Sevgili dostlar, winamp ile shoutcast üzerinden, kiralanmış bir host aracılığı ile radyo yayını yapıyoruz. Ancak bir sıkıntımız var. Anons için falan winapma eklenen shoutcast eklentisinin output seçeneğinden ses kartını seçip ortaya çıkan tuşa basarak mikrofona konuşuyoruz. Bir espri yaptığımız zaman ikinci bir kanaldan kahkaha efekti v.s. yayınlama imkanımız olmuyor. Shoutcast'ta çalışan winamp mixer eklentisi falan var mı? Ya da kullanabileceğim bir mixer programı? Traktör 2 programını kurdum, ancak Traktör2 programında sunucu olarak icecast belirtiliyor. Shoutcast'a ait ip numaraları ve port numaralarını yazıyorum ancak on air tuşuna basmama rağmen yayın yapamıyorum.
Şimdi sorular: 1. Winamp'a adam gibi bir mixer eklentisi var mı ? 2. Traktör programını icecast yerine shoutcasttan yayın yapmak için kullanabilir miyiz? Evet ise nasıl? 3. Hayır kullanamaz isek, icecast üzerinden nasıl yayın yapabiliriz ? Bu konularda bilgi sahibi olan dostlar varsa yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum. Saygılar.