Şimdi Ara

Zor durum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzun süredir forumda takılıyorum ve insanların paylaştığı sorunları okuyodum ve çoğuda derdine bir çözüm buluyor forumda.

Ben başkalarının konularına yorum yapmadım çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler.. Neyse konuya geleyim

Ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim ve okuduğum bölümde %50 bursluyum. Geri kalanını ailem karşılıyor ve ailemin durumu pek iyi olmadığı için bana verilen harçlık az oluyor. Kaldığım evin kirasını kendim ödemek istiyorum, telefon almak istiyorum vs daha doğrusu kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum ama yapabiliceğim bir iş aklıma gelmiyor.

Geçenlerde bir arkadaşım eminönü'nden boncuk alıp bileklik yaparak internetten satmaya başladı ve baya bir başarılı oldu iyi para kazanıyor.

Bende al sat şeklinde yada alıp üzerine emek verdikten sonra satabiliceğim bir iş arıyorum.

Uzattıysam kusuruma bakmayın önerilierinizi bekliyorum

• JoAlvess J kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba biraz garip gelebilir ama eğer çevreniz varsa bitkisel kür yapıp satmanızı öneririm. Birkaç tane yag ot vs şeyleri karıştırılmasıyla oluşturulan karışımlar var. Kilosu 10-15ten olan şeylerden oluşan bir kür bulup, 1'er kilo alsanız her malzemeden. Küçük şişelerde satabilirsiniz. Aktarlara bakarsınız çok küçük şişelerde bu kürler 15-20 liradan satılmaktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoAlvess

Çok uzun süredir forumda takılıyorum ve insanların paylaştığı sorunları okuyodum ve çoğuda derdine bir çözüm buluyor forumda.

Ben başkalarının konularına yorum yapmadım çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler.. Neyse konuya geleyim

Ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim ve okuduğum bölümde %50 bursluyum. Geri kalanını ailem karşılıyor ve ailemin durumu pek iyi olmadığı için bana verilen harçlık az oluyor. Kaldığım evin kirasını kendim ödemek istiyorum, telefon almak istiyorum vs daha doğrusu kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum ama yapabiliceğim bir iş aklıma gelmiyor.

Geçenlerde bir arkadaşım eminönü'nden boncuk alıp bileklik yaparak internetten satmaya başladı ve baya bir başarılı oldu iyi para kazanıyor.

Bende al sat şeklinde yada alıp üzerine emek verdikten sonra satabiliceğim bir iş arıyorum.

Uzattıysam kusuruma bakmayın önerilierinizi bekliyorum

Kardeşim bence de internetten satış işine koyul. Insta dan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.