Evet arkadaşlar, ben de bir mp3 player almak istiyorum fakat bu dijital müzik çalarlar hakkında pek de fazla bir bilgim yok. Gönül isterdi bi iPod Video alabilmek ama o fiyatlar pek de alınır gibi değil. Aklımda bir kaç markanın birkaç modeli vardı, bunlardan bir kaçını kendimce eledim. Creatice Zen Neeon2 için hatalı, arızalı üretim, sürekli sorun çıkarıyor denilmiş vazgeçtim. Crea A12'ye baktım ama Samsung'la Crea'yı aynı kefeye koyamadım açıkcası. Philips SA 3125 ise pil ömrü ve tasarım olarak hoşuma gitmedi ve son olarak alttaki 2 model arasında kaldım. Sandisk kaliteli bir ürün ve artısı arttırılabilir hafızaya sahip olması ama radyosu yok. Samsung ise inanılmaz hoş bi tasarım ve radyoya sahip ve sizin fikrinizi almaya karar verdim. 200~250YTL arası 2GB kapasiteli bir ürün önerebilir misiniz?
SanDisk SD-MX4 2GB - 209YTL
-----------------------------
Samsung YP-K3 2GB - 229YTL
Sandisk
sansanın 1 artısı da video oynatabilmesi.samsung yalnız foto gösterebiliyor.samsungun menüsü de bi harika,cok degişik.sansa nın da 3 boyutlu bir menusu var.samsungun 16 ohm da 15 mw ses cıkısı var ama user eq yok galiba.hazır eq lar var.sandiski bilmiyorum.samsung da cok ince.anlaşılan zor bir karar 2 playerden birini secmek...+samsung ypt9 da iyi.bence bu ikisinden de daha iyidir.22 mw cıkış var.tabi fiyatı da fazla biraz.user eq su da var artı bluetooth.video da oynatır ama hafıza artmıyor.2gb si 279 ytl teknosada...kolaygelsin
Bence scandisk bi arkadaşım kullanıyodu ve mennundu sanada bunu öneririm
Sansa'yı az çok biliyorum. İlk çıktığı zamanlar nişanlıma almıştım bitane 320liraya Hemen firmware filan yükleyip avrupa versiyonlarında donanımsal olarak da radyo olmadığını ilk elden anlamıştım. Ama tabi başka mp3 player deneyimim yada teknik bilgim pek olmadığı için pek bişey söyleyemeyeceğim. Bir tek o yuvarlak navigasyon tuşu ürünün geri kalanının kalitesine göre biraz yetersiz gelmişti bana, hepsi bu. Bütün bu görsel ve kullanımla ilgili detayı geçtikten sonra benim merak ettiğim ses çıkış kaliteleri ve güçleri açısından birşeyler söyleyebilir misiniz?
Samsung YP-K3
Zannedersen Samsung alıcam. Viedo benim için pek önemli değil ve TeknoSA da 199YTL'ye düşmüş fiyatı.
Samsung YP-K3
güzel aletmis bende samsung alabilirim bu aksam belli olacak
Sandisk Sansa'yı göz ardı etme derim.Ses kalitesinin iyi olduğundn bahsediliyor forumlarda.
Arkadaşlar, dün akşam Samsung YP-K3 aldım. Orjinal halinde radyo yoktu ve başladım araştırmaya. Bütün Avrupa ve Amerika ülkelerindeki modellerde radyo olduğunu görünce ümitlendim tabi ama en sonunda öğrendim ki sadece Türkiye'de kullanılan YP-K3QB/KNT modelinde radyo yok, yani dünyanın geri kalanın da var. Bunun dışında güzel bir alet ve bir çok ön tanımlı equalizer ayarı haricinde kullanıcı tanımlı equalizer seçeneği de var.
ooo gerçekten zor seçim ama benim tercihim sandisk olurdu nedeni hem biraz kar edersin fiyatı iyi hemde çok şık duruyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme