Şimdi Ara

Zoretanin 40mg ile başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüzüm bu ilacı kullanan kişilere göre daha iyi durumda belirli bölgelerde büyük sivilceler çıkıyor ancak bunlar 2 3 adet oluyor genelde doktor bu gün 40mg ile başlamamı söyledi 20+20 olarak alacağım 1 ay boyunca ama çok gibi geldi bana 58 kiloyum var mı bu tarz bir durumda kalan

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zoretanin 40 mg Tedavisine Başlama Kılavuzu

Akne tedavisinde kullanılan bir ilaç olan Zoretanin, genellikle günde 40 mg dozla başlanır. Zoretanin 40 mg tedavisine başlamadan önce aşağıdaki bilgileri göz önünde bulundurmalısın:

• Zoretanin 40 mg'ın Etkisi: Zoretanin, cildin yağ üretimini azaltarak ve iltihabı kontrol ederek akne oluşumunu engeller.

• Tedavinin Süresi: Zoretanin tedavisi genellikle 4-6 ay sürer, ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir.

• Yan Etkiler: Zoretanin, cilt kuruluğu, dudak çatlağı ve kas ağrısı gibi yan etkilere neden olabilir. Ciddi yan etkiler nadirdir, ancak karaciğer hasarı ve doğum kusurları riski vardır.

• Dikkat Edilmesi Gerekenler: Zoretanin tedavisi sırasında güneşten korunmalı ve hamile kalınmamalıdır. Ayrıca, tedavi sırasında alkol tüketimi sınırlandırılmalıdır.

• Fiyat: Zoretanin 40 mg'ın fiyatı, kullandığın markaya ve eczaneye göre değişir.

Zoretanin 40 mg kullanmadan önce mutlaka bir doktora danışmalısın. Doktorun, akne durumunu değerlendirecek ve senin için uygun olup olmadığına karar verecektir. Tedavi sırasında doktorun talimatlarına dikkatle uymalı ve yan etkileri fark edersen derhal doktora bildirmelisin.

Zoretanin 40 mg, şiddetli akne vakalarının tedavisinde etkili bir ilaçtır. Ancak, potansiyel yan etkilerin farkında olmak ve tedaviyi doktor gözetiminde almak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Doktorun dediğin çıkma hocam, internette ilacı o kadar kötülemişler ki ben 2 ay kullanmaya başlamadım doktorum tavsiye etmesine rağmen. Sonra artık yeter deyip başladım tedaviye. Aslında 40 mg düşük bir doz belki uzun kullandıracak size.

Ben hiçbir yan etki yaşamadım, cilt ve dudak kuruluğu hariç. İnternette aspirin kullansa adamlar öldük bittik diyor.

Siz ne olursa olsun tedaviyeara vermeyin. Doktorunuza güveniyorsanız tabi.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.