünüyor ama o sorulardan çok daha zordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 14 Mayıs 2021; 20:58:48 >
  • Cevap 18. Ucgeni yapistirinca cikmasi lazim. Ayni soruyu bende uniyi kazaninca buraya atmistim. Tarih kendini tekrarliyor :)

• Kendi cozum videosu vardi hatta kendi yazdiktan sonra cozememis (o nasil oluyor anlamadim ama) bir mat forumunda bunu paylasmis ve 60 gun sonra cozulmus.

Kanalinda kendi cozumunu ve yapilan diger cozumlerini anlattigi bir video vardi. Siz seversiniz hocam boyle seyleri. gormussunuzdur belki de

• evet hatta 60 gün sonra çözen yine kendisiydi. ben de çok uğraşmıştım ama sıradan kes yapıştır sorusu değildi izledim çözümleri

• Hocam bence cok ust duzey cozumlerdi. Aslinda cogu benzer mantikla geliyor ama. Besgene tamamlama sonrasinda dikdortgen vs veya iceriden o kadar es ucgen cizip o karmasada cozume ulasmak saglam kafa istiyor bence.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.