Şimdi Ara

zoraki r1 6 patlar ile alakalı birşey dicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sarjorlu 14 lülerde atış sırasında kurmakolu geriye gittiği için sesi arka taraftan iyi duyuyoruz

ama bu 6 patlarda fişek yuvada sabit kaldığı için tüm sesi alevi önden veriyor,6 patların arkası kalın duvar gibi olduğu için,arka taraftan sesi pığğ gibi duyarız...sanki pığğ diye ses çıkarıyor gibi gelir yani sesi arkadan daha az duyabiliyoruz

14 lülerde ateşleme iğnesi bota kalıyor ileri geri sallanıyor,horoz çekip bırakınca iğneyi ittiriyor fişeğe deyiyor

r1 lerde tetiğe basarken azcık ağır gelebiliyor bu yüzden horozu çekince tetik yumuşuyor

demin pc nin ekran ışığında aklıma gelmişken bakayım dedim

r1 lerde horozu çekmeden fişek topuna ışıkta yandan baktım iğne topa deymiyor
    horozu çekince,top yarım tur dönüyor,ama ışıkta baktım iğne hala topa deymiyor

yani horoz çekili,tetik yarım çekili duruyor ama iğne topa deymiyor

tetiğe basıncaitetik basılı iken horoz inerken iğneyide iteliyor ve ışıkta yandan bakınca horoz ile beraber iğnede topa geliyor

ama horoz inikken,tetiği serbest bırakırken iğne içeri girip kayboluyor

yani 14 lüdeki gibi değil,iğne boşta durup horoz arkadan vurunca iğneyi iteliyor gibi görünsede

tetik çekili iken horoz inince iğneyi iteliyor,ama horoz inikken,tetiği salınca iğne geri kaçıyor

çok ilginç yapmışlar,şimdi böyle desemde yaşı küçük olanlar böyle inceleme yapmayanlar görmeden anlamadan bakmadan yorum yapanlar anlamaz

ama alıp deneyin derim,14 lü yanında bir tanede 6 patlar iyi gider

• s and w nin 686 modeliymiş,gerçek olanlara bakınca onlarda 6 patlar sanıyordum ama bir videoda adam 7 tane attı belki özel yapımdır,ama 9m çapı 6 tane sığması lazım

https://www.youtube.com/watch?v=8X0j41ppGW0

https://www.youtube.com/watch?v=jRmo1ue5WII
  • Türkçe öğretmenin ölmüştür inşallah bi nesil daha böyle öğrenmesin dilimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

Türkçe öğretmenin ölmüştür inşallah bi nesil daha böyle öğrenmesin dilimizi

50 yi bile zor aldığım dersti

türkçe tarih coğrafya çok gereksiz derler,önemli olan matematik fizik mühendislik gelişim türü şeyler

uzaylılar bile konuşmuyor telepati kuruyor,çünkü yazmak konuşmak çok gereksiz

teknik olayı anladınmı tamamdır,yukarıda tekniği yazıyor,14 lülerden farklı çalışma şekli var
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Örnek gösterdiğin silahları en ufak parçasına kadar söküp toplayabilecek kabiliyete sahibim ama dediğinden hiçbirşey anlamadım. Burda Türkçenin önemini görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

Örnek gösterdiğin silahları en ufak parçasına kadar söküp toplayabilecek kabiliyete sahibim ama dediğinden hiçbirşey anlamadım. Burda Türkçenin önemini görüyoruz

6 patlar atıs sırasında çok takılma yapmıstı,fısek sısıp gerıyemı gıdıyor ondanmıdır
    top donmeyıp horoz cekılmıyor o sekılde tutukluk yapıyor

birde bu toplu tabancalar dayanıksız olur diyorlar içinde basıncdan dolayı sorun oluyormus
    cok atıs yapmamak lazım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 14 Ocak 2017; 18:25:41 >
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Bendekiler hiç tutukluk yapmadı. Ömür bakımından da kızaklı silahlardan daha uzun ömürlüdür
  • genelde 9 mm 14 lü mermisi atarım onlar tutukluk yaptırıyordu,horoz çekilmiyor top dönmüyordu aç kapa yapınca oluyordu
    hatta arkadaşa atış yaptırdım 9 mm mermisi iyi ses kıvılcım verdi ama seri atamadı bu ne diyordu
    neresi takılıyor anlamadım yuva geri salması büzüklük hepsi aynı

olmazsa özkursan uzun 9mm toplu sunu kullanırım

r1 ler güzel ama fabrika r2 modele geçmiş onların kabzesi daha ince,bunlar daha orjinal model 686 gercekle aynı duruyor

Smith & Wesson 686 dan alınmaymış,ama 686 2.5 inç yok 3 inç var,yani orjinali 3 inç

kurusıkılarda 2.5-4.5-6 inç olanlarda
    6 inç namlu abartı geliyor bedava verseler almam.

4.5 olan iyi kowboy tarzı ve kılıfta namlu orta uzunluk iyi duruyor

ama 686 lardaki gibi zencilerde olur kısa namlu 2.5 inç iyidir,kurusıkıda 2.5 inç ama orjinalde 3 inç

bu son zamanlarda yeni modelde 3 inç yaptılar ama kabzeyi incelttiler

birde plus yapmışlar 7 tane atıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=0QUKIuECqaE
    https://www.youtube.com/watch?v=8X0j41ppGW0

buda normal 6 adetlisi
    https://www.youtube.com/watch?v=jRmo1ue5WII

acayip güçlü ama
    https://www.youtube.com/watch?v=Nn2XX81_kPU

kurusıkı satısta 6 ve 12 adet yazıyordu 12 lı olan 8 mm galıba

6 patlardan sonra baretta 14 lüler kaba geliyor

kurusıkı almada yasal sayı kaç acaba,dükkan 3 diyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 15 Ocak 2017; 6:55:50 >

• Düğünümde gerçeği almaya param yetmediği icin Ekol Viper 6 inch toplu tabanca aldım.200 mermi attım top şişti ama araliksiz attım ve normalde ucu sivri mermisi kullanin bildigimiz kurusıkı mermisi kullanmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Düğünümde gerçeği almaya param yetmediği icin Ekol Viper 6 inch toplu tabanca aldım.200 mermi attım top şişti ama araliksiz attım ve normalde ucu sivri mermisi kullanin bildigimiz kurusıkı mermisi kullanmayin

mermıdekı yesıl plastık ıcınden dısarı cıkıp yuvada ıttırme yaparak
    bos mermının gerıye dayanmasına neden oluyor,top donmuyor horoz cekılmıyor,her 6 atısta ugrastırıyordu,topu yuvadan yana dogru cıkar tak duzelıyor
    topluları pek kımse almıyor,en ıyısı 14 lu
  •  zoraki r1 6 patlar ile alakalı birşey dicem

toplu mermisi bu kullanılması gerekende bu 14 lu kurusıkı tabanca mermisi belki sorun çıkartır en azından ekol de sorun çıkmadı hic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 15 Ocak 2017; 23:41:40 >
  • agzı buzguluyu denemedım sorun cıkarmaz gıbı sankı
    yesıl olsa dısarı tasıyor
  • 12li dediğin flobert mermi atıyor k10 diye geçiyor türkiyede yok. Ben kaç kutu attım özkursan codex r1le bişey olmadı hep size mi denk geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ıyı duran r1 2.5 ınc gıbı

bıde ıkı adet olsa ıkı elde guzel oluyor :D

ikiz kuru sıkı kullananlar vıdeolarda bırı sıyahsa dıgerı krom kullanıyorlar

ıkısıde aynı olsun dıye alan olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.