Şimdi Ara

Zor durumdayim,yardim ederseniz sevinirim..(LenovoA806)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefon son zamanlarda ozellikle sarji azaldiginda kapanmaya ve acilis ekraninda sabitlenip yeniden baslatma yapmaya baslamisti.hard formatla bu sorunun cozulecegini dusundum ve recovery moddan hard format attim.Hay atmaz olaydim o kadar pismanimki :( Telefon simdi sarjdayken calisiyor ama sarjdan alinca yeniden baslatiyo ve acilmiyor.dort tane rom attirdim yine ayni.. Su an 4.4.4 cince ingilizce dilli bir romla sadece sarjdayken kullabiliyorum. Lutfen yardim edin ogrenciyim ve yeni tel alacak param yok,bunun cozumu nedir arkadaslar eger yazilimsal bir sorunsa gerekirse burdan tarif edin bilgisayardan rom atayim lutfen buna cok ihtiyacim var ...
     Zor durumdayim,yardim ederseniz sevinirim..(LenovoA806)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonu aldığında gelen orjinal romunu at. sorun devam ederse bu rom üzerindeyken servise gönder garantisi devam ediyordur muhtemelen..
  • Yok hocam ne garantisi yurt disindan geldi telefon,telefon bana geldiginde rom konuyu acan arkadasin romunun aynisi onu mu atayim?

• Pardon konuyu acan derken bu konuyu acan
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99623306&p=1&anchorToGo=99623306#99623306

• burdakileri yüklemeyi dene orjinal rom bunlar görünüyor

http://www.needrom.com/download/a806-usr-st1432-1408071922/

http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 26 Temmuz 2016; 1:14:06 >
  • Bunlarin nasil yuklendigine dair video anlatim var mi ben acemiyim biraz,bildigim kadariyla samsungta atmis oldugum romu hatirlarsam lenovonun bir programi vardir ordan girip dosyalari tek tek olmasi gereken yerlere yapistirip next diyorduk sanirim mantik bu mu usta?

• badworld96 B kullanıcısına yanıt
    Selam lenovo nun resmi rom indirme ve yükleme programı var ben kendi telefonum A6010 için orjinal stock romu indirip yükleme işlemini yaptım sizin telefonunuzuda destekliyordur büyük ihtimalle stock rom yüklerseniz sorununuz düzelebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • as bana bu konuda tam olarak yardımcı olursanız sevinirim,yani şöyleki bana bu telefonun orjnal romunu bulup nasıl yükleyeceğimi anlatır mısınız pm'den rica etsem,gerçekten çok memnun olurum ...
    Selam yorumunuzu yeni fark ettim biraz araştırma yapmam gerekiyor sizi bilgilendiririm
    Lenova ya arayın yada mail atın bilgi alabilirsin
  • Edit: Arkadaşlar sorun batarya imiş,bunu zor ulaştığım başka bir şahsın lenovo bataryasını deneyerek anladık.Bugün Aliexpressten batarya sipariş ettim umarım 25 gün içinde elimde olacak.. Sevgilerimle sizi yine bilgilendireceğim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.