beyler zor kitap lazım hızlanmak için günde 10 soru çözecem ne önerirsiniz limit iyi midir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
zor paragraf kitabı tavsiye

-
-
paragraf çözerken beni boguyolar 1 tane zor bitircem
-
aynısı ağa ama hızlanmak lazım onun için çözdürüyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geç fark ettim, siz etmeyin diye yazıyorum. Boşuna uğraşıyorsunuz. Şu anda çözeceğiniz paragrafın sınava herhangi bir katkısı olmayacak, ha denemelerde moral yükseltir orası ayrı. Sınava 2 ay kala başlayın günde 40 soru ile çıkmış ales + yks (20 yıl falsn geriye gidin) sonra da kaliteli 2-3 yayından türkçe denemeleri çözün günde birer tane fulleyin geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence boşa uğraş değil,ezelden beri günlük 40 paragraf yapan fosforcular 5 net mat yaparken 35+ tr koyabiliyor sabit geçen sene çok sasırıyordum bu olaya ama hepsinin ortak yönü bu rutin bilmemne
40dk paragraf okumaya mentali odaklamak amaçlı lazım gibi
abi birebir aynısını düşünüyordum dh hocası illaha alacaksın dedin fazla ters yapamadım 30 33 net dil bilgisi olmadan geliyor hızlanmak için çözeceksin dedi tamam dedim mantıklı da geldi söylediği günde 10 10 hızlandırır limit kronometre zor mudur cevap lazım la
Tamam da mentali odaklamakta vs sıkıntı yok zaten, 2 ayda çok rahatça alışılır. Fosforcu olmayan derece öğrencilerine bak onlar da son aylarda bastırıp 35+ türkçe koyuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todrsv -- 18 Ekim 2023; 23:51:52 >
la oglum zorlama fazla kadın dediyse vardır bildiği s@key1m kafam karışık zaten tüm planlarım alt üst oldu en kötü son 2 ay ona çalışacağım süreyi ayt mat denemelerine harcarım daha iyi olur
derece öğrencileri bu aylardan da o netleri yapmıyor mu şuan 100 civarındaki adamın zaten 35 15 35 15 alsan 100 yapıyor
ben bu seviyelerdeyim tr dandik gelince 100ün altına inebiliyorum,tr brans atiyim diyorum günlük,tr branştan sonra hayata küsme geliyor
Seni zorlamıyom ki cöz dediyse çöz işte .d
Ayt mat denemesine harcarsın son iki ayı daha iyi olurmuş öyle deyolla
Yok ya ben 30 ile başladım sene içerisinde de 35 civarı falan yapıyodum son aylarda yüklenince (iki güne bir deneme, fazlası değil) sınavda 39-1 geldi
arkadaş baksana bi ben 12 konu bitince prob başlayacaktım yok şimdi oran orantıyı çöz hemen problemlere başlıyoruz dedi ilk 12 konu ve problemler beraber giderse sorun olur mu
dershane rehberlikcilerini direk dinleme,ezbere konuşuyorlar yüksek ihtimal seni gram takmıyorlar zamanında sınavdan çok düşük sıralamalar yapan insanlar zaten çogu
sana ne uygunsa öyle ilerle aynı anda gitmen zor problem sorularında sorun olabilir çünkü temel mat da ölçüyor bazı sorular ama benim dedigim de dogru diyebbisey yok
ben de o kafada gitsem daha iyi de dershanedeki ana derece sınıfına giremicem gibi ya bu netlerle o yüzden tr koparmam gerek,mezunlarda her deneme paso ilk 3 deyim de 12+mez larda gerileme oluyor derece sınıfı da önemli ek ders bakimindan
Bak işte bu mantıklı bir argüman hocam. Dershanen de iyiyse derece sınıfına girmen çok iyi olur. Yine de yapabiliyorsan daha çok ayt kasarsk yapmanı öneririm bunu şu sıralar
aytde kimyada 1 2 konu harici eksigim yok paso soru cözerim yüksek ihtimal
biyolojide de yok ama detayları ögrenmek amaçlı sıfırdan aldım
fizik aynı şekil sıfırdan
mat sıfırdan
dershanede iyi denilebilicek öğrenciler şuan ağırlıklı lti çalışıyor,zaman bol diye gerisini iyice sağlamlastırmak istedim ben
IQ paragraf ve limit paragraf soru bankası. bu ikisinden birini al bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
limit dediğin kronometre mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X